RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (8.6.2014 23:39:55)

Gde ste nesavrsene cure... mi zavrsavamo krecenje... uz Staropramen [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Sosa Mena -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (8.6.2014 23:53:30)

Blago tebi. Mene to ceka od srede. Vec mi dodje da se ne savrseno roknem. [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 0:02:21)

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Nisam inace Torbice htela da zgrozavam ovde ljude i pricam kako smo brat i ja uzivali u vreme svinjokolja[sm=jezicek.gif], imali smo zadatak da lozimo vatru za topljenje cvaraka, ja sam prala creva sa babom i sekla luk za creva, a onda smo brat i ja imali zadatak da secemo cvarke (tj salo) jao kad se set_im grdni minus a ruke u jos uvek toplom salu od svinje, sve ti milina koliko te greje.[sm=smiley36.gif] i naravno kao desert samo malo osolis kozuricu i tako samo malko oprljenu pojedes. hihihihi... fuj... ne bih sad to mogla pojesti nema te sile[sm=jezicek.gif]

Sunce ti poljubim, ja sam posle svakog svinjokolja bolovala psihicki i fizicki. ja sam mrzela te dane. Muz me je jednom optuzio da sam se za njega udala zbog gradskog , kablovske i da pobegnem od motike, svinjokolja i utovara kukuruza[sm=smiley36.gif]

[sm=zz_biggrin.png] takav nacin zivota ili volis ili mrzis. Tj ili volis selo ili mrzis pa odes za grad hehehe...Ja inace zivim bas na babinom i dedinom salasu. Nemam svinje ne brini ahahahah

e nego da vam recem[sm=smiley36.gif] ja sinoc i veceras peglala. Smanjila sam prilicno gomiletinu hihihi..Skoro sve gotovo a vala i moja ledja i noge al sutra cu oprati jos vesa pa jovo nanovo[sm=smiley19.gif]

Verolina -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 0:05:32)

Ja volim selo, ali ne volim svinjokolj. Sva ta gungula, masnoca, ma fuj. A muzu sam sto puta pokusavala da objasnim da ja volim oktobar upravo zbog kukuruza[sm=smiley36.gif]. Ja sam kao dete najvise volela da skacem po onoj ljustiki od kukuruza. I sva ta mirisna jesen na selu je divna. Mozda je jedina stvar koju ne volim upravo taj svinjokolj.

Misha i Ljisha -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 0:08:34)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ja volim selo, ali ne volim svinjokolj. Sva ta gungula, masnoca, ma fuj. A muzu sam sto puta pokusavala da objasnim da ja volim oktobar upravo zbog kukuruza[sm=smiley36.gif]. Ja sam kao dete najvise volela da skacem po onoj ljustiki od kukuruza. I sva ta mirisna jesen na selu je divna. Mozda je jedina stvar koju ne volim upravo taj svinjokolj.

jeste ljustika je superiska, posle grize znoj i prasina ehheh al sve to ima svoje drazi[sm=smiley36.gif]. A sto se tice mirisa imam divnu vest, vratila nam se kamilica u dvoriste[sm=smiley36.gif]. Nekada je dvoriste bilo prepuno kamilice a poslednjih par godina je nije uopste bilo i evo ove godine je konacno opet ima. Jupiiiiiiiiiii

vikiveki -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 0:57:00)

Ja po starom dobrom običaju navraćam u kasne sate,šta ću kad ne uspevam da uradim sve što sam zamislila

big mum -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 7:12:20)

Dobro jutro

Evo još jedne nesavršene majke.Gomila razbacanih igračaka oko mene,suđe od večere.A o ne ispeglanom vešu neću ni da razmišljam.Peglam jedino mm hlače,košulje i prsluk jer je konobar.Ne želim da trošim vrjeme na to.Skinem veš sa štrika lijepo smotam i doviđenja.

