Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 12.11.2016 11:41:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 Ja njega nigde ne smem osim u ogradici ostaviti . Znam moja kuma stavi ga u hranilicuu i ode da pere kosu Nikad ovo ne bih smela, ma kakva da je stolica. Sto akzes samo ogradica je po meni sigurna! Mi izgubili dasku onu prednju od stolice...poludela sam. sad moram da vidim nesto da improvizujemo. Branki pa gde ste se hranili?
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 12.11.2016 12:11:45
|
|
|
|
Animsaj9
|
Anck vidi da li neko na kupujem prodajem prodaje takvu hranilicu sto imas, pa da uzmes tacnicu
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 12.11.2016 12:17:04
|
|
|
|
branki*
|
Dok nije prohodala u polulezecem u sedalici ,a posle kad je sedela,stavim je kod sebe u krilo i tako je nahranim.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 14.12.2016 21:57:27
|
|
|
|
emicaa
|
Ja planiram Davidu sledeci mjesec uzeti stolicu ali pojma nemam koju,uglavnom necu drvenu kao sto Dora ima,koje se mogumalo spustiti u polusjedeci polozaj?
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 14.12.2016 22:02:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Emice, Graco, Chico, Peg Perego...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 14.12.2016 22:08:27
|
|
|
|
emicaa
|
Anci pa ja bih najradije peg perego,njihov sa veliki fan ali skupe su nevjerovatno.Kad bih nasla polovnu a dobru kao kolica ne bih se dvoumila sekunde
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 14.12.2016 22:10:44
|
|
|
|
Animsaj9
|
to su te visepolozajne... mi imamo obicnu jednopolozajnu, i sluzi svrsi, al ne vidim svrhu, sta ce na hranilici polusedeci polozaj pa nece spavati i jesti, mi od prvog dana sedimo lepo i jedemo
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 14.12.2016 22:12:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa sto ne potrazis po oglasima? Mozda i nadjes nesto dobro
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 14.12.2016 22:13:48
|
|
|
|
emicaa
|
Anim ja ga ne bih jos da pravo sjedi,nekao mi je premali za to Anck sutra cu,sad trazim gdje cemo na more
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 14.12.2016 22:16:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahaha ti kao ja..vec tri dana coram i trazim! Mi jos nismo sredili tu daskicu za stolicu , moracu za vikend muske da aktiviram, vec tri dana ga hranim u krilu
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 14.12.2016 22:59:31
|
|
|
|
veselicaa
|
I ja pocela da gledam po netu kakvu da uzmem.Bitno mi je samo da je stabilna,cvrsta.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 14.12.2016 23:05:54
|
|
|
|
Animsaj9
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Anim ja ga ne bih jos da pravo sjedi,nekao mi je premali za to Anck sutra cu,sad trazim gdje cemo na more pa znas kako mi smo poceli sa 5,5 meseci i to samo za rucak zitarice i jeste tada bio mali za hranilicu, drzala sam ga u krilu, ali sa 6 meseci dete moze i treba da sedi i sposobno je za to.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 14.12.2016 23:35:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja sam takodje stavljala sa oko 7 meseci..mrva mala, jedva se videla ali dobro. Srecom tada nije ustajala, kako je stavim, nahranim, izvadim. Sada...hm ustaje , okrece se, vrti se, nema onaj pojas da je vezem (zagubio ga onaj ko nam je dao) . Jel ima jos neko taj problem da podelimo tugu?
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 15.12.2016 7:00:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi smo sa oko 5,5 ali sam ih ja podipirala jastucima.A i dr. Mi je vec sa 5 rekla da moze. Eto sad kasnimo ali valjda cemo je bezo popraviti.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 15.12.2016 8:31:33
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 ali sa 6 meseci dete moze i treba da sedi i sposobno je za to. To zavisi od deteta, ne znači da je sposobno ako je napunilo 6 meseci.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 15.12.2016 8:35:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Na sta mislis? Na samostalno sedenje? To da , ali da moze da sedi sa 6 naravno uz neciju pomoc sto da ne ako nema neki problem?
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 15.12.2016 8:35:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je najlakše, za sada, da je hranim u narucju. U stolici se vrti i nikako da potrefim usta U početku dok jos nije sedela stavljala sam je u jaje ili ljuljasku dok je hranim.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 15.12.2016 8:39:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Isto, Ivana! Ja ne znam, kao da su joj buve u peleni
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 15.12.2016 8:43:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Meni je najlakše, za sada, da je hranim u narucju. Mi se sad tako hranimo ,a li nahranimo i njega i moju majcu i moju trenerku i njegovu i tako.... tako da nam to nije nikakvo resenje. A za to vrtenje, ja upalim Baby TV i on se zagleda i ne mrda
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 15.12.2016 8:44:05
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Animsaj9 ali sa 6 meseci dete moze i treba da sedi i sposobno je za to. To zavisi od deteta, ne znači da je sposobno ako je napunilo 6 meseci. Slazem se sa Anom, to nema veze sa staroscu deteta. Moje dete nije sedelo do sedmog meseca, a nisam ga ni forsirala. M je bio sjajan u hranilici, on je sedeo i ovako igaro se u njoj. Nama je bas mnogo znacila.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 15.12.2016 8:51:59
|
|
|
|
mali_mis
|
Ami je u tu stolicu hteo jedino kad se rasklopi i bude spustena, pa ima kao sto ispred sebe, ali da se on igra. Za hranjenje mi je sluzila ona njihalica, jer je bas dugo hteo da sedi u njoj, cak i kad ju je prerastao
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 15.12.2016 8:52:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja njoj nešto pustim dok je hranim,u narucju je mogu drzati i za rukice i namestiti kako meni odgovara. U stolici ima mesta, pa se pomera kako ona hoce.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 15.12.2016 8:58:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ami je u tu stolicu hteo jedino kad se rasklopi i bude spustena, pa ima kao sto ispred sebe, ali da se on igra. Za hranjenje mi je sluzila ona njihalica, jer je bas dugo hteo da sedi u njoj, cak i kad ju je prerastao I mi imamo bas tu drvenu meni je super stvar. I ja sam do skoro u njihalici ali on se dize momak, pa se prevrne sa strane na glavu, ne smem vise tu da ga ostavim samog. Inace mu sad sluzi za bildovanje uzme onu precku sa igrackmama pa dize gore dole, kao u bencu mi mu popadamo od smeha.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 15.12.2016 9:18:20
|
|
|
|
Animsaj9
|
pa naravno da zavisi od deteta , ali 80% dece moze da sedi lepo sa 6 meseci
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 15.12.2016 10:04:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Meni je najlakše, za sada, da je hranim u narucju. Mi se sad tako hranimo ,a li nahranimo i njega i moju majcu i moju trenerku i njegovu i tako.... tako da nam to nije nikakvo resenje. A za to vrtenje, ja upalim Baby TV i on se zagleda i ne mrda Kao da sam ja pisala hahaaaa, samo bez ovog da ne mrda Sad sam joj dala u ruke pogacicu, kao je gricnula, capkala prsticima i izmrvila i to je to.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?