Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 12.3.2013 10:56:41
|
|
|
|
adulence
|
mico kako ste zadovoljni??
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 14.3.2013 9:48:13
|
|
|
|
bebamama
|
I mi koristimo uglavnom chicco i becutan i zadovoljni smo.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 14.7.2013 8:34:28
|
|
|
|
cockic
|
mi smo presli na la roche lipikar jer ima u predelu pelena ekcem.od pre tri nedelje.pa se sad sa njom kupamo.a za mazanje mustela stelatria.jeste skupo,ali nadam se da ce joj ovo proci od nje.a i pelene skidamo.sta reci sad koristi pamucne.i ne buni se.jer na nosu jos nece.a ja i radim pa mi je nezgodno da je sad ucim.kad odem na odmor moram se potruditi da skinemo pelene.cak nesme da nosi ni nocu ove jednokratne.bas je iritiraju.tako da kad krene odvikavanje krece i bez nocne pelene.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 22.8.2013 21:07:04
|
|
|
|
little_one
|
Jeste li primjetili da se promijenilo pakovanje pavloviceve? Sad je dosta manja kutija i zapremina je izrazena u ml, dakle 100ml a prethodno pakovanje je imalo 120g...marketing...cijena je naravno ostala, cini mi se ista Inace, babylove vlazne maramice, bijele najjeftinije su i cesto imaju duplo gratis pakovanje, bez alkohola ali imaju pantenol mislim u sebi..odlicne su i iskreno, skoro mi je reagovala na lumpi maramice, jer sam potrosila bila dm pa mi je merkator bio blizu i tako uzmem lumpi...nikad vise... Sto se tice ostalog, mustela kupku i sampon 2 u 1 odlicna je, i avene krema za sunce spf 50
< Poruku je uredio little_one -- 22.8.2013 21:14:08 >
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 22.8.2013 21:42:32
|
|
|
|
adulence
|
u nasem slucaju se sebamed kozmetika pokazala odlicno...
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 23.8.2013 6:15:19
|
|
|
|
mali_mis
|
Mi smo zaljubljeni u Becollino Koristili smo i sudocrem po preporuci patronazne.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 23.8.2013 6:15:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Adulence slazem se sa tobom sebamed je sjajna kozmetika za bebe. Mada ja moju ne mackam puno. Rekli su nam u skoli za trudnice da nema potrebe da mackamo decu mnogo i ako mazemo bebe onda uvek samo jedan deo tela npr samo gornji danas a sutra samo nogice i tako. Mada ja moju nikad nisam celu namazala necim. Ima lepu kozu i nema problema ali sebamed je super i kupam je iskljucivo samo sebamed sapunom.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.6.2014 11:34:37
|
|
|
|
Sanchy
|
Aj preporucite mi neki faktor 50 za bebca ali i da lepo mirise..sta cu volim da proizvod bude ok ali miris mi je isto vazan
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.6.2014 11:39:04
|
|
|
|
anci kv
|
mi uzeli seba med,lepo miriše
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.6.2014 11:39:55
|
|
|
|
minnica
|
Sanchy, eno ja okačila u temi preparati za sunce, Nivea swim&play. Odlična je, lepo se razmazuje, a miriše onako morski.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.6.2014 11:43:08
|
|
|
|
vikiveki
|
Što se tiče krema ja sam koristila najčešće Niveu a od vlažnih maramica uzimala sam Pampers i Niveine...ponekad sam koristila i sebamed
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.6.2014 11:50:45
|
|
|
|
Sanchy
|
Minnice hvala,a imamo i tu temu,trebala sam tamo ,nema veze..znaci lepo i mirise lepo se i razmazuje,koliko kosta?,Seba med je super kozmetika ali generalno miris je onako...ja bebca od rodjenja kupam seba med sapunom jer je i sastav odlican ali nikakav misris nema no dobro ..
< Poruku je uredio Sanchy -- 1.6.2014 11:51:57 >
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.6.2014 11:53:39
|
|
|
|
minnica
|
Ja sam platila nešto preku hiljadu dinara u Tempu.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.6.2014 17:38:41
|
|
|
|
Leax
|
Sanchy mi smo proslog leta koristili Nivea kids swim & play i bas sam bila zadovoljna jer bebac nije izgoreo prilikom brckanja u moru a meni svi Niveini proizvodi lepo mirisu tako da sam tu pristrasna
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 1.6.2014 19:28:30
|
|
|
|
Sanchy
|
Eto dva glasa za Nivea ,tako da to cemo i da kupimo ,,mi smo prosle godine koristili Chicco 50+ i sto se tice zastite nemam prigovor,super je,ali miris..nikakav
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 13.2.2015 13:09:45
|
|
|
|
branki*
|
zenice,beba ima mesec dana....kupam je bekutan kupkom trenutno,koristim pampers bele vlazne maramice i pavlovicevu mast za pelenski deo..to je sve.da li vi mazete bebino telo necim,nekim mlekom ili kremom..pocele su joj po licu ,od usiju ka obrazima kao neke sitne crvene bubuljicice,ne znam da li je ekcem ili sta..da li bih smela da mazem pantenol mascu,obzirom da je mala beba..
