Ana RR -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (8.6.2014 10:19:19)
|
Bože, čitam postove i ne verujem. Ispada da se ovde deca izrabljuju za ribanje kuće, ono svakodnevno ustajanje u 6 ujutru da bi se obavili svi kućni poslovi, možda i ručak kuvaju, ko zna, pa onda posle toga idu u školu u kojoj od silnih kućnih poslova ne mogu da se koncentrišu pa spavaju na času. I još ih pritom teramo da idu u neke radionice i školice, jer zaboga moraju da budu odlična na svakom polju. Da me ne shvatite pogrešno, ne držim ničiju stranu, niti me strane zanimaju na RR, ja sam ovde prilično objektivna, trudim se da se ne uplićem emotivno i ne dozvoljavam da me bilo ko izbaci iz takta (desi se ali tada pređem na drugu temu ili još bolje zatvorim RR a otvorim cic.gc.ca [sm=smiley36.gif]), ali moram da kažem - Torbice, zašto se ikome pravdaš? Većina nas ovde zna tvoje sposobnosti, imala sam priliku i da te upoznam, a ti sama najbolje poznaješ sebe i svoju decu i naravno da najbolje znaš šta ćeš činiti sa njima. Još jednom, ne želim da me neko pogrešno shvati, pišem samo na osnovu onoga što primećujem, ali u poslednje vreme ima puno zavisti na RR, kao da nezadovoljstvo sopstvenim životom tera ljude da osuđuju druge, da im prebacuju, zameraju... ne znam, ispravite me ako grešim. Nisam baš često na RR i ne pratim sve teme već uglavnom upadnem kada sam free pa pročitam neke aktuelne teme, ali imam osećaj da je sve jako zategnuto i malo fali da popuca, samo je pitanje na kojoj temi. Ne zamerite mi na iskrenosti.
|
|
|
|