Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 7.8.2015 13:32:45
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Evo i nas, 25+2. Lepo sam slikala, ne znam sto mi je okrenuta slika. Bezveze
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 7.8.2015 13:34:23 >
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 7.8.2015 14:11:16
|
|
|
|
jess021
|
Sanjalice, divno!!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 7.8.2015 14:20:00
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjalice divno
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 7.8.2015 15:18:58
|
|
|
|
suzi kju
|
Sanjalice hoćeš da nam se ušine vrat Divna trba!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 7.8.2015 15:24:42
|
|
|
|
jekiki
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Jekiki što pre da te slika, msm da te nismo ni jednom videle. Suzi ima me na predhodnim stranama, mislim da sam dva puta stavljala slicice na 69 i 80 strani, bas sam sad sama sebi smesna
< Poruku je uredio jekiki -- 7.8.2015 15:30:47 >
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 7.8.2015 21:42:46
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
probala ja da je okrenem ali ne može. Ubacim drugu i nju odmah samo rotira IZVORNA PORUKA: suzi kju Sanjalice hoćeš da nam se ušine vrat Divna trba!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 7.8.2015 21:43:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjalice super ste
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 10:10:01
|
|
|
|
jekiki
|
Evo i mene od juce, do skoro sam bila tenkic a sada polako postajem tanker 31+4
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 11:23:27
|
|
|
|
Maraj
|
jekiki super si. Sad cu i ja moju
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 11:25:30
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mene u 31+3 ulazak u 8.mesec da se malo i mi razgolitimo
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 11:30:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Jekik , Maraj super ste
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 11:47:44
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Sanjaliceee tvoj stomačić je mali,ili ja nemam dobru predstavu koliki treba da bude stomak sa 25+. i moj je, ja bih sve da se pohvalim drugarima, ali trbica malaaaa, nema ništa. Ja sam sad 15+2 a još nemam šta da okačim. E Suzi moram ti priznati da si jako zgodna obzirom na 2 bebe, verujem ti da se osećaš teško i naduveno, ali izgledaš BOMBONA. Maraj i ti si lepo porasla, divan stomačić.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 12:32:46
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Divni stomačići. Ovde na ringeraji su sve trudnice zgodne koliko vidim. Um, daj i ti neku skoriju. Lisa S., stvarno mi je mali stomak. Kad obučem širu majcu skoro da se i ne primeti. Zato ja oblačim uske majce pa se šepurim Polako, ima vremena. Porašće i tvoja trbica. Sa prvom trudnoćom je uvek tako.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 12:35:48
|
|
|
|
suzi kju
|
Lisa hvala ti ali ja sebi ne izgledam uopšte zgodno, sve sam teza i teza sebi, u nekom trenutku kad ustanem jedva se razmrdam, ali to je jer se ne krećem, jako slabo. A otečena sam koliko god dizala noge ruke mi otiči, zglobovi me svi bole. Al dobro, hvala tebi u svakom slučaju... Jekiki super si, šta pričaš, kakav tekić, ćuti tamo. Maraj i vi ste znatno porasli, razgolitila si se bas Moraću ja uskoro neću takvu da okačim
< Poruku je uredio suzi kju -- 11.8.2015 12:36:55 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 14:15:55
|
|
|
|
jess021
|
Jekiki, super izgledas Maraj, pa ti si nam se bas razgolitila, ako, ako. Znas da mi volimo takve slike Super si, mislim da nam je jako slican stomak
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 14:55:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Lisa daj sliku, kacili smo i mi kada nista nismo imali, moja ima jos od 9 nedelje Sanjalice bice uskoro
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 14:58:20
|
|
|
|
Jole84
|
Suzi, Maraj, Sanjalice, Jeki, medeniiii stomačići
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 11.8.2015 14:59:34
|
|
|
|
Maraj
|
Vruce u stanu. Taman se tusnula a posle majstora jedva znam gde mi je sta od stvari.... tako da ste dobile jednu razgolicenu (Bar znam gde su mi gace )
< Poruku je uredio Maraj -- 11.8.2015 15:00:37 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.8.2015 11:52:31
|
|
|
|
jekiki
|
Maraj divan razgoliceni stomacic Moracu i ja jednu takvu razgolicenu , ali kad udjem u 9-ti Devojke svima
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.8.2015 12:10:29
|
|
|
|
adulence
|
marajjj,jekiki divni ste svi sanjalice takodje....mogla bih ja danas jednu za ulazak u 35 nedelju...hehehhe
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 11:13:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo da vidite kako smo mi preko noci porasli, ogromni smo, sutra smo punih 28 nedelja, danas 27+6... Una u poazadini spava
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 11:18:50
|
|
|
|
suzi kju
|
UM baš ste porasle. Ja kad gledam svoje slike neverovatno je kako bebe ubrzano rastu a samim tim i mi od šestog meseca. Šesti i sedmi drastična razlika. Odlične ste
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 11:26:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Da Suzi bas naglo se poraste, ali samo neka rastu nase bebice, evo upravo sam napravila kolaz, neverovatna promena za 5 nedelja
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 11:34:50
|
|
|
|
mlada_mama
|
lepe trudnice UM ti bas vidno napredujes super rastete
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.8.2015 14:40:42
|
|
|
|
Maraj
|
Um super si nego de der kako pises ovo ispod slika koja si nedelja da napravim i ja koji kolaz
|
|
|
Anketa
TRECE DTEbukimukiPLANIRATE LI TRECE DETE ?DA (
28%)
NE (
72%)
Ukupan broj glasova: 69Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!