Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 7.8.2019 21:55:51
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: maliponi Stigla je prelepa nagrada, korisna i vredna. Ali ne znam kako sliku da postavim. Hvala lepo RR i C sponzoru. Pokusaj preko postimage, lako je . Prati uputstva.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 8.8.2019 6:47:29
|
|
|
|
Duškić
|
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 14.8.2019 10:42:51
|
|
|
|
MamaZox
|
Koliko lepih C proizvoda.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 14.8.2019 11:50:49
|
|
|
|
Duškić
|
Paket je extra.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.9.2019 11:41:27
|
|
|
|
marketing RR
|
Slede naši vredni dobitnici za avgust mesec i napomena da je od 1. januara 2019. krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 12 meseci, tako da se počev od januara pa nadalje, ne mogu ponavljati dobitnici, tj. svaki korisnik može jednom osvojiti glavnu i jednom dodatnu nagradu. Glavnu nagradu osvaja kamičak sa 16 unetih recepata Dodatne nagrade su osvojili: 1. ikicani za recept Mini pice sa 111 poena 2. gocic za recept Gulaš sa 92 poena 3. Sladja 29 (33 glasova datih) Dragi dobitnici, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 9.9.2019. Čestitamo Zbog činjenice da sa istih poštanskih adresa primamo veliki broj prijava, a kako bi dali mogućnost i drugim korisnicima da osvoje nagrade, ograničili smo mogućnost osvajanja nagrada sa iste poštanske adrese, tako da u toku trajanja nagradnog konkursa, a u periodu od 12 meseci, sa iste poštanske adrese (adrese stanovanja), maksimalno 2 korisnika mogu osvojiti nagradu.
< Poruku je uredio marketing RR -- 2.9.2019 11:47:08 >
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.9.2019 11:45:02
|
|
|
|
emicaa
|
Cestitke dobitnicama
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.9.2019 16:02:10
|
|
|
|
kamičak
|
Hvala! Poslala sam podatke.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.9.2019 20:47:14
|
|
|
|
flamingos
|
Čestitam svima,bravoooo
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.9.2019 20:59:20
|
|
|
|
gocic
|
Hvala! Čestitam svim dobitnicima.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.9.2019 13:50:56
|
|
|
|
nadja1980
|
Čestitam!!!!!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 11.9.2019 13:49:06
|
|
|
|
marketing RR
|
Sjajne C nagrade su poslate, očekujte ih
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 13.9.2019 16:11:40
|
|
|
|
kamičak
|
Stigao je paket jutros, hvala jos jednom, nastavljamo druzenje uz sjajne recepte i C proizvode!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 13.9.2019 16:15:55
|
|
|
|
flamingos
|
Čestitam.Bravo za našu RR i sponzora
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 13.9.2019 22:43:21
|
|
|
|
ikicani
|
Stigla mi je nagrada. Sve je lepo i korisno, kao i uvek. Sve pohvale sponzoru i RR na divnim nagradama i brzoj isporuci.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 14.9.2019 13:33:06
|
|
|
|
medamisko
|
Čestitam na nagradama! Rr , bravo!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 15.9.2019 18:13:47
|
|
|
|
Sladja 29
|
Nagrada je stigla sve je predivno hvala jos jednom
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 17.9.2019 15:58:28
|
|
|
|
gocic
|
Odličan paket! Baš svi proizvodi!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 17.9.2019 19:42:51
|
|
|
|
Duškić
|
Ubacite neku sliku. Cestitke
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 30.9.2019 23:53:30
|
|
|
|
Axi87
|
Da mi je neko pricao da cu poslednjeg dana u mesecu navijati sat pre ponoci, u slucaju da zaspim, da glasam za recepte ne bih mu poverovala. Ali prosli put mi je nagrada istrgnuta iako sam je vec imala u rukama. 😂😂😂
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 30.9.2019 23:56:11
|
|
|
|
jane1
|
Kako to?
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 30.9.2019 23:59:10
|
|
|
|
Axi87
|
Bila sam proglasena, a onda se neka cura zalila da je ipak njena nagrada posto je bila prisutna vise na ovom forumu. I tako... meni se izvinili. Tako da mislim da ce sad biti ok. Ceo mesec pratim sve i glasam. I piskaram ovde po forumu.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 0:03:19
|
|
|
|
jane1
|
Zavisi I od broja postova drugih koji su glasali..
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 0:05:07
|
|
|
|
Axi87
|
Jeste, zato i nemam pravo da se zalim. Bilo Mi je samo zao sto sam videla svoje ime da dobihh i onda posle ipak greska. Nekako kao da mi je to neko istrgao. Zato sam se ovaj mesec bas trudila. IZVORNA PORUKA: jane1 Zavisi I od broja postova drugih koji su glasali..
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 6:41:22
|
|
|
|
flamingos
|
Axi,trudim se i ja,šaljem recepte,glasam svakog meseca i ništa.Jedina sigurna solucija je broj recepta.Imam ih preko 200 za slanje,pa ako ništa nema od ovoga,čekam,april,maj(kada prođe godina od kada sam dobila glavnu nagradu)pa da šaljem recepte.Srećno!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 12:12:51
|
|
|
|
marketing RR
|
Slede naši vredni dobitnici za septembar mesec i napomena da je od 1. januara 2019. krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 12 meseci, tako da se počev od januara pa nadalje, ne mogu ponavljati dobitnici, tj. svaki korisnik može jednom osvojiti glavnu i jednom dodatnu nagradu. Glavnu nagradu osvaja mikulas sa 20 unetih recepata Dodatne nagrade su osvojili: 1. makicamaki za recept Projice sa sirom sa 127 poena 2. bojana92 za recept Brza vecera sa 102 poena 3. Axi87 (34 glasova datih i 14 objava na forumu) Dragi dobitnici, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 7.10.2019. Čestitamo Zbog činjenice da sa istih poštanskih adresa primamo veliki broj prijava, a kako bi dali mogućnost i drugim korisnicima da osvoje nagrade, ograničili smo mogućnost osvajanja nagrada sa iste poštanske adrese, tako da u toku trajanja nagradnog konkursa, a u periodu od 12 meseci, sa iste poštanske adrese (adrese stanovanja), maksimalno 2 korisnika mogu osvojiti nagradu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Излазак из породилишта.пеперутка16Мајке, како сте изашле из породилишта?У тренерци. (
25%)
У фармеркама и мајици. (
0%)
У хаљини/сукњи. (
75%)
У бунди и качкету. (
0%)
Ukupan broj glasova: 4Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!