Mariya -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] (19.5.2014 23:42:15)
|
Ja imam dete, doduse starije od vasih, ona ima 2,5 godine, a dizem je samo kad bas bas moram, mozda 1-2 put dnevno, iz jednostavnog razloga, mene zaboli donji deo stomaka cim je podignem. I ovim se pridruzujem ostalim trudnicama, i mene cesto boli stomak tj donji deo stomaka,prepone,ako naglo ustanem ili se naprezem, ili podizem Lu. Imam i te blage menstrualne bolove. Mada meni je stomak naglo porastao pre 2 nedelje otprilike, pa verujem da su ti bolovi malo jaci zbog toga, tek se navikavam na stomak. IZVORNA PORUKA: degu Sad kad se bliži finiš sve me više hvata strah da neću prepoznati šta se dešava [sm=smiley36.gif] Jao,ja sam se isto tako plasila, sreca pa je moj dr. prepoznao simptome porodjaja pa me zadrzao u bolnici jer ja nisam imala pojma da cu se poroditi[sm=smiley1.gif]. Ali ne brini, i da ne prepoznas iz prve da ti je ispao sluzni cep i pukao vodenjak (kao ja[sm=smiley36.gif])prave kontrakcije koje dolaze tacno u sekundu na nekoliko minuta ces vec sigurno prepoznati[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|