Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.8.2019 15:42:41
|
|
|
|
Axi87
|
Svakako cu opet glasati i mozda budem objavila nesto, ako se snadjem.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.8.2019 15:44:12
|
|
|
|
marketing RR
|
Axi87, još jednom se izvinjavamo. Procitajte pravilnik http://prntscr.com/on091d KLIK
< Poruku je uredio marketing RR -- 1.8.2019 15:45:09 >
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.8.2019 16:23:05
|
|
|
|
Duškić
|
Hvala vam, radujem se... Hvala C..i RR!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.8.2019 18:09:52
|
|
|
|
doramar11
|
Hvala puno!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.8.2019 18:46:12
|
|
|
|
maliponi
|
Hvala najlepše!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.8.2019 8:55:57
|
|
|
|
Dora89
|
Imam pitanje. Ja sam dobila nagradu u maju prošle godine, za broj datih glasova. Pošto sam sad učestvovala i dosta puta glasala, a vidim da to nije uzeto u obzir, da li mi možete reći na koji vremenski period nagrađeni učesnici ne mogu da se ponavljaju?
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.8.2019 8:58:00
|
|
|
|
Duškić
|
Godinu dana se ne mogu ponavljati. 1 glavnu i 1 dodatnu nagradu.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.8.2019 10:42:12
|
|
|
|
Dora89
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR U pravilniku je navedeno da se boduju samo glasovi dati za recepte u aktuelnom mesecu. IZVORNA PORUKA: Axi87 Gde jos mogu da se daju glasovi kako bih osvojila dodatnu nagradu? Glasala sam za sve recepte koji su objavljeni u C kuhinji ( i takmicarski i netakmicarski). Eto mi odgovora, to nisam znala.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.8.2019 10:44:25
|
|
|
|
Duškić
|
Jeste. Ne glasas za sve , to pravilo sam i ja skoro saznala.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.8.2019 11:56:35
|
|
|
|
Dora89
|
Hvala, Duskic! 💟
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.8.2019 23:57:04
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Axi87 Cestitam Doramar. Ali nije u redu da nas tako obradujete i onda bude da je pojeo vuk magarca. Ja sam godinama na ovom sajtu i grupi na Fejsbuku, ali nisam aktivni ucesnik Ringeraja foruma. Baš mi je žao...Ne odustaj.I ja sam glasala,znam pravila...Nastavljam i dalje.Čestitam svima.Pozdrav.Čim bude bolji internet poslaću i recepte
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.8.2019 7:40:26
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: Axi87 Cestitam Doramar. Ali nije u redu da nas tako obradujete i onda bude da je pojeo vuk magarca. Ja sam godinama na ovom sajtu i grupi na Fejsbuku, ali nisam aktivni ucesnik Ringeraja foruma. Baš mi je žao...Ne odustaj.I ja sam glasala,znam pravila...Nastavljam i dalje.Čestitam svima.Pozdrav.Čim bude bolji internet poslaću i recepte Bas tako. I objavljujte recepte RR i C .
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.8.2019 7:42:36
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Duškić IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: Axi87 Cestitam Doramar. Ali nije u redu da nas tako obradujete i onda bude da je pojeo vuk magarca. Ja sam godinama na ovom sajtu i grupi na Fejsbuku, ali nisam aktivni ucesnik Ringeraja foruma. Baš mi je žao...Ne odustaj.I ja sam glasala,znam pravila...Nastavljam i dalje.Čestitam svima.Pozdrav.Čim bude bolji internet poslaću i recepte Bas tako. I objavljujte recepte RR i C prelepo daruju.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 6.8.2019 6:29:09
|
|
|
|
Duškić
|
Javnite kad posaljete pakete, da mi preuzme neko ako ne budem na adresi?
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 6.8.2019 13:55:46
|
|
|
|
marketing RR
|
Devojke, poslate su nagrade. Stavljajte slike.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 6.8.2019 13:56:56
|
|
|
|
Duškić
|
Ju, hvala. Hocemooo.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 7.8.2019 8:51:43
|
|
|
|
MimaKos
|
Stavite slicice 🤗🤗
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 7.8.2019 9:28:27
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Devojke, poslate su nagrade. Stavljajte slike. Bravo za našu redakciju.Uživajte devojke.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 7.8.2019 10:01:06
|
|
|
|
Duškić
|
Brzi su..super
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 7.8.2019 10:06:40
|
|
|
|
tacatic
|
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 7.8.2019 10:49:14
|
|
|
|
MimaKos
|
Nikada nisam ucestvovala, mogla bih da objavim nesto :)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 7.8.2019 11:48:40
|
|
|
|
Duškić
|
Zasto da ne? Glasacemo
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 7.8.2019 12:13:59
|
|
|
|
MimaKos
|
Samo da smislim koji, hvala za podrsku
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 7.8.2019 15:57:48
|
|
|
|
maliponi
|
Stigla je prelepa nagrada, korisna i vredna. Ali ne znam kako sliku da postavim. Hvala lepo RR i C sponzoru.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 7.8.2019 21:55:10
|
|
|
|
Duškić
|
Hvala i meni je stigao paket odlican je ..postavicu sliku.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
pozKata90Sta kazete na ime Elena?Da (
90%)
Ne (
10%)
Ukupan broj glasova: 10Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!