bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 22:48:25)
|
e meni je ovo za Torbicu ispalo simpaticno [sm=jezicek.gif]. zasto nekoga uopste zanima kako zena vaspitava svoju decu i sta im daje kao obaveze itd.. ja sam Torbicu shvatila kao jednu zivahnu zenicu. znaci ono, ustanem, ispratim decu, virnem na rr, odem stavim rucak, napisem na rr sta kuvam, idem da zovem maserku, sklonim igracke, pogledam da li je xxxrr tu da je posavetujem oko onog u cega se razumem, obrisem kupatilo, sasijem suknju, skoknem na rr da kazem sta sam uradila.... znaci zenica koja je definitivno vredna i pametna, i ciji se stil pisanja malo razlikuje od nekih drugih. ona skokne ovde i napise sta je radila, bez namere da se hvali i dize sebe u nebesa, a vecina nas je to isto uradila kod kuce ali ne pise o tome nego o sexu (podrazumeva se da su Torbicini postovi mnogo normalniji od nasih [sm=smiley36.gif]), komisjinoj macki, svekrvi ili neznamnijacemu. znaci, meni je skroz simpaticna kao i vecina zena ovde. i za vecinu mislim da su savrsene (ako savrsenstvo postoji). ako ti dete nije gladno, zedno, prljavo, zivi u normalnim uslovima, i ako je SRECNO, gde ces savrseniju majku i zenu naci [sm=smiley1.gif]. p.s. ova savrseno nesavrsena mama je pustila dete da sat vremena gleda Pepu samo da bi mogla da spava jer juce i danas ni za sta drugo nisam sposobna
|
|
|
|