Mariya -> RE: Beba kod fizijatra (5.3.2017 12:45:32)
|
Mati, ne znam da li je tako moralo da bude, on je zapeo tim ramenom u porođajnom kanalu. Pitala me i fizijatar da li su ga čupali, rekla sam joj, koliko sam ja mogla da vidim onako ležeći na stolu i sa dr na mom stomaku, nisam videla ga su ga vukli, babica je svo vreme govorila da ga guram, neće da ga vuče, moram ja da ga izguram. Nisu mi rekli, naravno, da li su ga oni povredili, rekli su mi da se zaglavio, i to odmah, čim se rodio jer je bio plav, pa sam ja pitala zašto je tako modar. Ali naravno da neće priznati i da je greška njihova. Von, dr nam je rekla da nas najverovatnije čeka terapija i bolnica, pošto imamo i drugu decu da se pripremimo i dogovorimo kako ćemo, da li ćemo svakodnevno na terapije, ili ćemo ostati u bolnici. Samo se ja nadam da nećemo. Radimo vežbice 3x dnevno, kao što su nam rekli pa se nadamo dobrom. Voci[sm=smiley31.gif] tako nam je i dr. rekla, za 3 nedelje i nakon turnusa vežbica ćemo videti ima li oštećenja. Kada je na desnom boku i ta leva ruka mu je slobodna, podigne je do usta, a juče ju je ležeći na leđima uspeo odignuti 2-3 cm od kreveta i to u ramenu a ne u laktu (pošto pokrete u laktu ima, ramene nije imao) ja presrećna. Ne stavlja je u usta kao desnu ruku ali je može doneti do usta, što je super.
|
|
|
|