dunja RR -> RE: Beba kod fizijatra (24.5.2019 16:21:49)
|
Anči, mi smo oko 1 završili. Ne da nas sestra nije pustila preko reda, nego nas je poslednje primila, i čak pre nas uvela nekog tatu sa blizancima bebama koji je došao u 12.45 bez uputa (preko veze je upao). Ugrizla sam se za jezik, inače bi svašta rekla, ali ućutkivala sam samu sebe, samo da obavimo. Prvo je dr Bukva pregledao Savu, pa ga poslao na rengen, sve je ok, kontrolaza 2 godine. Onda pregledao Milicu, stopala prvo, kaže levo se iskorigovalo vežbama skroz, na desnom je blagi varus, kaže biće ok, ali da nastavim da vežbam. A fizijatar rekla ne trebaju vežbe..baš im se razlikuju stavovi. Više ortopedi insistiraju na vežbama za stopala, koliko sam primetila. I onda sam zamolila dr da Milici pregleda i kukove, zbog Savine istorije (iako smo radili UZ iu DZ sa 1 mesec i sa 2 meseca,i sve bilo ok, rekla sam to dr Bukvi), i odradio joj je uz danas, ipak za svaki slučaj, kaže sve ok, nema još zrnaca okoštavanja (misli da se možda nazire na jednom), ali kaže još je rano, i on smatra da će biti ok.
|
|
|
|