Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 15.12.2016 11:29:42
|
|
|
|
isidora88
|
Ja bebana hranim u hranilici od prvog dana cvrste hrane, nema jela ispred tv-a, nije nemiran u njoj, jedino je nervozan pa nece da zine ako vidi da mu je bata u okolini, nece onda da jede jer zeli da se igra sa njim, ali kad bata sedne da ga hrani jede bez problema
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 15.12.2016 15:54:15
|
|
|
|
emicaa
|
David se u ljulji mlati kao blesav,stalno ganjam gdje su usta pokuxavam navi Dorine prve slike u stolici da vidim koliko je imala kad sam je pocela stavljati ali nema kao u inat
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 15.12.2016 17:08:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Znam da je losa navika jesti ispred TV-a a li ja zato nemam problem, to je 5-10 min i cao ovako je borba!
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 18.12.2016 19:26:29
|
|
|
|
vocicana
|
Moja sestra je slicnu imala ali su je malecke urnisale, ja bi ovakvu neku, ako sada budem uspela da stavim slicicu.I ne mogu da napravim kopiju, ali je Puerri stolica i normalna je cena. Stvarno mi se ne daje ne znam koji novac za top, mada sam gledala danas i na sajtovima polovne nisu lose.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 19.12.2016 12:25:10
|
|
|
|
Animsaj9
|
Voci mi imamo Puerri , i nama je ok ! Sluzi svrsi to je najbitnije , mi smo je dobili . ov ovakva je nasa.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 19.12.2016 12:29:33
|
|
|
|
vocicana
|
E takva je i ova sto ja hocu Jel stabilna dovoljno? Kaisevi su ok za fiksiranje?
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 19.12.2016 12:43:40
|
|
|
|
Animsaj9
|
jeste stabilna i lako se sklapa i rasklapa ja jednom rukom nju drzim i rasklopim a u drugoj mi D .Kaisevi su ok ja samo one dole upotrebljavam samo preko struka a ove preko ramena nemam potrebe, miran je dok jede
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 19.12.2016 14:10:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
Blago tebi , moja hoce da iskoci , ne znam ima li posebno da se kupe ti kaisevi posto ih je prethodni vlasnik zagubio...
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 19.12.2016 15:38:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nasa je duboka srecom pa tesko da iskoci ali se vrti na sve strane.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 19.12.2016 16:30:32
|
|
|
|
Animsaj9
|
ME vidi da li neko prodaje od stare, ne znam cija je o marka pa da njima pises da ti posalju?
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 19.12.2016 18:28:09
|
|
|
|
Ed83
|
Mi smo za starijeg kupili drvenu od stokke. Kad je bio beba, ima onaj dodatak za bebe, a kad je poceo da sedi, isto,ima dodatak za manju decu koji se posle skida kada dete malo poraste.. Sin ima sad 3 godine i obozava svoju stolicu (koju ponekad i ja koristim kad on nije tu) . I bebi smo kupili istu.. Mi smo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 4.7.2017 14:29:49
|
|
|
|
Dragce86
|
Malecka za sada hoce da jede iz mojih krila, par min i gotovo :D Ako kasnije bude pravila probleme, moracemo i mi da uzmemo ali mi se ne bacaju pare i za to, skupe su jako.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 4.7.2017 14:38:30
|
|
|
|
Duškić
|
Sto se mojih beba tice fenomenalna stvar. Vredi svaki din. Cerkica je obozavala da sedi u stolici i da trazi da jede, sada i sin isto. Lupa po njoj rastura hranu, ali se ne buni.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 4.7.2017 17:40:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I dalje najcesce jedemo u maminom narucju Ali mi znaci, u kuhinji je stolica i dok radim nesto, dam joj da gricka plazmu, hleb i bude mirna. I kad mi rucamo priblizim je stolu, pa "ruca" i ona sa nama.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 4.7.2017 20:35:26
|
|
|
|
veselicaa
|
Uglavnom sedi kod mene u krilu dok jede.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.7.2017 7:25:02
|
|
|
|
emicaa
|
David kad ogladni dopuze do stolice,ustane i place.Uglavnom u stolici jde.Nekad mu pudingdam dok sjedi na podu pa ga ganjam.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 8.7.2017 19:15:58
|
|
|
|
Dragce86
|
Mame, mozda ste i u pravu, treba ih uciti da postoji mesto gde se rucka, staviti ih u stolicu i privuci pa da ruckaju i oni sa nama za stolom..ima smisla ;) Ovako je nezgodno pomalo u krilu jer nekad ne vidim gde treba da stavim koliko se mrda pa malo zavrsi na nosicu, malo na meni amalo po njoj
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 14.7.2017 17:29:35
|
|
|
|
dddaca
|
Ja cesto kazem da je to najbolja investicija. Evo, 2.5 godine i jos uvek sedi u njoj. Tu mi je najsigurnija
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 24.7.2017 20:36:38
|
|
|
|
Dragce86
|
Sada ima hranilica na akciji u Aksi, cena 3 500 din ;) Mame, koja nema a treba joj - navalite! Mi planiramo da kupimo jednu :)
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 24.7.2017 21:00:03
|
|
|
|
Duškić
|
Mi koristimo stolicu za hranjenje i voli da sedi u njoj i zavezem mog nestaska i bude na kratko barem miran.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 24.7.2017 21:23:32
|
|
|
|
Milena18
|
Tako i kod nas, Duškić. To je jedino mesto na kome bude mirna duže od pola minuta, valjda zato što toliko voli da jede Mi imamo drvenu hranilicu, kad je preraste, skine se ona površina na koju se stavlja tanjirić i transformiše se u lepu stoličicu i stočić.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 24.7.2017 21:35:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, takvu drvenu smo mi koristili sa sinom. I to bas dugo.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 24.7.2017 22:15:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I mi imamo tu i super je. A i on je voli a meni naj lakse tako da ga nahranim. Kad odemo kod mojih to su muke...bas kazem mm pre neki dan od aad jw nosim sa sobom
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.10.2017 18:36:26
|
|
|
|
veselicaa
|
Nini smo kupili Bertoni Lorelli Candy,bas je lepa.Sada voli da jede sama,koristi kasicicu i viljuscicu pa voli da sedi u njoj.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 5.10.2017 18:43:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mi skoro da je vise i ne koristimo, sada vec P sedi za stolom... Mislim da cemo je odloziti uskoro...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?