Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 14:50:20
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Um lep stomacic.Skini ako mozes onaj moj smajlic sa fba pa stavi ja nikako ne mogu
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 15:38:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala drugari Maraj jesi li uspela? Evo posto sam dokona napravila sam jedan kolaz od pocetka od 10 nedelje
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 16:37:49
|
|
|
|
Maraj
|
Nisam um...ima ta aplikacija za android al mi trazi pristup svemu i svacemu da bi je instslirala.... p.s. divan kolaz
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 17:16:48
|
|
|
|
jess021
|
Um, predivno!!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 18:26:18
|
|
|
|
isidora88
|
um divno
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 21:27:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala drugari Evo nasa bekolino me zamolila da postavim njenu fotografiju jer ona ne moze
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 21:50:51
|
|
|
|
suzi kju
|
Aaaaaaa Bekolino ko ti se igrao sa trbom, blesavo skroz i medeno i nesvakidašnje, mi se neke slikamo obučene neke golišave a ovo je već novina UM prelepo
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 22:50:50
|
|
|
|
jess021
|
Bekolino, kakve su to boje? Skroz je blesavo Sto ti je stomak lepo okrugao
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 23:07:42
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jaoooooj, kakva loptica, preslatkooo.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.8.2015 1:07:00
|
|
|
|
Bekolino 25
|
UM hvala draga divna si... Hvala i vama zemske bas smo okrugli i bas sam srecna zbog toga a mm i ja se malo igrali sa senkama i kreonom crveno je ruz
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.8.2015 8:20:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Wee sjajne trbe!!! Bekolino veliki i za tm i za ideju i najgolemi za lopticu
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.8.2015 8:29:04
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Hvala Trcosava bas smo kao deca to je bilo na pocetku 8og
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.8.2015 12:29:43
|
|
|
|
Maraj
|
Divno bekolino
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.8.2015 17:26:38
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Hvala Maraj
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.8.2015 17:37:47
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Utvoje su slike baš lepe Bekolino dakle toja trbica loptica je skroz šašava i slatka UM ja nemam kući ovako zgodno ogledalo, da se sama škljocnem, a bedak mi da pitam nekog da me slika, juče bila kod nekih rođaka, NIKO NIŠTA NI DA POSUMNJA a ja 16 punih nedelja.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 16.8.2015 17:39:48 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.8.2015 23:00:15
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.8.2015 10:08:29
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Um, divan kolaž. Još divniji stomačić. Bekolino, preslatka loptica. Baš ste kreativne
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.8.2015 10:42:02
|
|
|
|
madre
|
UM, ovo si super izvela, lepo i pregledno, vidi se kako postepeno trba raste slatki ste skroz bekolino, skroz sasavo vidjala sam ranije ovakve fore na netu...
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.8.2015 11:32:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala drugari sa Unom se nisamtako cesto slikala, ali sada sam resila da ispravim gresku, sledece likanje nam je sa 30 nedelja, 35 i 40 ako Bog da! Madre daj tvoju slicicu! Lisa i ti nahvataj nekog da te slika, bice ti kasnije zao sto nisi belezila od pocetka...
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.8.2015 12:03:20
|
|
|
|
madre
|
bice ovih dana
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.8.2015 12:48:49
|
|
|
|
BubaBubica
|
Divnooo jedva čekam da meni opet počne rasti stomak U prvoj trudnoći se nije dugo video, više sam ja rasla u širinu nego stomak a u drugoj mi je od početka bio ispupčen, u petom sam bila ko u sedmom, sada opet nemam nimalo stomaka, nije ni naduven kao pred
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 18.8.2015 1:09:45
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Hvala drage moje...imam ja od 6nedelje sve na nedeljnom nivou hihi ali cekam onu najbitniju pa cu ih sastaviti na kraju nije nas mrzelo da skljocamo svake ned.tj na kraju ned.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 18.8.2015 9:22:21
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Hvala drugari sa Unom se nisamtako cesto slikala, ali sada sam resila da ispravim gresku, sledece likanje nam je sa 30 nedelja, 35 i 40 ako Bog da! Madre daj tvoju slicicu! Lisa i ti nahvataj nekog da te slika, bice ti kasnije zao sto nisi belezila od pocetka... joj nisam ni ja sa Ivom i zbog toga mi je toliko zao,ali sada ispravljam gresku...
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 18.8.2015 11:03:29
|
|
|
|
jekiki
|
Stomacici su vam preslatki, veliki poljubac za vas i vase bekane
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 18.8.2015 11:28:28
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Jekki
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Cvećka: Moja porođajna pričaPrva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Одвикавање од пелена.пеперутка16Шта вам највише одговара?Носица. (
100%)
Додатак за тоалет. (
0%)
Користимо обоје. (
0%)
Без пелена од рођења. (
0%)
Остало. (
0%)
Ukupan broj glasova: 1Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!