Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.6.2016 16:04:44
|
|
|
|
muzicarka
|
Maraj, mi nismo mazali kremama za posle sunčanja...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.6.2016 16:09:28
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala pa sad su na snizenju , pa gledam da l mi i to treba....
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.6.2016 16:14:53
|
|
|
|
vocicana
|
ME imas za bebe Mixa tonik za njihovu osetljivu kozu, toplo preporucujem, slobodno ga uzmi. Muzicarka, ja sam iz Krusevca grada, devojana mlada kao rosa u podne
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.6.2016 16:31:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam odusevljena Mixinom kupkom, pisala sam na prethodnim stranama da je prvi put koristimo . Pogotovo sto nam patronazna rece da ima malo suvlju kozu a ta kupka ima ulja u sebi, bas je blaga, razmisljam i starijima da kupim jednu
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.6.2016 16:44:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
E videh da to postoji, Mixa baby...hvala Anck, to je ona narandzasta boca , i ja planiram da kupim.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.6.2016 17:09:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jeste narandzasta , ima i bela al ta valjda nije s uljem, nisam sigurna. Al super je!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 2.6.2016 11:41:28
|
|
|
|
vocicana
|
Moj sin ce se ubuduce kupati tom narandzastom kupkom. Ja sam odusevljena Mixom, meni odgovara, a s obzirom da je malisa plavac, bele puti, odgovarace mu sigurno. Najneznije.... Prve dane, prali smo se Sebamed sapunom, sada Nivea kupka za kosu i telo, sledeca je Mixa. Ako mu bude fino , tako cemo nastaviti.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 2.6.2016 20:29:37
|
|
|
|
mila83
|
Ima li neko iskustva sa Neven kozmetikom? Danas je kod nas u jednoj apoteci bila promocija njihove linije za bebe i delili su male promo pakete sa uzorcima. Imaju Bebi gelove za kupanje,sampone,hidrantne kreme i ulje..Potpuno su prirodni,bez parabena,vestackih boja,parafinskog ulja,konzervansa..pogodne za ekceme..pa cisto ,ako nekome znaci informacija. Mi cemo probati uzorke,pa javljampo utiske.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 2.6.2016 20:59:54
|
|
|
|
vocicana
|
Prvi put cujem, ali ti svakako javi utiske, pa da se proba. Ko je proizvodjac?
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 2.6.2016 21:05:00
|
|
|
|
mila83
|
Proizvodi MeiLab...ja sam cula da mame dosta hvale njihovu kremu Baby skin,koriste je umesto Pavloviceve.. Kazu da se ovi proizvodi koriste u Institutu za neonatologiju za pranje i negu koze nedonoscadi,koliko su pouzdani.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 2.6.2016 21:09:03
|
|
|
|
vocicana
|
Mei Lab je najbolja moguca firma!!! E nisam znala. Koristila sam nihova ulja a masazu, na parafinskoj'su bazi, najfenomenalnija! E ak nadjem uzecu za probu. Nemam sumnje u njih! Oni se nalaze negde u Beogradu, divna firma.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 2.6.2016 21:11:04
|
|
|
|
mila83
|
Eto,jos jedna informacija vise.Bas mi je drago , i treba probati nesto novo,i jos ako je domaci i pouzdan proizvodjac..
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 2.6.2016 21:50:11
|
|
|
|
muzicarka
|
Nismo probali Neven kozmetiku a volela bih...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 2.6.2016 21:57:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nisam ni ja, ali ko zna mozda i ja naletim u apoteci na te uzorke ionako ovih dana cesce posecujem iste. Ja videh neku micelarnu vodu za mene , Pharmaclean, blizu 500din, umalo da kupim.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 2.6.2016 22:38:04
|
|
|
|
muzicarka
|
Ako bude promocija u nekoj apoteci kod nas, sigurno ćemo probati
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 3.6.2016 14:37:21
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ja nisam koristila mixu ni sebi ni za bebu. Da l su ok te kupke sa uljem. Uopste nisam pametna sta kupiti tj kojeg sastava. Kako koristitite te kupke , je l sipate u kadicu ili direkt na telo
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 3.6.2016 16:41:37
|
|
|
|
vocicana
|
Mi stavljamo u kadicu sa vodom, napravimo penu on malo uziva a zone genitalija, guzu i rucice jos naknadno operemo cvrstim sapunom, posle sve lepo isperemo toplom vodom i to je to. A sve u jako malim kolicinama. Mixa je odlicna. MeiLab je firma koja od mene ima samo pohvale. U asortimanu poseduju i esencije etericnih ulja, lavanda je fenomenalna kao i eukaliptus, narocito ga volim u sezoni gripa, odlicn za inhalaciju.Radila sam masaze, iskljucivo njihova ulja sam koristila.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 3.6.2016 16:47:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
E Voci, nemoj da te cuju ovi sa ginekologije da peres dete sapunom Pene za kupanje se uglavnom sipaju u kadicu, gel je za kupanje tela, ne smeta nista. Te sa uljem ja vise volim i za sebe.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 3.6.2016 19:21:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Pa ja nisam koristila mixu ni sebi ni za bebu. Da l su ok te kupke sa uljem. Uopste nisam pametna sta kupiti tj kojeg sastava. Kako koristitite te kupke , je l sipate u kadicu ili direkt na telo Mixa je super jer ima ulja u sebi, pa ne susi kozu, a pogotovo je dobra ko ima suvu kozu. Ja sipam u vodu i tako se kupamo, jedino sipam kap dve na svoju ruku kad mu perem guzu.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 3.6.2016 19:26:58
|
|
|
|
vocicana
|
ME bolje da cute, jer ako budem pocela da lajem doslovno, ucutace se za sva vremena, jer su mi krivi i svasta nesto, kao da sve najbolje znaju a niko pojma nema, ni vise ljudi ni vise razlicitih misljenja. Neka je samo njemu guza cista, pa oni kako hoce.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 3.6.2016 19:35:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
Tako je , lupicemo mi njima rukom osto! Da se zna!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.6.2016 14:16:10
|
|
|
|
Anarunika
|
I ja volim Mixu mada trenutno imamo Chico ,bio je povoljniji a isto nije loš. A što se tiče pranja genitalija sapunom, ja nisam navikla jer sebe ne perem sa tim, ne odgovara mi uopšte. I sad znam da su dečiji sapuni druga stvar ali opet mi nekako isušuju pa ja to sve perem gelom . A kupku iako treba da se stavi u kadu ,koristimo i vako mada je ne kupujem često.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.6.2016 16:37:40
|
|
|
|
Maraj
|
Pa zasto ne sme bebi guza da se pere sapinom. Ja nekad hipp kupkom nekad seba med sapunom.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 17.10.2016 16:08:08
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mi se kupamo Chicco kupkom
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 17.10.2016 16:11:06
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Koristimo sebamed i mixu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Вакцинација деце.пеперутка16Какав је ваш став о обавезној вакцинацији деце?Ја сам за. (
50%)
Ја сам против тога. (
25%)
Ја сам за слободан избор. (
25%)
Не знам, не могу да одлучим. (
0%)
Ukupan broj glasova: 4Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!