peca -> RE: Beba kod fizijatra (18.5.2012 15:47:24)
|
I ja bi volela da odem do te sokobanjske, svi je nahvalise [sm=smiley1.gif] znaci 25og da zakazem za jun. jedino ne znam da li da se pokupim i da odem tamo, ili da zalud vrtim telefon, postoji mogucnost i da se ne jave [sm=smiley1.gif] Mi smo bili u IMD 14og. i ono tamo su teski kreteni, naravno opet sam ja ispala kriva, izgleda da svi dr. svih bransi imaju pik na mene, (ali to je uzajamna ljubav) kao ja sam je pogresno nosila pa sam ulenjila bebu... o boze [sm=smiley18.gif] sve i da je tacno, jel to treba tako da se kaze ??? Nikad necu zaboraviti recenicu pedijatra na prvoj kontroli... "sta ste joj uradili, imala je jako lepu ocenu na rodjenju" pa sad i ova, imali smo zakazano u 15 do 9 a zavrsila sam u 11, pritom je luda kuca nacisto, a neki matorci iz obezbedjenja kao da su u najmanju ruku ministri policije... Pljustala ona kisurina, nemas gde da se parkiras, ovaj na rampi nece da pusti mma da samo udje kolima da nas istovari, pa neka on trazi parking... U holu milion dece, sve zajedno, zdravi, bolesni... Ja ubacila jovanu u nosiljku, nismo nosili kolica taj dan jer je padala kisa sve u 16. i spustim nosiljku pored mojih nogu, da bi dosao baja penzos iz obezbedjenja da mi kaze, ne smete da drzite dete na podu, to je politika kuce, to je bilo oko deset kad sam vec poludela od cekanja, prozivanja, ulazenja preko reda... kaze, morate da je drzite u rukama, pukla sam, i rekla sam mu necu, i sta sad ? A dr. je tek posebna pricka, zena u teskom obliku klimaksa i kompleksa u nekom minicu i stikletinama sa tonom sminke na licu kojoj nesto ponovis 6 puta, a ona pita opet, prica samnom, usput sa koleginicom, med.bratom, zenom sto je upala, i nekim likom telefonom vezano za neku veceru !!!! [sm=zmeden.gif] Iskulirala sam je, ali me ta nece opet videti....
|
|
|
|