Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.7.2019 18:33:40
|
|
|
|
doramar11
|
Visnjevaca odlicna!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.7.2019 10:08:23
|
|
|
|
Duškić
|
Cestitke! Visnjevaca?
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.7.2019 10:50:11
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ima u receptima. ;) IZVORNA PORUKA: Duškić Cestitke! Visnjevaca?
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.7.2019 10:52:25
|
|
|
|
doramar11
|
Odlican recept, a nadam se da ce mi i finalni proizvod biti takav :)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.7.2019 10:53:11
|
|
|
|
Duškić
|
Tamo juzno u nasem kraju nema otkupa visnje. Tako da ce visnjevaca biti glavna.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.7.2019 10:53:55
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Odlican recept, a nadam se da ce mi i finalni proizvod biti takav :) Nisam nikad pravila.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.7.2019 11:00:06
|
|
|
|
doramar11
|
Probaj. Ja cu isprobati i Sladjine recepte za slatko.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.7.2019 11:01:04
|
|
|
|
Duškić
|
Slatko prave moji bliznji kako sta stigne , a ja uzimam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.7.2019 11:04:16
|
|
|
|
doramar11
|
Dobra strategija. Smislice nam rr i C neko takmicenje u pravljenju slatkisa :)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.7.2019 11:07:49
|
|
|
|
Duškić
|
Daju deci. A bas su lepi Sladjini recepti. Ps. Izgledaju ukusno.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 11.7.2019 14:05:19
|
|
|
|
Filadendronka
|
Stigao paket, hvalaaaaaaa!!!!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 11.7.2019 15:13:17
|
|
|
|
doramar11
|
Bravo, bas je lep paket.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 11.7.2019 15:15:12
|
|
|
|
MimaKos
|
Bravo, lepe nagrade!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 17.7.2019 8:48:19
|
|
|
|
mirana1
|
hvala Vam puno, predobar je paket!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 31.7.2019 14:16:33
|
|
|
|
Axi87
|
Gde jos mogu da se daju glasovi kako bih osvojila dodatnu nagradu? Glasala sam za sve recepte koji su objavljeni u C kuhinji ( i takmicarski i netakmicarski).
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.8.2019 13:45:09
|
|
|
|
Duškić
|
Ako si glasala za recepte u C kuhinji to je to.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.8.2019 14:10:44
|
|
|
|
marketing RR
|
U pravilniku je navedeno da se boduju samo glasovi dati za recepte u aktuelnom mesecu. IZVORNA PORUKA: Axi87 Gde jos mogu da se daju glasovi kako bih osvojila dodatnu nagradu? Glasala sam za sve recepte koji su objavljeni u C kuhinji ( i takmicarski i netakmicarski).
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.8.2019 14:38:48
|
|
|
|
marketing RR
|
Slede naši vredni dobitnici za jul mesec i napomena da je od 1. januara 2019. krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 12 meseci, tako da se počev od januara pa nadalje, ne mogu ponavljati dobitnici, tj. svaki korisnik može jednom osvojiti glavnu i jednom dodatnu nagradu. Glavnu nagradu osvaja Duškić sa 11 unetih recepata Dodatne nagrade su osvojili: 1. maliponi za recept Čokoladni kolač sa 78 poena 2. Nerandza za recept zapecena boranija u pavlaci sa 68 poena 3. doramar11 (25 glasova datih) Dragi dobitnici, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 5.8.2019. Čestitamouser posted image Zbog činjenice da sa istih poštanskih adresa primamo veliki broj prijava, a kako bi dali mogućnost i drugim korisnicima da osvoje nagrade, ograničili smo mogućnost osvajanja nagrada sa iste poštanske adrese, tako da u toku trajanja nagradnog konkursa, a u periodu od 12 meseci, sa iste poštanske adrese (adrese stanovanja), maksimalno 2 korisnika mogu osvojiti nagradu.
< Poruku je uredio marketing RR -- 1.8.2019 15:38:23 >
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.8.2019 14:48:44
|
|
|
|
Axi87
|
Hvala. Sve sam uradila kako je trebalo i zahvaljujem se na nagradi. Takodje bih cestitala ostalim dobitnicima.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.8.2019 15:16:27
|
|
|
|
doramar11
|
Najpre da cestitam dobitnicima. Imam samo jedno pitanje, glasala sam za sve recepte u julu, zar se u slucaju izjednacenog broja glasova ne gleda broj objavljenih postova u mesecu?
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.8.2019 15:24:06
|
|
|
|
Axi87
|
To programeri provere na kraju meseca. Ja sam glasala za sve takmicarske recepte u julu i za dosta njih od ranije posto sam mislila i da se to racuna. Plus sam glasala za sve julske netakmicarske recepte koje sam na Ringeraja forumu nasla u temi koja se zove recept dana. Tu sam sigurno skupila jos poena. Takodje sam bas ovde pitala da li ima jos negde dodatno glasanje da dopunim svoje bodove. :)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.8.2019 15:27:45
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Najpre da cestitam dobitnicima. Imam samo jedno pitanje, glasala sam za sve recepte u julu, zar se u slucaju izjednacenog broja glasova ne gleda broj objavljenih postova u mesecu? Provericemo sa programerima.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.8.2019 15:37:27
|
|
|
|
marketing RR
|
S obzirom da je izjednacen broj datih glasova za julske recepte, programeri su nam poslali podatke da dodatnu nagradu dobija doramar11. Imala je ukupno 913 objava, a Axi87 ukupno 17 objava. Izvinjavamo se obema korisnicama. Dakle, doramar osvaja dodatnu nagradu.
< Poruku je uredio marketing RR -- 1.8.2019 15:38:12 >
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.8.2019 15:40:11
|
|
|
|
marketing RR
|
Axi87 ne odustajte od glasanja za C recepte, pišite svoje zanimljive recepte i prikljucite se i u ostalim nagradnim igrama.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.8.2019 15:41:33
|
|
|
|
Axi87
|
Cestitam Doramar. Ali nije u redu da nas tako obradujete i onda bude da je pojeo vuk magarca. Ja sam godinama na ovom sajtu i grupi na Fejsbuku, ali nisam aktivni ucesnik Ringeraja foruma.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
samo za trudniceljubavceDa li se farbate u trudnoci i koliko cesto?da (
68%)
ne (
32%)
Ukupan broj glasova: 91Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!