Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 9.1.2020 20:20:20
|
|
|
|
Ana RR
|
E pa bas bzvz. Prodaces sigurno ali bas mi je zao sto ne mozete da koristite.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 9.1.2020 22:20:31
|
|
|
|
malena39
|
Ajde prosvjetlite me...jesam li nemajka sto mi djete od 4 god jos jede u hranilici? Nekad hoce i za sto ali vise voli u hranilici. A i ja mogu s mirom da obavim nesto sitno u kuhinji dok on kede, bar ne moze pobjevi ,)
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 10.1.2020 8:18:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zato bi bila nemajka, dete uziva, to je najbitnije, a i ti si na dobitku 👍
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 10.1.2020 10:01:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Moje drugarice sin ima punih 5 i još uvek spava u krevecu ne znam zašto bi zbog toga bila nemajka. Sitan je a nemirno spava i ovako joj je sigurnije, dok ne pređe u veliki krevet.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 10.1.2020 10:09:42
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: malena39 Ajde prosvjetlite me...jesam li nemajka sto mi djete od 4 god jos jede u hranilici? Nekad hoce i za sto ali vise voli u hranilici. A i ja mogu s mirom da obavim nesto sitno u kuhinji dok on kede, bar ne moze pobjevi ,) Moja cerka je do 3,5god jela u hranilici. Sto bi bila nemajla zbog toga. Sitna je, tako joj je bilo lakse nego za stolom. Od kada se beba rodila ona spava u kreveticu😂. Posto je bebac samnom u krevetu njoj se dopalo da spava u kreveticu a meni je lakse jer inace spava jako nemirno i svaku noc je padala sa kreveta.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 10.1.2020 14:09:27
|
|
|
|
malena39
|
Divne ste....hvala vam
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 2.7.2024 13:44:17
|
|
|
|
nata11
|
Ja imala prvu i teska je za ciscenje.Dosta ima tih zlebova gde se za glavu hrana. Ikea je OK. Vidi njihovu drvenu.
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?