|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
18.6.2015 20:59:56   
superm
Čula sam da je Mixa dobra. Ja sam sa starijim sinom koristila isključivo Sebamed. Sa mlađim, šta stignemuser posted image Baš sam bezobrazna!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1026
18.6.2015 21:01:45   
Anoniman
Mixa je odlicna, ja je koristim za Unu, i kremu, i sampon, i gel za tusiranje, i Boze zdravlja i za bebu planiram istouser posted image

(odgovor članu superm)
  Direktna veza do poruke: 1027
18.6.2015 21:05:07   
ishler
Bekutan sampon i kupka,meni su neponovljiv.A bebi i bekutan mast mnogo bolja od pavloviceve

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1028
18.6.2015 21:19:24   
Mariya
Sebamed sapun je za mene zakon, a volim sve njihove proizode. I Nivea, naravno.
Mame, koristi li neka od vas Hipp kozmetiku? Uzela sam je u Mađarskoj, šampon, kupku i gel za kupanje, bilo na sniženju, smešne cene, a kod nas je preskupa. Pa ne znam da li da je koristim ili poklonim, kakva je?

< Poruku je uredio Mariya -- 18.6.2015 21:21:26 >

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1029
20.6.2015 17:59:28   
Ana13
Ja sam do sada za N koristila samo Sebamed,od sapuna,kupke,preko raznih kremica i losiona,do kreme za suncanje. Ali me privlace i Hipp i Chicco.Nikako da se usudim da promenim

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1030
29.6.2015 17:04:14   
Lilyka7
Ja tek treba da se porodim ali sam za bebca spremila celu mogucu Kosili kolekciju :)
Obozavala sam Kosili kad sam ja bila mala, a i redovno sam posle koristila , kad sam vec odrasla user posted image .

I'm not crazy. My mother had me tested.

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1031
29.6.2015 19:48:38   
vikiveki
Ja sam na početku koristila Kosili a posle sam prešla na Niveinu kolekciju za bebe

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Lilyka7)
Direktna veza do poruke: 1032
29.6.2015 21:28:05   
isidora88
ja planiram mustelu da koristim kao i sa matejom, taj miris mi je nekako bebeci i ostao urezan u secanje, pa necu da menjamuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1033
29.6.2015 21:40:40   
cockic
Ja njima i dalje uzimam mixu,sad sam uzela uljanu kupku i super je.za kosu njihov zuti šampon.imam i kosili šampon ali je mnogo redak.ali sad za more cu uzeti mixu onu 2 u 1 da ne moram da nosim i kupku i šampon.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1034
18.8.2015 21:39:02   
Maraj
Treba mi pomoc/savet

Koju kozmetiku da kupim za bebu? I sta mi treba? Jer sampon/kupka i losion/mleko za telo? Jer mi treba jos sta pored ova dva? Kog proizvođača da gledam? Bila u Aksi. Tamo ima Hipp, Chicco i Seba med. Kakva su vasa iskustva?

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1035
18.8.2015 21:50:21   
SunFlower
Meni je chicco najbolji, ona velika kupka za kosu i telo sa pumpicom! Sad koristim dm-ovu babylove i ona mi je isto odlicna. Drugo nista od kozmetike ne koristimo, eventualno ako je suva koza malo obicnog bademovog ulja, i za guzu kremu sa cinkom ako se zacrveni. Nikakvi losioni, puderi, ulja, nista to po mom misljenju nije potrebno bebi.

"I don't insult, I diagnose."

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1036
18.8.2015 21:55:47   
adulence
Maraj od ta tri navedena ja biram sebamed,meni odlicna kozmetika,hipp nemam pojma kakva je...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu SunFlower)
Direktna veza do poruke: 1037
18.8.2015 21:57:56   
isidora88
Mustela je po meni neprevazidjena, to planiram i za bebu.
Maraj izmedju te 3 kozmetike, seba med je ubedljivo najbolja.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1038
18.8.2015 22:04:54   
vonavoj
Maraj.moje iskustvo i glas za babylove kozmetiku iz DMa...odlicna! Gel od glave di pete,500ml je 400din..imaju i sapun,mleko za telo (zuta kolekcija)..gel je plava kolekcija..
Obe mi imaju osetljivu kozu! Starijoj sam sa tim mlekom za telo sredila suve ruke..probala svasta!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1039
18.8.2015 22:29:33   
Sanjalicaaa
Mislim da je u prvim danima najbolje koristiti sebamed. Mi trenutno koristimo hipp kupku za kosu i telo i isto je super. Nekako za ciko nisam.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1040
19.8.2015 7:37:40   
Maraj
A jer mi treba sampon za kupanje i losion za telo?Pored toga nista drugo? Jer stavljate pavlovicevu?

