Anoniman -> RE: Beba kod fizijatra (26.12.2011 19:25:32)
|
bili smo danas prvi put na vezbicama kod fizijatra. kaze zena beba vam je super, sta hocete, za njen uzrast je skroz ok, uopste ne kasni. lepo stoji na stomaku, drzi glavu, zna sama da se prevrce na ledja.. malo je slabiji rameni pojas, ali to je neznatno. K je stvarno puno napredovala ali zato sto smo je mi stalno stavljali na stomak u poslednje vreme. od pre dva dana smo resili da poslusamo i stavimo ceba na pod, pa nju na cebe (pre smo stalno na krevetu) i od juce je pocela da se tumba, to je pre slabo radila. uglavnom, zena je istumbala, ova mala plakala i vristala sve vreme. meni je doslo par puta da je uzmem, ali sam se uzdrzala. oni tamo nemaju milosti, kako tumbaju bebe, sta im sve rade. a mi je kuci tretiramo kao princezu, ne smemo nista da radimo sto je njoj ne dopada. jos tacno znam da je plakala jer je bila ljuta, jako se naljutila, a ona zena ne obraca paznju na to, radi svoj posao.. uglavnom, trebalo bi da idemo 10 dana, pa na kontrolu, ali nas hvataju praznici. idemo do petka pa tek u sredu ponovo. nadam se da cu do srede sa zapamtim sve vezbe, pa cemo onda sami da radimo.
|
|
|
|