Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 9:41:33)
|
Mene sinoc u gradu deklarisase kao [sm=zz_poop.gif] Elem, sedim u kaficu (inace kod najboljeg druga mm kog smatramo za clana porodice) sa jos dva para i svi sa decom. Nas drug se odusevio, spjio nam tri stola, garniture, N uziva u kolicima, svi se raspricali, deca skacu, trce, vriste ali svi okolo se smejulje i posmatraju...Ali sto do nas par od 50ak godina u zestokoj raspravi, ja ne volim to prisluskivanje, pa se trudim da ne slusam, samo cujem da je zucna rasprava u toku, kad se okrece tip mm i kaze ostrim tonom "Brate vodi ovu decu odavde, ne mogu na miru da sedim, sta je ovo ..., vrtic, kafic"[sm=zmeden.gif] Ja skocim sa stolice, mm mu nesto odbrusi, ja udarim stolicu od zemlju, kazem "ja u svom kaficu mogu da radim sta 'ocu, a njima ako se ne svidja da ustanu i odu" nastade haos, njegova "gospodja" meni kaze (vrlo groznim tonom) da vodim decu kuci da ih vaspitam, a ja njoj da ide kuci da se pozabavi gospodinom a, ne da sedi isfrustrirana po kaficima [sm=zmeden.gif]( ne znam sta mi bi), a ona ce meni: "Jedi [sm=zz_poop.gif], [sm=zz_poop.gif] jedno" [sm=smiley3.gif] Vise puta to rekla, dok su se ljudi okolo smejali, ja u cudu...a, mm samo sto ih nije zgromio. Ustadose besni i odose, a onda od preko puta ulice dernjava i dalje [sm=zz_poop.gif] [sm=zz_poop.gif] Boze, propadasmo mi svi u zemlju...ja umalo policiju nisam zvala! Tako da imam zvanicnu potvrdu da sam nesavrsena majka [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|