Ja gledala te kupke i losione sa pumpicom besto sam se istripovala da je to najprakticnije.
.
Chicco sa pumpicom je oko 550din a Seba med 1200 odprilike. To sam sinoc videla j Aksi

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1041
19.8.2015 7:47:46   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Mislim da je u prvim danima najbolje koristiti sebamed. Mi trenutno koristimo hipp kupku za kosu i telo i isto je super. Nekako za ciko nisam.

dete mi vrištalo od mleka za telo seba med, a ja kao da ne kupujem mustelu. I na kraju sam kupila mleko mustela. Ionako ga kupam samo vodom. Kosa - dobila mustelin šampon tester (evo još mi traje) imam doduše i sebamedov šampon, ali se ne usuđujem da ga kupam.

Za prve dane dovoljna je samo voda, mazanje maslinovim uljem.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1042
19.8.2015 7:49:11   
vonavoj
Po meni ne treba forsirati sebamed ako dete nema problematicnu kozu..
Za pocetak treba samo pavloviceva..mazu se pregibi..i to mackanje celog tela kod beba nije potrebno ako koza ne zahteva..nama je tako dr rekla..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1043
19.8.2015 8:14:56   
Ivanka 75
Iva je imala neki ekcem po vratu sa mesec dana, naravno, posto je sveki kupala prvih 15 dana decijim sapunom koji joj je isusio kozu dr rekla da je prvo kupamo samo vodom pa nekom uljanom kupkom.
Vec smo imali Johnson i Jojhnson kupku pa je odlicno odradila posao.

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 19.8.2015 8:24:39 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1044
19.8.2015 8:20:19   
branki*
Slozicu se sa von.ne bacati pare,osim ako ne zelite,za pocetak je dovoljna pavloviceva mast samo i neka kupka i sampon ujedno.mazu se samo prepone i genitalije.
Boza je imao i sad ima,ostljivu kozu ,sklonu ekcemu,gomila preparat za negu koze,svasta,nesto pomogne,nesto ne.uglavnom ne pomogne,to je muka cije dete ima takvu kozu.
Boka je druga prica,koza normalna,ne mazem nicim,sem genitalija,ponekad nekim mlekom,mozda sam tri put namazala.koza savrsena,nezna,glatka,meka.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1045
19.8.2015 8:20:24   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Iva je imala neki ekcem po vratu sa mesec dana, naravno, posto je sveki kupala prvih 15 dana decijim sapunom koji joj je isusio kozu dr rekla da je prvo kupamo samo vodom pa nekom uljanom kupkom.
Vec smo imali Johnson i Jojhnson kupku pa je odlicno odradila posao.

A sad istresanje!
Svekar svako malo nesto radi u dvoristu pa tu ima svasta freza, neki ramovi za susenje voca, merdevine ko smokve na sve strane., alat....
E sad, ne bi to bio problem da je dvoriste veliko nego ga lredjs u 3 koraka
Pa,raspremi za sobom majkovicu!

To ima veze sa dečijom kozmetikom kako? user posted image user posted image

Moje oboje su preko roka i imali su jako suvu kožu po rođenju. Otud ovo moje. Anu posle mislim da nisam ničim ni mazala. Kako god, ni jedno se ne kupa ni u kakvoj kupki. Jednom možda u nedelju dana. Ana je kao mal volela balončiće, pa eto ugodimo joj. Inače čista voda. Opere se guza sapunom i to je to. Tako i dan danas.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1046
19.8.2015 8:22:18   
Rosita
Ja sam za parolu - manje je više! U početku samo neki blag sapun- mi smo koristili babylove i krema za predeo pelena. Nikakva mloeka i losioni za telo, ako dete ima normalnu kozu ne treba mu. Drugo je ako se javi potreba za nekom specijalnom kozmetikom ili proizvodom. Posto D ima normalnu kozu, ovaj asortiman sirila sam samo gelom za tusiranje i samponom i nasao nam se tu i tamo pantenol, to je to.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 1047
19.8.2015 8:23:33   
Ivanka 75
user posted image user posted image user posted image
Citala sam dve teme istovremeno, hi hi hi, a gledam i neki film, pijuckam kaficu, mozak na otavi, sorry user posted image

Izbrisala sam user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 19.8.2015 8:25:42 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1048
19.8.2015 8:25:39   
Trcosava
Ako si se ti istresla user posted image

Direktna veza do poruke: 1049
19.8.2015 8:28:53   
jess021
Ju, na ovo sam skroz zaboravila.
Maraj, hvala!
Danas cu da bacim pogled na cene Mustele, pa da se onesvestimuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here