Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 18.5.2012 22:32:50
|
|
|
|
mama kukunka
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Svaka tebi čast!!! Luda ženo mogla bi od tih ruku lepo da živiš !!! ovo sam joj ja objasnjavala nocas u sitne sate!!
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 18.5.2012 22:37:00
|
|
|
|
Anoniman
|
nadam se. pokusacemo, sta sad, ta putanja je ili na gore ili na dole, a 'leba ne iste
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 26.5.2012 9:38:28
|
|
|
|
Azra_
|
Kad beba može u stolicu za hranjenje? Može pre nego počne da sedi ako postoje stolice sa podesivim naslonom da odgovara bebi? Besan je dok jede, mlatara, sve živo zamaže.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 26.5.2012 9:51:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Chicco Poly Magic, kao što ima Ana, pogledaj na prethodnim stranama, može od rođenja. Ostale sa 3 položaja mogu od trenutka kad počneš dete da stavljaš u polusedeći položaj, tj počneš da podižeš naslon kolica na prvi i drugi stepen. Jednopoložajne tek kad dete počne da sedi.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 9.6.2012 12:25:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ko ima Ikea hranilicu ??
< Poruku je uredio ribizla -- 9.6.2012 12:26:06 >
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 9.6.2012 13:00:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Idi na FB ima tamo zadovoljnih korisnika ako se ovde niko ne javi.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 9.6.2012 13:01:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde na FB ? U beleznicu ili ?
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 9.6.2012 13:05:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Beležnica
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 9.6.2012 13:15:06
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 IZVORNA PORUKA: isidora88 ja sam porucila juce ovu stolicu,stize mi sledece nedelje,jedva cekam , nadam se da ce i mateja uzivati i da nisam dzaba bacila ovolike pare,inace peg perego mi se nije svidela uzivo pa sam odustala ovo je do nekih 6 meseci da moze da se igra a ovo je kad se skine taj ulozak za novorodjencad evo nase stolice Ovo je nasa stolica , prezadovoljni smo, imamo je vec 3 godine
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 9.6.2012 13:19:13
|
|
|
|
MicinaMama
|
Jsam se ipak odlucila za ovu i bas smo je iskoristili i nije mi problem je ni sa poneti negde ni za skloniti
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.7.2012 10:06:02
|
|
|
|
maslackic
|
Imali i gde OVAKVA stolica da se kupi kod nas? koliko su visoke te stolice obicne sto imaju noge...nama je sto visok 100cm.. tj to je kao neki sang , bas bih da moze da ga dohvati, a ako ne ondak cemo neki booster...
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.7.2012 10:08:17
|
|
|
|
cockic
|
ja imam koju mi je tetka dala ona je koristila za sina i posto nece vise dece dade mi sva sreca da je nisam kupovala jer on u njoj nije proveo vise od 7-8 meseci dete cim stade on je iz nje stalno izlazio tj.dizao se da stoji u njoj.e sad za mese dana da je aktiviram za lenu i vala nju cu nauciti da se u njoj samo sedi do kad su vasa deca koristila hranilicu posto ja nema predstavu do kad u njoj sede,a sta mislite o onim drvenim hranilicama.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.7.2012 10:10:18
|
|
|
|
cockic
|
e maslackic ja ovo nigde kod nas nevido a super je stvar bas zanimljivo mozda mozes preko neta da narucis ne gde ja slabo tako kupujem pa ne mogu nista tacno da ti kazem
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.7.2012 10:34:28
|
|
|
|
isidora88
|
mateju i dalje hranim iskljucivo u hranilici i mislim da cemo je koristiti jos dugo. imamo chicco polly magic i jako je visoka,ima cini mi se 5 podesavanja po visini,meni je sad na trecem stepenu i taman staje uz sank i sto
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.7.2012 10:46:38
|
|
|
|
maslackic
|
sad sam se bacila u razgledanje i analiziranje, dok ja sve to zavrsim kozica ce krenuti u srednju skolu ... izgleda da nijedan booster ne moze da se zakaci za stolicu bez naslona...nasla sam jedn Cam pa cu pogledam na njihovom sajtu..
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.7.2012 12:45:32
|
|
|
|
Anoniman
|
A da uzmete klasičnu stolicu?
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.7.2012 14:54:44
|
|
|
|
Guardian
|
Mi držimo bebanu u krilu, ali postaje nezgodno i njoj i nama. Moramo kupiti stolicu, samo ne znam gde su najjeftinije.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.7.2012 14:58:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Cena više zavisi od marke i modela nego od mesta prodaje. Maslackic, i da nadješ booster stolicu koja se kači za sedalni deo nije nikako bezbedno kačiti booster na stolicu bez naslona. Statički proračun ti je loš. Ili kupiu običnu stolicu za bebu ili kupi stolicu sa naslonom da staviš booster.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.7.2012 15:56:31
|
|
|
|
maslackic
|
dimenzije stolice rasklopljene 62 x 77 x 112 cm ova poslednja velicina je predpostavljam do vrha naslona? treba mi neka koja moze da mi se viisoko podigne
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.7.2012 16:07:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maslackic dimenzije stolice rasklopljene 62 x 77 x 112 cm ova poslednja velicina je predpostavljam do vrha naslona? treba mi neka koja moze da mi se viisoko podigne Nisam skontala
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.7.2012 16:27:23
|
|
|
|
maslackic
|
znala sam da ces posvetiti paznju mojoj potrazi, hvala sto koji imamo je ustvari sank koje je visok ( visi od standardnih stolova ) i volela bih da nadjem stolicu za hranjenje u kojoj bi kozica sedela normalno sa nama za stolom ....tj da doseze do te visine...sto je visok tacno jedam metar , ovo mi je prva potraga za stolicom
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.7.2012 16:48:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad se podigne na najviši nivo standardna stolica tacna bude na 87cm (konkretno chicco polly 2u1) tako da kontam d to ne pije vodu, ali nisam sigurna koliko je stabilan buster na barskoj stolici posebno što Kozica nije statično dete, kad krene da đipa u stolici ko oba moja neće biti dobro.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.7.2012 16:56:20
|
|
|
|
maslackic
|
da , da za booster sam mkontala da nije dobra ideja...mislim da su i proizvodjaci mislilai na to, jer za sada nijednu nisam videla da moze da se m0ntira na stolicu bez naslona. hvaalaa
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.7.2012 16:59:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni barska sa naslonom nije dobro rešenje. Gledam nevenu koja đipa, bacaka se, migolji i kad uspe da se izvuče iz kaiševa i ispod tacne ustane, stane na sedište, uhvati se za naslon i skače. A nešto mi govori da Kozica neće biti ništa mirnija od nje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?