Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 20.5.2016 10:40:56
|
|
|
|
Visnjabg
|
Mame da li je bolja Mustela ili Sebamed? Uzela bih za bebu sta mi treba pa ne znam sta je bolje.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 20.5.2016 10:56:21
|
|
|
|
isidora88
|
Mustela definitivno
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 20.5.2016 10:59:48
|
|
|
|
Maraj
|
Svi se zale na seba med u poslednje vdeme. Ako beba nema problematicnu kozu mozes i nesto "blaze" od Mustele. mi koristimo Hipp i super je
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 20.5.2016 11:04:57
|
|
|
|
Visnjabg
|
Ja cekam bebu pa ne znam kakva joj je koza a htela sam to da kupim da nas saceka pa zato pitam da vidim iskustva.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 20.5.2016 11:27:48
|
|
|
|
marijana22
|
Višnja nema potrebe da kupuješ kremice unapred. ukoliko beba ima normalnu kožu ne maže se kremom. Koristi se jedini pavloviceva krema za pregibe. Ovo ti kažem jer te kremice nisu uopše jeftine, a nadajmo se da vam neće ni biti potrebne
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 20.5.2016 11:30:54
|
|
|
|
Visnjabg
|
Hvala ja sam mislila da kupim mleko, kremu i kupku sampon 2u1, mislila sam da sve treba 😃
< Poruku je uredio Visnjabg -- 20.5.2016 11:31:24 >
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 20.5.2016 11:34:49
|
|
|
|
marijana22
|
Višnja mnogo me podsećaš na mene. I ja sam tako htela sve da kupim Za početak su dovoljni sapun za bebe za kupanje i pavlovicka. Sa šamponima i kupkama sačekaj malo. Sapun je ipak najblaži
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 20.5.2016 11:43:17
|
|
|
|
Visnjabg
|
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 20.5.2016 12:23:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
Visnja, delim misljenje.. ja sam dugo koristila samo Sebamed sapun. Mozes i neki drugi deciji blag...mozes i blagi samponic a dobija se uzorak i u onom poklon paketu iz dm-a i iz bolnice..
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 20.5.2016 12:42:26
|
|
|
|
Visnjabg
|
Hvala na savetima! Ja bih sve sad da kupim, cak su mi i ove 3 stvari bile malo. Beba tek dolazi pa ne znam
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 20.5.2016 18:01:28
|
|
|
|
isidora88
|
mi koristimo mustela gel za novorodjencad, sa njima i kosicu peremo, koza mu je divna, od seba med kupke mu se jako osusila koza. za guzu mazem pavlovicevu iz apoteke sto tamo prave, original pavloviceva mi je previse tecna i ne starijem sinu nije odgovarala, pa nisam htela da eksperimentisem. inace je dobra krema i baby skin 100 gr-oko 150 din.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 20.5.2016 18:06:20
|
|
|
|
misika
|
Evo ja imam tek rodjenu bebu.. mi koristimo mustela sapun, a sampon smo probali sebamed iz tog DM paketa .. dok se beba kupa u maloj kadici bolje je koristiti samo sapun jer sa ono malo vode sto je prelijes tesko je isprati te kupke u gelu.. ja sam joj kupila sebamed losion, ali je nesto ne mazem..
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 20.5.2016 18:17:15
|
|
|
|
vocicana
|
Prvih mesec dana smo se kupali seba med sapunom, sada imamo Bekolino sapun, mada s obziro da smo u kadici, veoma malo Nivea kupkice za telo i kosicu, uziva, iskupa se, lepo ga isperemo, ne mazem mu nista spec posle kupanja, izbegavam hemiju, ali imam Zwistellosion za novorodjencad, pa ga jednom u nedlju dana izmazem, uziva u masiranju, toga veoma malo stavim.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 20.5.2016 19:38:59
|
|
|
|
Maraj
|
Mame jeste li videle novu pavlovicevu? U tubi je i sa uv faktorom je
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 25.5.2016 18:51:11
|
|
|
|
marijana22
|
A čemu služi ta pavlovićeva sa faktorom? Mi smo kremu mazali samo na prelone i pregibe.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.5.2016 12:47:20
|
|
|
|
MishMash
|
Piše na njihovom sajtu da je treba nanositi na sve delove tela izložene suncu, ali je zaštitni faktor 25. To mi nešto baš malo deluje.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.5.2016 15:37:46
|
|
|
|
Maraj
|
Evo linka klik mi je nismo koristili
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.5.2016 15:50:06
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Mame jeste li videle novu pavlovicevu? U tubi je i sa uv faktorom je Videla sama reklamu pre neki dan,bas smo mm i ja komentarisali o tome.Kakva je krema,je je ko probao?
< Poruku je uredio mila83 -- 26.5.2016 15:51:06 >
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.5.2016 20:50:00
|
|
|
|
muzicarka
|
Mi imamo Sebamed kupku i mleko za telo, zadovoljna sam, a guzu mazemo Sudocremom
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.5.2016 21:23:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eee,pa to je bas super! Ekstra! Sa tubom je lakse...moram da probam.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.5.2016 22:15:43
|
|
|
|
muzicarka
|
Mi ne koristimo Pavlovićevu ali je, svakako, lakše kada je u tubi
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.5.2016 22:21:01
|
|
|
|
pngpme
|
Jedno možda glupo pitanje... Čime perete samo guzu kada se ukaki? Veoma često se tako pere mimo kupanja, pa me zanima treba li neki blaži sapun od Mustelinog ili nekog sličnog? Jesu li jaki oni tradicionalni obični sapuni za bebe koji se svuda nalaze u prodavnicama?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.5.2016 22:32:57
|
|
|
|
muzicarka
|
Ja perem bebu svaki put kada joj menjam pelenu, kada se ukaki koristim Sebamed kupku, istu kojom je kupam, a kada se samo upiški samo vodom. Vlažne maramice koristim samo kada negde odemo.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.5.2016 22:34:57
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja sam kupila onu prirodnu kupku u DMu i sa njom im operem.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.5.2016 22:38:29
|
|
|
|
muzicarka
|
Koju prirodnu kupku?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tata "podojio" bebu dok se mama op...POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Vragolina ili vragolanvragolinaKOJE IME VAM JE NAJLEPŠE?
RADOŠ (
15%)
VOJIN (
53%)
VLAJA (
5%)
VUKAN (
17%)
VUKOTA (
10%)
Ukupan broj glasova: 204Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!