jovicaa -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (8.6.2014 20:12:35)
|
evo sad ja nesto iskreno da napisem u vezi price o torbici... ljudi su skloni da stvore neki kao uzor sebi, to je psihologija mase. a to se ovde upravo desilo sa torbicom. i zato dobijas i dobre i lose komentare i emocije. meni se to ne dopada, ali takva je psihologija ljudi. mnoge korisnice su te idealizovale i postavile kao neku centralnu licnost ovde. a ti si samo zena, covek, sa svojim vrlinama i manama, kao sto smo i mi ostale ovde.. i tvoj nacin zivota, organizacije i vaspitanja ima svoje mane, kao sto ima i od svake od nas... ali eto problem je to sto masa tezi uvek da ima vodju i da ga idealizuje i onda taj "vodja" pocne da im bode oci i da ih nervira, zato sto ne mogu da dostignu to sto su umislili da je savrseno. a i inace je u nasem narodu poznato da su ljudi ljubomorni na ono za sta smatraju tudjim uspehom... sve ima svoje prednosti i mane, svaki nacin zivota, ne postoji niko ko je savrsen i bolji od drugih, tako nije ni torbica.. to sto nesto zvuci idealno, u praksi uopste ne mora da izgleda tako... i nesto sto je za jednu osobu savrseno, nije za drugu..
|
|
|
|