Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.5.2016 22:43:46
|
|
|
|
choopa choops
|
Alverde baby bad KLIK
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.5.2016 23:03:48
|
|
|
|
muzicarka
|
Samo guzu ili uvek?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.5.2016 23:42:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mislim da je preterano prati guzu nakon svakog piskenja Kad sam zvala ginekologiju, nagrdili me sto sam koristila sapun na intimnim delovima, kao treba samo vodom oprati. Ali ne moze, oseca se dete. Lupaju i oni... One obicne nemoj, neki bolji prirodni kao Sebamed itd.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.5.2016 0:07:25
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma ne uvijek, ni slučajno. Ja joj perem samo kad se jako ukaki, da pređe i naprijed. Ne valja često prati djecu dolje sapunom. Ja ih operem vodom, mislim da je to dovoljno. A guzu im perem sa ovom kukom što sam pisala. I to se uvijek kad ih perem trudim da im "pozadi" perem sapunom, a naprijed samo čistom vodom, osim ukoliko nije prešla "kaka" naprijed pa moram.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.5.2016 0:33:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nisam tebe prokomentarisala nego muzicarku jer je rekla da pre menjanja pelena uvek opere dete cak i kad se upiski...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.5.2016 1:27:20
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma sve OK, nisam ni mislila da si pomislila nešto loše A pazi što mi je gore ostalo da perem djecu sa "kukom" Tipfeler , mislila sam da ih perem sa "kupkom"...da mi ne dođe socijalna služba na vrata
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.5.2016 2:33:57
|
|
|
|
muzicarka
|
Kad se upiški ope
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.5.2016 2:35:58
|
|
|
|
muzicarka
|
rem je vodom a kad se ukaki kupkom.... Ne mogu samo vodom kad se ukaki....
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.5.2016 12:31:27
|
|
|
|
pngpme
|
Ne znam, mi smo tako sestrinu bebu prali vodom kad se upiški, a nekim bebi sapunom kad se ukaki, naravno samo guzu, ali je sestri posle doktorica rekla da se to ne radi, nego da se samo pere kad se ukaki, kad se upiški nikako. I meni je malo bzvz jer sve gledam po sebi, kako bi meni bilo, ali ona kaže da kod malih beba, dok je samo na mlijeku, mokraća nije jaka uopšte a da se ovako spira prirodna flora... Naravno ovo važi za djevojčice, za dječake pojma nemam.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.5.2016 12:50:18
|
|
|
|
Visnjabg
|
Pngme u pravu si, meni je pedijatar rekao da se beba obavezno pere kada se ukaki, vlazne maramice samo kada se ide negde tj.kada nisi kuci, a kada beba piski onda se samo pelena menja. To je tako da bi se stvorila prirodna flora.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.5.2016 13:09:09
|
|
|
|
mila83
|
Ja ne koristim nikakav sapun kad bebi perem guzu posle kakenja.Povremeno koristim vl.maramice,evo troje dece tako,nikad problem sa kozom ili infekcijama.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.5.2016 14:22:18
|
|
|
|
muzicarka
|
Ja ne mogu samo vodom kada se ukaki
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.5.2016 14:36:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne mogu ni ja. Nekako nije to to. Kao kad bi ves za kuvanje oprala na 60 stepeni...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.5.2016 16:03:38
|
|
|
|
Maraj
|
Ja L perem guzu sapunom kada se ukaki. Svaki put. Jedino ako smo napolju ili u gostima obrisem ga vl.maramicama
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.5.2016 16:29:56
|
|
|
|
pngpme
|
Ok, ako ne koristite kupke za guzu, koje sapune koristite?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.5.2016 16:34:57
|
|
|
|
muzicarka
|
Ja koristim kupku
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.5.2016 16:46:35
|
|
|
|
isidora88
|
Oba deteta kupam posle kakenja kupkom, sapun ne koristimo. Koristimo Mustela kupku za novorodjencad. Koza je divna, kupka je blaga, ne iritira kozu. A nema sanse da bebu samo vodom perem, nije mi higijenski, bakterije se ne mogu samo vodom oprati. I mi odrasli se kupamo kupkama, ne mogu ni da zamislim drugacije.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.5.2016 16:54:49
|
|
|
|
pngpme
|
Hehe, meni je nešto u glavi uvijek bilo - kupka na tijelo, sapun na guzu. Ne znam zašto. Eto sad vidim da većina koristi kupke... Za jedno 15 dana mi ide poslednji talas nabavke za bebu, tad ću sve sitnice da pokupujem, pa rekoh da pitam za kozmetiku...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.5.2016 17:04:02
|
|
|
|
mila83
|
Ja prvo vl.maramicom dooobro pokupim sve od kake,onda operem...i namazem Pavlovicevu,apotekarsku.Nijedno dete mi nikad nije imalo problem sa kozom u toj regiji,niti bilo kakvu bakteriju,gljivicu,nista.Ja sam za to da se sto manje kozmetike koristi,koliko god bila dobra,svejedno. T trenutno kupam Niveinom kupkom,dobili na poklon i odgovara nam.Do tada smo iskkjucivo Bekolino koristili.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.5.2016 10:24:30
|
|
|
|
Anarunika
|
Ja operem sa onim čime je inače kupam uveče pred spavanje, baby gelom ili kupkom,šamponom...uglavnom koristim Mixa ili Chico. Samo kad se ukaki je perem ,kada se upiški ne, samo pustim da se malo provetri A kada se ukaki nema šanse da sve skinem samo vodom,a vlažne maramice izbegavam. Tutnem je direkt u kadu i ribam
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.5.2016 10:32:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi bebicu kupamo Bekolino sapunom. U Bg paketu smo dobili kupku Niveu,Sebamed i Bekolino, i sapun Bekolino. Patronazna uzela sapun, pa i mi tako nastavili.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.5.2016 10:37:45
|
|
|
|
muzicarka
|
Mi nikakav paket nismo dobili.... A patronažna sestra je nije ni kupala ni pala...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.5.2016 10:45:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sleduje te paket. Ne znam kad i gde si se porodila, ali bi trebala dobiti. Nije u paketu mnogo stvari, ali tih par kupkica, vlazne maramice, tri kremice, nekoliko gazica za pupak, par tufera za grudi, jedna pelena :) A patronazna nam je bas divna devojka,stvarno sam zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.5.2016 10:45:19
|
|
|
|
Maraj
|
Mi koristimo samo Hipp
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.5.2016 11:08:05
|
|
|
|
muzicarka
|
Paket se dobija u Bg i u još nekom gradu ali ne u svim što je baš bezveze...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Pomozite. Biramo ime za dečaka. 😀Palacinka123Koje ime vam se najviše sviđa? 😀Lav (
15%)
Vasilije (
23%)
Pavle (
19%)
Tadija (
9%)
Mateja (
12%)
David (
21%)
Ukupan broj glasova: 337Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!