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 13.2.2015 13:19:54
|
|
|
|
choopa choops
|
branki ja nisam nikad mazala ni uljima ni mlijekom, jedino pelenski dio, i to baš sa Pantenol mašću. Kad je L par puta imala crvenio po licu isto sam joj sa tim mazala. Probaj, zašto ne bi smjelo, pa to i jeste "najblaža" krema za djecu...
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 13.2.2015 13:27:57
|
|
|
|
milicicak
|
Branki, B panten, seba med kozmetika i ja se kunem u Stelatopiu :)
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 13.2.2015 19:33:15
|
|
|
|
veselicaa
|
Branki ja sam i A.i S.koristila Chicco kozmetiku od rodjenja pa sve do negde 6 meseci.Cena je pristojna,ne stipa za oci a miris je predivan,pravi bebeci.Preporucujem ti je,sigurno neces pogresiti.Ja sam ih mazala po telu Chiccovim mlekom za telo,a ponekad ako bih primetila da im je koza suvlja nego obicno onda bi ih namazala sa 3,4 kapi Johnson ulja za bebe.Inace tackice po telu se mogu javiti ako si promenila prasak ili omeksivac,a i bebina koza je oset_ljiva pa ce se najverovatnije brzo povuci.Posle sestog meseca koristila sam Niveu,Sebamed,Becolino,Johnson a i dan danas im stalno menjam kupkice i sampone,jer mi je kozna dr tako preporucila.Uvek imam po dve,tri razlicite kupke i naizmenicno ih koristim. Sad sam se set_ila,ja sam ih kupala sapunom kada im izadju te tackice po telu,Chiccov je bas dobar,moje se i sada sa njim umivaju i peru ruke.
< Poruku je uredio veselica -- 13.2.2015 19:35:02 >
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 13.2.2015 20:03:23
|
|
|
|
ishler
|
Pelene i Vlazne maramice bele baby love,Seba med sapun i kosili sampon,bekutan mast,isprobana kombinacija sa oba deteta.Kada imaju problema sa ekcemom emolientna krema.Kada je sve ok ne maze se nista,tako kaze dermatolog
< Poruku je uredio ishler -- 13.2.2015 20:04:24 >
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 14.2.2015 7:05:58
|
|
|
|
branki*
|
hvala devojke kod nas nema dm,tako da nista od baby love.milicicak,ovde jedva nalazim i sebamed,nemaju celu kolekciju,nego ponesto,a stelatopiu i od mustele nista nemaju po boru,znam kad sam sa bozom mucila muku. probacu prvo pantenol,pa ako ne pomogne,uzecu sebamed extrasoft.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 14.2.2015 8:10:41
|
|
|
|
isidora88
|
Imas online apoteke pa mozes poruciti mustelu i sebamed.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 14.2.2015 9:51:40
|
|
|
|
cockic
|
moji vise nisu bebe ali koristim bebece kupke i dalje,malo beby love,malo mixa.sad smo na mixi 2u1.a onaj zuti mixa sampon je super.tako da cu taj sampon opet kupiti.a od krema za sad pantelon mast lili mi je najbolja za lice i meni i deci.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 20.5.2015 0:34:53
|
|
|
|
Anarunika
|
Otkrila sam novi omiljeni gel-sampon za kupanje beba. Mixa , čini mi se da je iz Češke. Lepa tekstura, nežan,a miris baš kakav volim. Malo me podseća na stari Chico.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 18.6.2015 19:59:42
|
|
|
|
Mariya
|
Ja mislim da je Mixa francuska Ustvari mislim da na pakovanju piše francuski. Ja imam onaj narandžasti gel od 400ml i zadovoljna sam. U početku mi je bio čudan miris a sada ga obožavam. Koristimo ga svo četvoro. Mame, koristi li neka od vas Hipp kozmetiku? Uzela sam je u Mađarskoj, šampon, kupku i gel za kupanje, bilo na sniženju, smešne cene, a kod nas je preskupa. Pa ne znam da li da je koristim ili poklonim, kakva je?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.