serpica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (8.6.2014 16:23:34)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Javice se Torbica, ali ja mislim da je vise povredilo sto je Serpica kad kad pecne. Ne verujem da se uvredila zbog Leptirka. Takav utisak imam. Slažem se. No, to je između njih dve. Anci,Sanjice,izmedju mene i Torbice ne postoji nikakva svadja niti rasprava,niti ja "bockam" niti sam provokator niti padam na provokacije,mislim da sam do sada to pokazala ovde na forumu. samo sam iznela misljenje zapravo zapitala sam se nesto pa sam to i iznela. Elem,mozda sam glupa,neorganizovana,nesposobna i ko zna sta jos ali mi nije jasno ( verovatno zbog ovog sto sam vec navela ) kako neko moze da bude na forumu 16h dnevno a da pri tom cuva decu,kuva razne djakonije,cisti kucu,ide u skolicu roditeljstva,sije,i milion drugih obaveza..verujem u dobru organizaciju vise od svega ali sto je mnogo mnogo je. Kazem,svaka cast svim zenama koje mogu da postignu takav tempo,nisam ljubomorna daleko bilo,jer verujem da je tako shvacen moj post. Anci i ja procitam postove po nekoliko puta,pa bas zbog toga ne mogu da shavtim neke stvari koje se ovde pisu. A o vaspitanju necu da govorim,tesko je vaspitati svoju decu i mnogo sam naucila iz toga,ali isto tako sam izvela 6 generacija predskolaca cuvala ih od 3.godine do polaska u skolu i verujte naucili su oni mene vise nego ja njih.A opet,to me ne cini boljom majkom svojoj deci. Izvinite ako sam unela nemir zbog mog "bockanja" zene koje me poznaju znace da to nije zlonamerno i da nisam imala apsolutno nista licno protiv Torbice.
|
|
|
|