Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 7.8.2015 13:32:45
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Evo i nas, 25+2. Lepo sam slikala, ne znam sto mi je okrenuta slika. Bezveze
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 7.8.2015 13:34:23 >
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 7.8.2015 14:11:16
|
|
|
|
jess021
|
Sanjalice, divno!!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 7.8.2015 14:20:00
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjalice divno
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 7.8.2015 15:18:58
|
|
|
|
suzi kju
|
Sanjalice hoćeš da nam se ušine vrat Divna trba!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 7.8.2015 15:24:42
|
|
|
|
jekiki
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Jekiki što pre da te slika, msm da te nismo ni jednom videle. Suzi ima me na predhodnim stranama, mislim da sam dva puta stavljala slicice na 69 i 80 strani, bas sam sad sama sebi smesna
< Poruku je uredio jekiki -- 7.8.2015 15:30:47 >
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 7.8.2015 21:42:46
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
probala ja da je okrenem ali ne može. Ubacim drugu i nju odmah samo rotira IZVORNA PORUKA: suzi kju Sanjalice hoćeš da nam se ušine vrat Divna trba!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 7.8.2015 21:43:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjalice super ste
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 10:10:01
|
|
|
|
jekiki
|
Evo i mene od juce, do skoro sam bila tenkic a sada polako postajem tanker 31+4
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 11:23:27
|
|
|
|
Maraj
|
jekiki super si. Sad cu i ja moju
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 11:25:30
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mene u 31+3 ulazak u 8.mesec da se malo i mi razgolitimo
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 11:30:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Jekik , Maraj super ste
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 11:47:44
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Sanjaliceee tvoj stomačić je mali,ili ja nemam dobru predstavu koliki treba da bude stomak sa 25+. i moj je, ja bih sve da se pohvalim drugarima, ali trbica malaaaa, nema ništa. Ja sam sad 15+2 a još nemam šta da okačim. E Suzi moram ti priznati da si jako zgodna obzirom na 2 bebe, verujem ti da se osećaš teško i naduveno, ali izgledaš BOMBONA. Maraj i ti si lepo porasla, divan stomačić.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 12:32:46
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Divni stomačići. Ovde na ringeraji su sve trudnice zgodne koliko vidim. Um, daj i ti neku skoriju. Lisa S., stvarno mi je mali stomak. Kad obučem širu majcu skoro da se i ne primeti. Zato ja oblačim uske majce pa se šepurim Polako, ima vremena. Porašće i tvoja trbica. Sa prvom trudnoćom je uvek tako.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 12:35:48
|
|
|
|
suzi kju
|
Lisa hvala ti ali ja sebi ne izgledam uopšte zgodno, sve sam teza i teza sebi, u nekom trenutku kad ustanem jedva se razmrdam, ali to je jer se ne krećem, jako slabo. A otečena sam koliko god dizala noge ruke mi otiči, zglobovi me svi bole. Al dobro, hvala tebi u svakom slučaju... Jekiki super si, šta pričaš, kakav tekić, ćuti tamo. Maraj i vi ste znatno porasli, razgolitila si se bas Moraću ja uskoro neću takvu da okačim
< Poruku je uredio suzi kju -- 11.8.2015 12:36:55 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 14:15:55
|
|
|
|
jess021
|
Jekiki, super izgledas Maraj, pa ti si nam se bas razgolitila, ako, ako. Znas da mi volimo takve slike Super si, mislim da nam je jako slican stomak
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 14:55:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Lisa daj sliku, kacili smo i mi kada nista nismo imali, moja ima jos od 9 nedelje Sanjalice bice uskoro
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 14:58:20
|
|
|
|
Jole84
|
Suzi, Maraj, Sanjalice, Jeki, medeniiii stomačići
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 14:59:34
|
|
|
|
Maraj
|
Vruce u stanu. Taman se tusnula a posle majstora jedva znam gde mi je sta od stvari.... tako da ste dobile jednu razgolicenu (Bar znam gde su mi gace )
< Poruku je uredio Maraj -- 11.8.2015 15:00:37 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.8.2015 11:52:31
|
|
|
|
jekiki
|
Maraj divan razgoliceni stomacic Moracu i ja jednu takvu razgolicenu , ali kad udjem u 9-ti Devojke svima
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.8.2015 12:10:29
|
|
|
|
adulence
|
marajjj,jekiki divni ste svi sanjalice takodje....mogla bih ja danas jednu za ulazak u 35 nedelju...hehehhe
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 11:13:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo da vidite kako smo mi preko noci porasli, ogromni smo, sutra smo punih 28 nedelja, danas 27+6... Una u poazadini spava
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 11:18:50
|
|
|
|
suzi kju
|
UM baš ste porasle. Ja kad gledam svoje slike neverovatno je kako bebe ubrzano rastu a samim tim i mi od šestog meseca. Šesti i sedmi drastična razlika. Odlične ste
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 11:26:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Da Suzi bas naglo se poraste, ali samo neka rastu nase bebice, evo upravo sam napravila kolaz, neverovatna promena za 5 nedelja
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 11:34:50
|
|
|
|
mlada_mama
|
lepe trudnice UM ti bas vidno napredujes super rastete
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 14:40:42
|
|
|
|
Maraj
|
Um super si nego de der kako pises ovo ispod slika koja si nedelja da napravim i ja koji kolaz
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Bas slicno ali razlicito :)pisuljicaLepse je:Andrej (
65%)
Andrija (
35%)
Ukupan broj glasova: 97Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!