Jeltje -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] (16.5.2014 16:01:53)
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Jelt, mozda te iznenadi jos! Identican scenario je bio kod mene za prvu bebu, prenela, legla na patologiju i za sutradan mi zakazali indukciju. Popodne sam dobila da popijem ricinusovo ulje i oko 23 je porodjaj krenuo prirodno, porodila sam se sutradan u 10 ujutro 41+1. Tako da, ima nade, dug je dan, jos duza noc. Ako i ne krene, veruj da je pitanje u kakvom je stanju posteljica i misli na to da li je bebani dobro.. Ako ne znas disanje, imas ceo dan da naucis, glavu spasava. Ja ti zelim svu srecu i puno te pozdravljam [sm=smiley31.gif] Torbi, nije iskljuceno da bude kao po tvom scenariju...Ja sam zamislila jedno, ono ispade drugo...A i nije sve jos zakucano, mozda se i nesto promeni do ujutru...videcemo. Sada sam se vec malo i konsolidovala, jer sam opet pricala sa dr-om koji mi rece da ce tu indukciju polako da mi daju, a i da cemo traziti epidural kad budem dovoljno otvorena...on ce zvati i mm kad bude to sve odmaklo malo da se ne smara od pocetka. Sad sam se malo smirila i prihvatila da ce to biti tako i nadam se najboljem...Bas me uhvatila trema, ali drzim se...:) Torbice, Meisje, Dunjice, Anci, Pari, Degu, Wiv i sve drage drugarice veliki grl i ljub i hvala na velikoj podrsci <3
|
|
|
|