Valjalo bi napraviti savršeni ručak ali vidjeću ako mi se bude dalo.[sm=smiley1.gif]

Leptiric123 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 7:41:02)

Verice bem te ludu...kud nisi pobegla u krug dvojke nego ovde.Ovde jos uvek ima i svinja i svinjokola nemoj on mnogo da se pali :-)

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 9:15:56)

a zasto ne drzis cas kuci sa detetom? Ja tako. Niko mi ne cuva D eventualno ako imam tri casa kao danas pa da mi se bas dete ne smori i ne krene da nervozira ali ja onda to samo vikendom natrpam casova. A radnim danom zakazem u vreme kad D spava.

zato sto nisam poludela. moje dete je daleko od mirnog (nema teorije da bi sedela tako kao tvoja), a potpuno mi je i neprofesionalno da se ja bavim detetom u vreme kad me neko placa da se bavim njime. uostalom, ja drzim i neke privatne casove (vecina su kod mene kuci) ali tad ili odvedem M kod sveki ili je mm izvodi napolje (cesce ovo prvo).
Takodje, za privatne casove ne dobijas osiguranje i staz, a za casove koje drzim u skolici se dobija. I uostalom, to mi i nije bio problem. Ne drzim ja casove poslepodne samo zato sto meni odgovara (ako si mi zbog toga predlozila da drzim kod kuce) vec zato sto su moji ucenici uglavnom odrasli ljudi (ili studenti) i odgovaraju im casovi poslepodne, posle njihovog posla.
Ono sto radim sa detetom su prevodi i tad ona sedi u mom krilu, na pola ekrana je youtube, a na drugoj polovini moj word i sve sto mi treba.
Uostalom, nisam trazila savet, nego sam rekla da jednostavno nije svima nama ista situacija i da mi je jednostavno trebalo vremena da to prihvatim (povod je bila prica o Torbici).

Elem, dobro vam jutro!

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 9:41:33)

Mene sinoc u gradu deklarisase kao [sm=zz_poop.gif]
Elem, sedim u kaficu (inace kod najboljeg druga mm kog smatramo za clana porodice) sa jos dva para i svi sa decom. Nas drug se odusevio, spjio nam tri stola, garniture, N uziva u kolicima, svi se raspricali, deca skacu, trce, vriste ali svi okolo se smejulje i posmatraju...Ali sto do nas par od 50ak godina u zestokoj raspravi, ja ne volim to prisluskivanje, pa se trudim da ne slusam, samo cujem da je zucna rasprava u toku, kad se okrece tip mm i kaze ostrim tonom "Brate vodi ovu decu odavde, ne mogu na miru da sedim, sta je ovo ..., vrtic, kafic"[sm=zmeden.gif] Ja skocim sa stolice, mm mu nesto odbrusi, ja udarim stolicu od zemlju, kazem "ja u svom kaficu mogu da radim sta 'ocu, a njima ako se ne svidja da ustanu i odu" nastade haos, njegova "gospodja" meni kaze (vrlo groznim tonom) da vodim decu kuci da ih vaspitam, a ja njoj da ide kuci da se pozabavi gospodinom a, ne da sedi isfrustrirana po kaficima [sm=zmeden.gif]( ne znam sta mi bi), a ona ce meni: "Jedi [sm=zz_poop.gif], [sm=zz_poop.gif] jedno"
[sm=smiley3.gif]
Vise puta to rekla, dok su se ljudi okolo smejali, ja u cudu...a, mm samo sto ih nije zgromio. Ustadose besni i odose, a onda od preko puta ulice dernjava i dalje [sm=zz_poop.gif]
[sm=zz_poop.gif]

Boze, propadasmo mi svi u zemlju...ja umalo policiju nisam zvala!

