Torbica -> RE: Kako uspavljujete vase dete? (8.5.2014 9:56:29)
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ja sve ovo pišem za decu koja se sto puta bude noću. Da imam dete koje spava celu noć i traži da neko bude s njim dok ne zaspi, tu ne bih ništa menjala, ali su mi surove priče da je bolje za dete da se uspavljuje, a pri tom se deset puta probudi u toku noći i popije 5 flašica mleka. Stefan je naučio da spava tom cry metodom, ali ne žalim nijednog trena jer je naš život bio agonija 6 meseci pre toga. Vrištao je noćima, komšije su nas naglas sažaljevale kad god nas sretnu. Sofija se sama uspavljivala od prvog dana, jer s njom sam već znala šta smem, a šta ne, tj. nisam joj dala da nas upeca u zamku. Jezivoooo da se sto puta bude, pa da poludis.... Ja mislim da malo preteruju sa tom cry out, i opet koja je definicija? Ako je nema, jer je sve individualno, mama ce proceniti instiktivno. Dakle u tri navrata sam prosla istu pricu, zaplace, udjem, utesim, pomazim, izadjem.....zaplace, udjem, pomazim, izadjem....i u krug, par veceri. Jaka stvar. Ma sta vam je zene, nece nikome od toga nista biti, sigurna sam.....
|
|
|
|