Trcosava -> RE: Prehlada (curi nos, kašlje) (24.10.2014 8:58:30)
|
Elem, da razjasnim sirup [sm=smiley36.gif] Sirup je folkodin, a proizvodi ga Alkaloid (otud meni A [sm=jezicek.gif]) u svakom slučaju. Bi kao što sam i rekla. Inhalacije, taj sirup dok jako kašlje, ako krene da prelazi u mokar, da pređem na Bisolvon. Ja nisam sad pametna, ne znam jel joj je mokar ili suv. Noću je počela extra da kašlje. Ne spavamo već dve noći. Mada je noćas bilo maaaaaaaaalo bolje. Doduše u pola noći sam je inhalirala. Nego, daj ove naše dr po forumima. Dala sam joj sinoć Herbiko sprej za nos (imala sam u kući) po sastavu je prirodan, nisam imala ni jedne druge kapi za nos, a provalila sam da krene da krlja kad joj je nos pun. OVo je sastav, po mom valjda sme. Aqua, Polysorbate20, Propilen Glycol, Propolis Extract, Acidum tanicum, Bezalkonium chloride, Cink-sulfat, Aetheroleum Eucalypti - nige ne piše da se ne daje deci. Non stop joj čistim nos, prešla sam na špriceve i fiziološki jer jedino tako većinu izbacim napolje. Noćas od 8 do 1 nije kašljala. Onda je krenulo krljanje u nedogled, pokušava i da 'povrati šlajm', ali ga izgleda nema, samo se tako čuje. Posle inhalacije, očišćenjog nosa - spavala je opet bez kašljanja.
|
|
|
|