Tako da imam zvanicnu potvrdu da sam nesavrsena majka [sm=zmeden.gif]

Biserce -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 9:50:37)

Ja nesavrsena starije dete ostavila kod mojih u gradu, mladje zaspalo, sad cu da umutim sladoled, operem sudje i necu nicim vise(sem bebcem) da se bavim, iako mi je basta u korov zarasla...briga me...pocupacu...mozda isprzim krompirice za rucak, cisto da mm ne lipsa od gladi...ostalo...ne zanima me ama ič!
P.s. Taj svinjokolj mene tek ceka, mm ubaci pre neki dan dve grok grok oic...bice to prvi svinjokolj u mom zivotu...i kuku meni...:D:D:D

Verolina -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 10:04:52)

Ha ha ha ha ha ha, Klarita[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 10:19:49)

Verka i meni sad smesno [sm=smiley36.gif], a sinoc sam bila [sm=zz_hot.gif] Jos nas drug im pustio na TV mini ultra, Kliford odzvanja li odzvanja sa sve njihovom cikom i vriskom i gospojinim [sm=zz_poop.gif][sm=zz_er_what.png]

Olga75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 10:54:14)

Klatira , nek si im rekla , trebal si jos ruznije da im se obratis
kod nas je bolje otici sa tri pit bula u kafic nego sa detetom , da se razumemo ja obozavam zivotinje , meni pas spava u kuci
ne znam kakav je to adet postao zgrazavati se nad decom

Misha i Ljisha -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 10:58:14)

IZVORNA PORUKA: ksena

a zasto ne drzis cas kuci sa detetom? Ja tako. Niko mi ne cuva D eventualno ako imam tri casa kao danas pa da mi se bas dete ne smori i ne krene da nervozira ali ja onda to samo vikendom natrpam casova. A radnim danom zakazem u vreme kad D spava.

zato sto nisam poludela. moje dete je daleko od mirnog (nema teorije da bi sedela tako kao tvoja), a potpuno mi je i neprofesionalno da se ja bavim detetom u vreme kad me neko placa da se bavim njime. uostalom, ja drzim i neke privatne casove (vecina su kod mene kuci) ali tad ili odvedem M kod sveki ili je mm izvodi napolje (cesce ovo prvo).
Takodje, za privatne casove ne dobijas osiguranje i staz, a za casove koje drzim u skolici se dobija. I uostalom, to mi i nije bio problem. Ne drzim ja casove poslepodne samo zato sto meni odgovara (ako si mi zbog toga predlozila da drzim kod kuce) vec zato sto su moji ucenici uglavnom odrasli ljudi (ili studenti) i odgovaraju im casovi poslepodne, posle njihovog posla.
Ono sto radim sa detetom su prevodi i tad ona sedi u mom krilu, na pola ekrana je youtube, a na drugoj polovini moj word i sve sto mi treba.
Uostalom, nisam trazila savet, nego sam rekla da jednostavno nije svima nama ista situacija i da mi je jednostavno trebalo vremena da to prihvatim (povod je bila prica o Torbici).

Elem, dobro vam jutro!

A ja razumela privatni casovi mislim ono kuci kod klinaca[sm=smiley36.gif]. Naravno da je bitna klijentela i ja kad imam studente sa njima moram da radim na miru bez D. Ti drzis nemacki? ako sam ja dobro zapamtila.

Blago li se tebi ti u toj skolici imas osiguranje. Ja radila u privatnoj skoli tako sef me dve godine nije prijavio i kad sam ostala trudna lepo dam otkaz. Odlepila sam iskreno bila, plus je insistirao da UVEK UVEK izlazim djacima u susret sa terminima sto bi nekad znacilo da imam cas pre podne koji je gotov do 10 i onda tek od poslepodne od 17 pa do uvece. Nikako mi to nije odgovaralo jer zivim van grada i to bi znacilo da ne mogu ni kuci da se vratim pa sve pare pojedem i popijem[sm=smiley13.gif].

Sa D drzim casove djacima koji su mi vec kao domaci sto ja kazem. Ma oni kod mene i rucaju i svasta, cesto se zadrze da se igraju i sa Dunjom. Obozavaju je. Ja im lepo sve predocim i njihovim roditeljima lepo kazem, nema ko da mi cuva D vi kako hocete, da bismo odradili sve sto treba ako bude prekida zbog D racunajte da ce dete da vam ostane kod mene i dva sata. Sta da radim tako se snalazim. Drugacije ne mogu.

