dunja RR -> RE: Beba kod fizijatra (21.5.2019 11:26:12)
|
Fili, pregledala je dr Danijela, kaze da je toliko blag tortikolis, samo je kozmeticke prirode, ne trebaju vezbe, jedino sto nam je pokazala da je povremeno drzimo na određeni način. Nesto, njena nogica preko moje ruke, nisam tacno zapamtila jer malo je komplikovan polozaj ali mi je rekla da pronadjem na sajtu e.fizijatar.rs Za stopala kaze da su skroz ok, stavljala je da hoda da vidi polozaj stopala, kaze sve je to kako treba i ne trebaju vezbe. E sad, Milica uvrce stopala nekad, ne uvek, i uvrce ih sve ređe, npr uvrce kada se grci, a sad to dr Danijela nije videla. Ali valjda ona zna i bez toga. Videcu uskoro sta ce reci ortoped u Tirsovoj gde isto imamo zakazano. Ja jesam primetila poslednjih dana da su se stopalca ispravila, kada joj j radim vezbe cinilo mi se da je bolje, ali nisam ocekivala da se skroz sredilo, iznenađena sam ako je tako, a nekako moram da verujem dr Danijeli. Rekla je da svakako dolazimo na kontrolu jednom mesecno da je prati. Pogledala je i S, kaze da je on super.
|
|
|
|