Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 28.12.2011 21:03:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam htela ovu Chicco jazzy, meni se dopala sto nije glomazna http://www.encimenci.rs/kategorije.asp?pagenum=1&cena=&brend=CHICCO&uzrast=&kat2=29 Ne znam sa windows explorera da napravim lep link Sem Leki, ima li neko iskustva. Vec cemo dobiti onu stolicu ljulju a treba mi nesto jednostavno sto ce posle moci da ide za sto. Nisu mi bitni ti polozaji, da mora da lezi. A i ova mi je lepa, jednostavna i slaze mi se uz stan , samo ako jos nadju crvenu, to trazim za na poklon.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 28.12.2011 23:04:26
|
|
|
|
suncica82
|
Mi smo pre par dana dobili Chicco jazzy stolicu ali je jos ne koristimo.Posto malisa klizi u njoj jer se sav opusti onda cemo sacekati kad bude mogao samostalno da sedi.Jos uvek mu treba pomoc Inace stolica je super.Nije previse glomazna.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.12.2011 0:00:20
|
|
|
|
Yula
|
Ja imam ovo Beaba sediste, ili kako se to vec zove, kao neki adapter. Sta znam, nije lose. Ovo mi je prvo dete pa i ne znam da li bi bilo bolje da smo uzeli klasicnu stolicu za bebe. Mm me kritikuje sto sam ovo uzela, a ja sam bas to izabrala da mi ona ogromna stolica ne bi zauzimala prostor. http://www.beaba.com/flash/#/fr_FR/nouveautesproduits/details/40-Babyboost
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.12.2011 11:59:37
|
|
|
|
dejana007
|
mislim da vec pisala u ovoj temi ja imam OVO chiccovo i prezadovoljna sam. I naravno sve preporuke. bebac tu moze da sedi satima i da uziva
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 9.1.2012 23:32:10
|
|
|
|
zzzoka
|
Mi imamo OVU stolicu ,Pegolini Maestro (poslednja, tirkizno- zeleni dezen) i ruckanje nam je pravo uzivanje, a i cena je vise nego prihvatljiva.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 10.1.2012 12:30:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Stigla nam je stolica i prelepa je, crvena. Uklapa se u stan savrseno. Nije glomazna i to mi je najvaznije. A nadam se da ce i Sofi biti udobna.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 13.1.2012 14:19:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Petra je koristila svoju hranilicu za citav jedan obrok , srecom nismo je kupili vec nasledili
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 17.1.2012 11:01:56
|
|
|
|
ishler
|
Mi smo kupili Bertonne italijansku stolicu,po kvalitetu retko koja moze parirati,prezadovoljni smo.... PS.imaju i bertoni stolice one su falsifikat ako neko kupuje da zna...
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.1.2012 17:49:10
|
|
|
|
Kristinche
|
Kupila bi hranilicu za bebu,ako neko prodaje neka se javi na 0641060601.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 22.2.2012 1:07:53
|
|
|
|
Mariya
|
Mi smo danas krstili našu stolicu: Rastavlja se na stočić i stolicu, kao one bambinove, samo što ovoj naslon nije fiksni već može da se podešava,ima 3 položaja.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 3.5.2012 21:00:55
|
|
|
|
Anoniman
|
koja je razlika izmedju polly i polly magic?
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 3.5.2012 21:13:40
|
|
|
|
Anoniman
|
bb ne znam mi imamo ovu HRANILICA, i zadovoljni smo, ima 3 polozaja naslona i una uziva u njoj.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 3.5.2012 21:14:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Polly Magic ima i funkciju ležaljke za tek novorođene bebe i ona je 0+, ima je AnaRR, mi imamo Polly to je samo stolica ali ima 3 položaja naslona pa ne može od rođenja ali može od 4-5 meseci. Nama je ona pu spas za sve nas.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 3.5.2012 21:17:50
|
|
|
|
Anoniman
|
UM, preslatka je ali ja vise naginjem polly stolici za sada je u ujkinoj njanjalici, ali nece moci jos dugo, a i volela bi da je kupim
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 3.5.2012 21:19:19
|
|
|
|
Anoniman
|
mm je odabrao, ja sam htela chipolonovu kivi boje daj link da vidimo tu poly
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 3.5.2012 21:25:31
|
|
|
|
Anoniman
|
'bem ga, jos ne mogu da postavljam slike evo ovako Chicco polly
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 3.5.2012 21:27:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BlackBetty 'bem ga, jos ne mogu da postavljam slike evo ovako Chicco polly e ni ja ne mogu e lepa je, svidja mi se
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 3.5.2012 21:31:38
|
|
|
|
isidora88
|
mi imamo polly magic i ja sam prezadovoljna,u pocetku nam je sluzila kao lezaljka i jos se dobiju neke igracke koje se okace iznad hranilice i mateja je bas uzivao dok je gledao u to i pipkao,okacila sam sliku negde na prethodnim stranama
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 3.5.2012 21:35:21
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ja sam porucila juce ovu stolicu,stize mi sledece nedelje,jedva cekam , nadam se da ce i mateja uzivati i da nisam dzaba bacila ovolike pare,inace peg perego mi se nije svidela uzivo pa sam odustala ovo je do nekih 6 meseci da moze da se igra a ovo je kad se skine taj ulozak za novorodjencad evo nase stolice
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 3.5.2012 21:37:17
|
|
|
|
vonavoj
|
ja imam OVAKVU samo zelene boje..sta joj fali,a nije skupa!
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 3.5.2012 21:40:31
|
|
|
|
vukosava
|
Ja imam tu plasticnu sa tim preko nje. Ali moja daleko vise voli ove po restoranima:
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 3.5.2012 21:44:23
|
|
|
|
Anoniman
|
von i ta mi je utefterena, videli smo je. posto kupujem polovnu nije da cu bas moci da biram, nego sta mi ponude, ali ako razlika izmedju polovne i nove bude mizerna necu da se dvoumim za sada to sto mi nude nije vredno tih para
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 3.5.2012 21:57:20
|
|
|
|
PoisonEve
|
Von, super je! Jeste li je preko neta narucili? Koliko je postarina?
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 3.5.2012 22:41:12
|
|
|
|
vonavoj
|
narucili smo preko tog sajta,postarina je mislim oko 350din...proveri! odlicna je...a po prodavnicama je 1000din skuplja,pa vredi i postarinu platiti
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 3.5.2012 23:36:20
|
|
|
|
PoisonEve
|
Hvala
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dojenje: "Bubuljice" na bradavicam...Neverovatno je koliko priroda pažljivo brine o svakom detalju! Pogledajte video o tome koliko su važne te sitne tačkice ...
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.