Klarita -> RE: Prehlada (curi nos, kašlje) (9.1.2015 1:02:02)
|
I samo da javnem da je N i zvanicno dobro, rece dr da je cisto sve i da eto AB odradio svoje[sm=smiley36.gif] ja se jedva naresila da odemo i dok je slusala stetoskopom, ja tonula od toga sta ce reci[sm=smiley13.gif] kad je rekla da je sve OK pao mi kamen sa srca[sm=smiley1.gif] Mm imao genijalnu ideju kako da joj saopstimo da on nije ni pio pancef, te sve svalismo na njega, kao N povracao od AB pa mi nije dao vise da mu dam, jos ja izvalim kako smo pred razvodom zbog toga[sm=smiley29.gif] cela predstava bila, ali zena se smejala i rece nam da ne brinemo iako je povracao, nije sigurno zbog AB vec od slajma i da mu ipak damo i danas i sutra i odemo na kontrolu u utorak. Naravno, ne dajem i inhaliram sad na 8h, jos mu curi nosic i sline su vec guuste bas bas guste, pa smo uzeli kapi za nos (one magistralne, vec sam pisala o njima)...i veceras mu po drugi put stavila, mnogo mu je bolje, eno ga spava od 22i30[sm=smiley1.gif] Hvala Torbici i MK na savetu o doziranju [sm=smiley31.gif] Sad je \K zaslinavila opasno te je na terapiji defrinolom i kapima za nos...nemam "svezeg" efedrina, a prva apoteka koja ga ima je na 20km, pa cemo ovaj put probati ovako[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|