I da dodam moj mali komsija (sad je prvi srednje) mi je iskreno najvise pomogao oko D kad je bila beba. Cuvao je, dok ja poradim nesto, zabavljao. D ga obozava. On kaze mami "Idem kod Ljilje i Dunje, pa ce mi Ljilja objasniti matematiku usput. Zadrzacu se." ne retko ga mama zove da se vrati kuci jer krece da pada mrak (ne vredi nikad da ga teram prosto nece dete kuci)[sm=jezicek.gif]
Nego mame ja imam neki kurs za vikend na tehnickom fakultetu i bicu odsutna od 9 ujutru do 18 uvece. Pitam se kako ce mm uspeti da se izbori sa D ceo dan[sm=smiley36.gif]

Leptiric123 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 11:10:55)

Klarita neka si im rekla
ja bih odlepila isto

[sm=zz_furious.gif]

Peace* -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 11:34:48)

Bili smo u subotu kod mojih, i ja sam decu bez šešira i zaštitnog faktora, krajnje inteligentno pustila na sunce od 12.30 do 17h.
Marko je dobio temp posle, bila sam sigurna da je sunčanica, međutim, temp se ponovila i u nedelju, zatim i rečenica "Vidiš, boli me grlo od ove tvoje gadne hrane!", a ja pekla palačinke na 30 stepeni, to mi je hvala... [sm=smiley29.gif]
Luka izgoreo, namazala Melopom, do jutra kao da ništa nije bilo.

Spakovala sam stvari deci za more, u to ime će ove nedelje nositi 2 majce i 1 šorc, i to im je što im je.

No, meni je kuća čista, noge izdepilirane, stopala sređena, nokti (svih 20 [sm=smiley36.gif]) nalakirani, kosa oprana i isfenirana.

Jedva čekam uveče da mm i ja uz pivo i somersby zabodemo pred tv i pogledamo Igru prestola. [sm=smiley1.gif]

Vidim, vi ste se ovde site napravdale jedna drugoj, koliko ovako naknadno shvatam - apsolutno bez razloga. [sm=smiley23.gif]

Olga75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 11:38:36)

pa tema se iz neobjasnjivih razloga pretvorila u temu : oprostite sto neke stvari radim drugacije
ali kapiram pocele su vrucine pa eto

Leptiric123 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 11:38:44)

Peace zavidim ti na kosi trenutno [sm=smiley13.gif] ja sama kao iz poplave...i mozgam dal sad da perem ili posle trcanja veceras....mislim da cu ipak pre...[sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 11:41:58)

Vrucina, vrucina nego sta...da uzme čovek jednu motku, pa da bije, pa da bije...nego, žene su to!
No, Tasho, namazala si ih kuci posle, pa te to vadi [sm=smiley36.gif]

Ja jos imam frizuru od subote [sm=zz_biggrin.png], da je zalakiram popodne samo, pa cu idem na slavu [sm=zz_nerd.png]

Misha i Ljisha -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 12:02:28)

Vrucina. I ja se sad ufonjala za D da ce da je strefi suncanica. stavila sam njeno korito napolje i napunila vodu pa se brckala. Nikako da kupimo bazencic. Ovih dana (tako smo i pretprosle godine planirali veliki bazen za nas pa ga na kraju nismo ni kupili[sm=smiley19.gif])

Jao jel moze neka ideja za kuvanje a da ja ne kuvam[sm=jezicek.gif]. Prispavalo mi se kad smo usle u kucu, hladovina a ja sad treba da kuvam. Necu[sm=smiley19.gif]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 12:05:36)

klarita pravi džumbus gde god stigne[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
E kod mene je sve savršeno sem kose koja je počela svoju maslačak sezonu,pa je zato u marami....al što me brigaaaaa

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 12:08:41)

I mene bi bilo da su mi noge u slanoj vodi [sm=zz_cry.gif]
Sa te gaBri, sve dok ladis doope [sm=smiley36.gif]
MiLj, krompir u rernu sas krmenadle [sm=jezicek.gif]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 12:14:08)

oš malo vode da i ti oladiš doope?[sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.6.2014 12:16:37)

neka, neka, cekam mm, on ce da ga ladi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>