Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 12:24:17
|
|
|
|
jane1
|
Proverite jos jednom molim Vas, glasala sam za sve recepte a imam dosta vise od 14 objava u septembru 2019.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 12:25:42
|
|
|
|
flamingos
|
Čestitam svima.Axi-eto nagrade,bravooo❤
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 12:32:26
|
|
|
|
bojana92
|
Hvala na nagradi :) Cestitke ostalim dobitnicama
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 12:36:29
|
|
|
|
Axi87
|
Zahvaljujem seeee, konacno!!! :)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 12:44:37
|
|
|
|
Axi87
|
Jane1, gleda se ukupan broj postova na forumu ( ne samo tekuci mesec). Pogledaj dve strane unazad, tako je prosli put Doramar osvojila umesto mene ( isto smo glasova dale, ali ona je ima preko 900 objava na forumu, a ja mnogo manje). Pozdrav. IZVORNA PORUKA: jane1 Proverite jos jednom molim Vas, glasala sam za sve recepte a imam dosta vise od 14 objava u septembru 2019.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 12:56:34
|
|
|
|
marketing RR
|
Sve je provereno dva puta, da se ne bi greške od prethodnog puta ponovile.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 13:17:26
|
|
|
|
jane1
|
Axi, pise i u pravilniku jasno, gleda se broj objavljenih postova u toku meseca u kome glasas za recepte, u ovom slucaju je septembar (kada je broj glasova izjednacen kao sto jeste u nasem slucaju). Samo juce sam imala preko 14 objava, a od pocetka meseca preko 60, tako da komentar marketinga ne stoji. To sto je Axi greskom dodeljena nagrada pa oduzeta u proslosti ne ispravlja se na ovaj nacin.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 13:29:52
|
|
|
|
Axi87
|
Moguce da nisi glasala za sve recepte, svakako je to sve provereno kao i prosli put. Idemo dalje, krenuo je oktobar. Svako osvoji pre ili kasnije neku nagradu.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 14:22:28
|
|
|
|
nadja1980
|
Cestitam dobitnicima!!!!!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 14:55:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne moze greskom biti oduzeta nagrada pa sledeci put dodeljena. U pravilniku jasno stoji sve. A kad glasate za recepte morate lepo i sacekati da se glas prihvati.
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 15:18:16
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: jane1 Axi, pise i u pravilniku jasno, gleda se broj objavljenih postova u toku meseca u kome glasas za recepte, u ovom slucaju je septembar (kada je broj glasova izjednacen kao sto jeste u nasem slucaju). Samo juce sam imala preko 14 objava, a od pocetka meseca preko 60, tako da komentar marketinga ne stoji. To sto je Axi greskom dodeljena nagrada pa oduzeta u proslosti ne ispravlja se na ovaj nacin. Vi pišete po forumu samo da dobijete taj Ce paket??? Stvarno??? pfff
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 19:21:45
|
|
|
|
Duškić
|
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 14.10.2019 21:35:41
|
|
|
|
Axi87
|
Zdravo RR, kada ce nam nagrade stici? HvalaaaIZVORNA PORUKA: marketing RR Slede naši vredni dobitnici za septembar mesec i napomena da je od 1. januara 2019. krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 12 meseci, tako da se počev od januara pa nadalje, ne mogu ponavljati dobitnici, tj. svaki korisnik može jednom osvojiti glavnu i jednom dodatnu nagradu. Glavnu nagradu osvaja mikulas sa 20 unetih recepata Dodatne nagrade su osvojili: 1. makicamaki za recept Projice sa sirom sa 127 poena 2. bojana92 za recept Brza vecera sa 102 poena 3. Axi87 (34 glasova datih i 14 objava na forumu) Dragi dobitnici, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 7.10.2019. Čestitamo Zbog činjenice da sa istih poštanskih adresa primamo veliki broj prijava, a kako bi dali mogućnost i drugim korisnicima da osvoje nagrade, ograničili smo mogućnost osvajanja nagrada sa iste poštanske adrese, tako da u toku trajanja nagradnog konkursa, a u periodu od 12 meseci, sa iste poštanske adrese (adrese stanovanja), maksimalno 2 korisnika mogu osvojiti nagradu.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 15.10.2019 21:33:43
|
|
|
|
Maria.lev
|
Cestitam dobitnicima 😃
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 15.10.2019 22:31:35
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Cestitam dobitnicima 👏
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 16.10.2019 16:14:00
|
|
|
|
mama ivane
|
Ceštitom dobitnicama samo pušite recepitiće
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 17.10.2019 16:15:59
|
|
|
|
marketing RR
|
Očekujte dodatne nagrade, poslate su, a glavnu očekujemo uskoro pa i nju šaljemo
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 17.10.2019 19:24:03
|
|
|
|
mikulas
|
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 17.10.2019 19:34:47
|
|
|
|
kamičak
|
Lepi recepti, Mikulas!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 19.10.2019 17:15:51
|
|
|
|
makicamaki
|
Paket stigao. Sve je super, samo što su kuriri prilikom transporta polomili činiju plastičnu. :( Uglavnom, lepo je sve i zahvaljujem se mnogo RR i C.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 19.10.2019 18:22:03
|
|
|
|
flamingos
|
Šteta,činija je baš lepa,dobila sam je i ja.Čestitam i uživaj u c proizvodima.Pozdrav
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 20.10.2019 10:12:18
|
|
|
|
makicamaki
|
Jeste baš lepa i nije mi jasno kako su uspeli da je polome s obzirom da je plastika jača, nego to bacaju ne vode računa. Hvala puno! Pozdrav!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 23.10.2019 19:39:24
|
|
|
|
mikulas
|
Hvala!!!!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 23.10.2019 19:41:03
|
|
|
|
mikulas
|
Vidim svima j stigla nagrada samo meni nije. Kad mogu da očekujem? Hvala!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 23.10.2019 21:33:42
|
|
|
|
flamingos
|
Mikulas,ne brini,stićiće.Sve nagrade stignu-nekome pre,nekome kasnije.Pozdrav.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Ako curici dam ime Srna, sta mislite da li ce je deca zadirkivati? iskreno... pisuljicaali opet kako potoje imena Lana, Jelena, Lav, Dunja, Visnja...Ne (
57%)
Da (
43%)
Ukupan broj glasova: 172Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!