Rosita -> RE: Beba kod fizijatra (5.6.2013 13:18:11)
|
Danas smo bili u Tirsovoj zbog stopala. I ok, pokazali nam 4 vezbe, valjda sam skapirala, kolika je guzva i zagusljivost u prostoriji za vezbe, uz svo dranje dece pa i mog D, dobro sam ista skapirala. E sad, nama su u porodilistu rekli da je glava malo ulevo, ali posle na prvoj kontroli kazu da i nije. Ali, danas fizijatar kaze jeste i da se rade vezbe, kao i vezbe jer je ne izdize dobro kad se za ruke uhvati, glava ostaje blago, dok je na stomaku savrsen, ali to je vec poznata stvar, on je takav od pocetka i spava na stomaku, jedino tako hoce. E sad mi ostade nejasno ovo, ko je imao problem sa glavom u levo neka mi kaze, data nam je vezba gde ga drzim za desno rame i glavu istezem da brada dodiruje levo, je li to ok vezba? Evo ja sad probavam na sebi i kapiram da je poenta u istezanju desnog vratnog misica. Sve mi se zbrkalo, pa rekoh da nisu pogresili sa tim/ glava ulevo i vezba u levo? Fizijatrica mi rece kad spava na stomaku, da spava na desnom obrazu, je li tu poenta da mu otpor kreveta opet isteze taj desni misic vrata? Ali ovo sa stomakom je nemoguce, on sto puta okrene tamo ovamo tokom sna.
|
|
|
|