Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 6.3.2016 11:54:00
|
|
|
|
Animsaj9
|
Nama patronazna dok je dolazila na pocetku da kupa, obavezno kao neko mleko za telo, mada D nema suvu kozu, e sad mu se nekad na licu malo peruta izmedju obrva, pri korenu nosa, pa namazem sebamedom. A primetila sam kad mu stavim malo vise mleka za telo da mu se pojave bubuljicice sitne tako da ga izbegavamo samo ako se bas koza negde peruta
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 6.3.2016 11:55:52 >
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 6.3.2016 19:32:15
|
|
|
|
borica
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 koje mleko za telo koristite ? Za Luku sam uzela Nuvea ulje i Bekutan mleko za telo, ali nisam ga mazala, mozda par puta. Sad nisam nista planirala za bebu bas zbog toga.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 6.3.2016 23:52:30
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam koristila neko Niveino mleko za bebe a i kasnije Avonovo mleko
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 7.3.2016 8:30:15
|
|
|
|
Maraj
|
Cime mazete bebino lice. Ja koristim hipp kozmetiku , pa sam mu i lice mazala hipp kremom. U poslednje vreme izlaze mu crvene bubuljice , kao one pubertetske. Ima ih 2-3 na obrazu. Kako kad.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 7.3.2016 8:33:27
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam sad za lice uzela chicco kremu odlična je
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 7.3.2016 8:36:01
|
|
|
|
Maraj
|
Niki jer obicna krema ili je bas deklarisana da je za lice?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 7.3.2016 8:37:57
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Maraj, kada mu izadju bubuljice ili tacikice po licu namazem mu sudokrem. Do jutra nema niceg.
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 7.3.2016 8:38:14 >
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 7.3.2016 8:38:19
|
|
|
|
bebilule
|
Ja M lice ne mazem nicim.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 7.3.2016 8:39:22
|
|
|
|
Anoniman
|
My koristimo avene kremu ... a guzu mazem ad kremom.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 7.3.2016 8:41:13
|
|
|
|
branki*
|
kad je boza bas bio mali,pre nego se pojavio ekcem,koristila sam sebamed za osetljivu kozu za lice,tako nesto,posle sam morala svasta da isprobavam,a bojani ne mazem nista.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 7.3.2016 8:43:11
|
|
|
|
nikiteki
|
Kolekcija baby moments i chicco
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 7.3.2016 13:04:02
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: bebilule Ja M lice ne mazem nicim. Ni ja,a ni telo... jesam kad se tek rodio,sad stvarno nema potrebe. Dok bogi ima suvu kozu,pa se mazemo posle tusiranja. Inace,koristimo seba med kozmetiku,nakupovala sam svasta na nekim akcijama,vec sam napravila zalihe
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 7.3.2016 15:15:37
|
|
|
|
emicaa
|
Ne znam ima li tu ova marka ali preporuka za sve čupe,ja sam Doru jedva češljala dok ovo ne isprobah
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 8.3.2016 1:22:03
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja im ni lice ne mažem ničim. Inače, ja sam i sebi tek nedavno počela da mažem lice jer mi je uvijek smetalo, kao da se izmastiš i umeljaš sa nečim. Takav sam ja osjećaj imala kad bih stavila kremu, pa sam vjerovatno nesvjesno i njih tako naučila. Jedino kad je L bila mala, preko zime je kad bi bila bura imala malo "ekcema" po obrazima, onda bi joj to namazala Bepanthenom jednom dnevno.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.4.2016 14:18:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nisam Nikad koristila mleko za telo za bebe, mislim da nema potrebe. Sem ako nema neki osip, ojed ( a nikad i nisu sem ono od pelena) onda Bepanten, ali sad imam Sudokrem. Zimi kad je jako hladno na obrascice pavloderm i to je to. E sad.... odem ja da kupim kao Seba med kupku , i u Liliju zena me ubedi da kupim Mixu za bebe, da je super i da je uljana kupka, ne susi kozu i dobra je protiv osipa. I kupim je ! Sad ne znam da li sam pogresila nisam nikad njihovo nista koristila A citala sam i na jos nekim forumima da je hvale bas jer ne sisi i dobra je protiv osipa.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.4.2016 14:19:40 >
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.4.2016 14:20:26
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Anck, ja sam je koristila i odlična je. Inače ta uljana kupka je trenutno i u Tempu na akciji, i ja sam je uzela pre neki dan.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.4.2016 14:25:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Verujem da je dobra ali me zanima bas za novorodjence i blago mi mirise, mislim da nisam pogresila Da i u Liliju je na akciji 250 din. razlike od Sebameda a duplo vise ima , jedan od razloga zasto sam se prebacila na nju. Nista probacemo pa ako ne bude dobra ostavljam devojkama...nece se baci
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.4.2016 14:31:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
To si kupila za bebu? Sampon neces?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.4.2016 14:48:27
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Anck, ne znam kako je za novorođenče. Ja sam dok su tako mali koristila samo sapun. To mi je nekako najblaže.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.4.2016 14:55:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ivana ja sam uvek koristila samo jednu stvar za kupanje, ne volim 300 cuda. Kremica posle na prepone i to je to. Danas sam uzela jos i Becutan vlaznih maramica 4 pak i pelenice . Sanjalice ja sam za prvu sapun, ali za drugu sam Chicovu kupku, nekako i sapuni isusuju kozu
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.4.2016 14:56:23 >
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.4.2016 14:57:34
|
|
|
|
marijana22
|
I ja sam prvih nekoliko meseci koristila samo sapun, sebamed A kasnije chico kupku
< Poruku je uredio marijana22 -- 5.4.2016 15:02:14 >
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.4.2016 15:16:26
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I ja sam koristila sebamed Sapun bez suza. Meni je on extra blag, nisam primetila da isušuje.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.4.2016 15:19:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma, razmišljam da li da idem da kupim tu kupku, kad je vec na snizenju :) Ili da kupim sapun.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.4.2016 15:25:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja licno kazem iz iskustva da vise volim kupkicu za bebu nego sapune, jer mi se lepse pokazalo. A ovu kupku cu bas prvo da probam na curama da vidim da li stipa mozda ....neznam vidim neke zene su jako zadovoljne s njom.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.4.2016 15:26:47 >
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.4.2016 15:27:29
|
|
|
|
Maraj
|
Mi smo prvih par dana probali sa sebamed sapunom. Nesto nam nije islo posto ni ne peni lepo , pa smo presli na hipp i od tad ga nismo menjali. Mozda bi probala tu mixu. Nisam nikad nista kupovala od njih
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
Koje ime vam se najviše sviđa?bojana87Hana (
32%)
Sara (
29%)
Anja (
27%)
Ina (
12%)
Ukupan broj glasova: 255Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!