Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 2.6.2011 13:40:34
|
|
|
|
VVVV
|
da znas da to i nije losa ideja... kad se pojave, dosta se brzo razgrabe drago mi je da sam od pomoci
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 2.6.2011 13:41:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Viseće stolice KLIK i KLIK ima i u Aksi, JustClick-u itd..
< Poruku je uredio Ana RR -- 2.6.2011 13:42:55 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 2.6.2011 13:41:53
|
|
|
|
Didy
|
Jedina "nezgodancija" je što ne može da se navuče na jako visoke i jako široke naslone stolica, ali nama je odgovarala na većini mesta.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 2.6.2011 17:06:36
|
|
|
|
upgrade011
|
Hvala puno Didy! Nasla sam je na sajtu za sling marame i nije cak ni skupa.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 2.6.2011 23:59:54
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: upgrade011 Hvala puno Didy! Nasla sam je na sajtu za sling marame i nije cak ni skupa.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 21.7.2011 14:57:53
|
|
|
|
cani
|
Isodora kako vam se pokazala ova Chicco Polly Magic stolica ? Nama baka planira da kupi a nije bas da je jeftina pa da je ne bacamo u trosak ako nije najbolje resenje ?
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 21.7.2011 15:06:36
|
|
|
|
isidora88
|
nama je stolica odlicna,mi smo stvarno prezadovoljni,vredi svakog dinara
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 21.7.2011 15:21:32
|
|
|
|
cani
|
Fino,jesi bebu od rodjenja stavljala u onaj pocetni polozaj ?Je l taj polozaj stabilan,jel ima neke kaiseve da se beba pricvrsti ili kako ?
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 21.7.2011 15:29:38
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: cani Isodora kako vam se pokazala ova Chicco Polly Magic stolica ? Nama baka planira da kupi a nije bas da je jeftina pa da je ne bacamo u trosak ako nije najbolje resenje ? Mi smo takvu stolicu dobili polovnu, i kad sam vidjela koliko kosta umalo me srcka nije strefila. Mada...vrijedi svaku paru
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 21.7.2011 18:55:35
|
|
|
|
isidora88
|
ima kaiseve da se pricvrsti i stabilno je bebac ne moze nikud da ispadne
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 22.7.2011 8:20:10
|
|
|
|
cani
|
Ih sad je bas zelim
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 24.7.2011 8:51:52
|
|
|
|
cani
|
Isidora opet ja .S obzirom da sam se bas napalila na ovu stolicu,interesuje me koju si ti kupila preko ovog sajta tako lako, koj dezen? Ja zelim onu Sea dreams,sa ribama I je l sediste platneno ili plastificirano?Ako je plastificirano je l nece da se znoje i lepe po vrucini?
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 24.7.2011 9:01:49
|
|
|
|
bokicans
|
Bolje plastificirano,uvek ga mozes prebrisati i super,A patneno osušiti,ostaju fleke
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 24.7.2011 9:03:06
|
|
|
|
cockic
|
devojke ja sam hranilicu pozajmila sva sreca, jer moje dete je rano ustajalo pa kad ga stavim u hranilicu on se popne na noge i stoji. tako da sam to rano izbacila nije hteo da jede u tome. jedino sto neznam sta ce u jaslicama da rade sa nijm on sad ima 15 meseci a vec trci pa nesmem tek sad da ga stavljam u nju,a i nemogu toliko da ga dizem jer sam opet trudna. a sad sto se tice platna bolje je PLASTIFICIRANA,jer oni sve brljave i leti na sve strane pa je to lakse obrisati.a ona od platna bi stalno bila prljava.ja sam imala plastificiranu pa jedva se operu oni kaisi sve su prljavi a kamoli kad je ostatak od platna.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 24.7.2011 9:45:11
|
|
|
|
cani
|
Ma da ,i ja se slazem da je za male bolje plastificirano a sa slike ne mogu da skapiram kakvo je.I samo me brine jos ta vrucina ako je plastificirano...al valjda moze ako je bas neka strahota od vrucine da se prebaci neka pelenica,peskiric i problem resen.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 24.7.2011 20:27:54
|
|
|
|
isidora88
|
plastificirana je ta podloga i to je super,ne znoji se uopste na njoj a lako se prebrise evo naseg dezena jer je preko sajta jedino taj bio a i meni je najlepsi,videla sam i taj sa ribama ali mi na slici mnogo bolje izgleda nego uzivo
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 24.7.2011 22:03:25
|
|
|
|
bokicans
|
Isi Mateja i Ognjen bas lice ,cak imaju i iste bodice
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 24.7.2011 22:12:35
|
|
|
|
Anoniman
|
evo nase stolice KLIK
< Poruku je uredio Macaki -- 24.7.2011 22:14:09 >
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 24.7.2011 23:35:37
|
|
|
|
cani
|
Isidora a gde si gledala ribu ,u kojoj radnji da se i ja odsunjam da vidim pre nego sto narucim odnegde ?
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 26.7.2011 22:00:50
|
|
|
|
cani
|
Kupljena Mnogo je lepa.I platili smo je 18.600 jer ima jednu milimikronsku tufnicu na kojoj nema boje na konstrukciji.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 26.7.2011 22:11:17
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: bokicans Isi Mateja i Ognjen bas lice ,cak imaju i iste bodice to nam je bodic za kasice i meni bas lice,moramo uzivo dsa ih uporedimo
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 15.8.2011 15:17:01
|
|
|
|
bulka
|
Mi smo izabrali Chicco Stolica Jazzy narandžastu... Prakticna, lagana, malo mesta zauzima, uklapa nam se u dizajn kuhinje.. Evo ovako izgleda.. Koga interesuje vise, ima lep video... klikni
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 6.9.2011 10:42:08
|
|
|
|
smeskicTB
|
bulkice, bas gledala te stolice..i pitala se kakve su u smislu stabilnosti..? svidele su mi se jer imaju x boja, nisu glomazne, zauzimaju malo prostora kada se sklope..i ok je cena!
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 6.9.2011 10:53:53
|
|
|
|
PoisonEve
|
bulka, mi smo juce videlu tu chiccovu samo sto je zelena oko 8.000 din u outletu enci menci
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 6.9.2011 11:18:39
|
|
|
|
Leki 77
|
IZVORNA PORUKA: smeskicTB ..... bas gledala te stolice..i pitala se kakve su u smislu stabilnosti..? svidele su mi se jer imaju x boja, nisu glomazne, zauzimaju malo prostora kada se sklope..i ok je cena! Moja drugarica je imala takvu hranilicu i cim je beba pocela da ustaje (sa 10-11 meseci) morala je kupiti novu. Veoma su nestabilne baš zato što su lagane i nemaju veliki raspon nogara. Logicno mi je bilo da samo masivne i one koje zauzimaju puno mesta mogu biti dovoljno stabilne da klinac sam udje i izadje iz njih. Nama je to bitno, jer on ima 2,5god i još uvek najčešće jede u njoj. Pišem čisto kao savet za one koji imaju prostora.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?