|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
15.2.2013 17:54:29   
nink
Mi od pocetka koristimo mustelu i stvarno smo prezadovoljni...Jeste skupo ali cetiri meseca nam je trajala kupka i kremu za lice smo sada potrosili...ZA guzu samo pavlovicevu a imamo i sudocrem ali nam nije trebala jer do sada se nismo ojeli...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 976
15.2.2013 20:24:31   
cockic
ma mustela je najbolja mi smo prvo sapun potrosili pola pa presli na mustela kupku i stvarno njihovi proizvodi su najbolji posle mustele smo seba med i ona je ok.

a sad kako su malo porasli koristimo becolino mada kad krene toplije vreme kad ih budem kupala skoro svaki dan kupicu ili sebu ili mustelu ovako sad se kupaju na 3 dana...

kad budemo isli u dm po pelene njihove da probamo kupicu neku njihovu kupku da vidim kakve su,posto beby love imamo samo kremu za hladno vreme to mi je mama uzela jos za pekija vazi jos par meseci taman da je koristimo pa da je bacim...i nije losa mada pekiju se najbolje pokazala ona chicco krema za hladno vreme ali ona starija verzija kreme ove nove mi se nedopadaju.to smo koristili pre 3 godine i nju sam jako brzo potrosila jer je stvarno bila super ova beby love je onako koristim malo nju malo obicnu pantenol kremu kako kad user posted image

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 977
15.2.2013 22:01:27   
boba 11
izvor
Ja sam posle pavlovicke koristila ovu i odlicna je pored toga sto je medju jeftinijima.Od skupljih najbolja mi je Bepanten ali mi donosi tetka oz nemacke or.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 978
18.2.2013 11:02:09   
Наташица
здраво свима.

нашла сам нешто што ме навело на размишљање да правим домаће купке и лосионе за бебу.
шта све стављају у дјечије производе ко зна.
ево листа токсичних бебећих производа.

http://www.safecosmetics.org/article.php?id=426

ми користимо беколинов шампон и дјелује ми супер. није се појавила алергија, бар не засад.
али би лосион правила па ако има неко провјерен рецеп молила бих да прослиједи?
Хвала.

"timeo hominem unius libri"

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 979
18.2.2013 11:32:23   
madre
kupila sam pre neki dan bekolino kupku za miran san, cini mi se da ja prilicno agesivna za bogijevu jaaako suvu kozu, pa je sada ja koristim i prija mi, samo sto nemam mirne snoveuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 980
19.2.2013 23:19:44   
crazymama
za lice mustela hydra bebe
za kupanje becolino 2in1
za mazanje sebamed ulje i becolino krema za guzu
vlazne maramice becutan

ne menjam!!user posted image

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 981
20.2.2013 1:18:09   
Leax

IZVORNA PORUKA: madre

kupila sam pre neki dan bekolino kupku za miran san, cini mi se da ja prilicno agesivna za bogijevu jaaako suvu kozu, pa je sada ja koristim i prija mi, samo sto nemam mirne snoveuser posted image

Ha,ha,ha ,dobra si user posted image kako moj bebac nocu spava(odnosno ne spava) da postoji stvarno takav sampon-kupka odma bi ga kupila pa makar da se samo jednu noc naspavam user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 982
23.2.2013 18:46:07   
Rosita
Uzela sam neke babylove vlazne maramice za bebe, 80kom, PLAVO PAKOVANJE, pise "vlažne krpice za bebe", sa alojom i kamilicom, bez onih parabena i td. i td. E sad, interesuje me je l neko to koristio, nigde ne piše za koje je delove tela, a pozadi danas videh dve male sličice bebe kojoj brišu lice i torzo, recimo... pa se pitam da se nisam zeznula, ima li to kakve veze, u smislu da nije za "intimne delove"? Neće da se bace, ali da znam da l da kupujem druge za početak- za porodilište.

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 983
23.2.2013 19:08:14   
sneza24
Rosita ja bebi lice nikad ne brišem vl maramicama nekako mi je to bljak.
Sve bebeće maramice kod mene su samo za guzu.
I mogu jedino da joj obrišem ruke kad se negde isplja a nemam vodu da joj operem ruke, ali to kad je veća.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 984
23.2.2013 19:22:56   
Shishica
Nama su najbolje, najjeftinije Kplus Ideine vlazne maramice za bebe. Blag miris, ni previse mokre ni suve, jeftinije od drugih.. bas su super..

Razmisljam sada sta da uzmem za bebu za kupanje pa ujedno da bude i za Emu. Najvise mislim o vecem pakovanju Sebamed tecnog sapuna ili onog za kosu i telo.. ne znam.. Ili pak posebno.

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 985
23.2.2013 19:32:13   
Snelle

IZVORNA PORUKA: sneza24

Rosita ja bebi lice nikad ne brišem vl maramicama nekako mi je to bljak.
Sve bebeće maramice kod mene su samo za guzu.

Takođe, ali ne zato što mi je bljak nego zato što smatram da isušuju lice. Pa probajte sebi lice da obrišete nekom od tih vlažnih maramica, grozan osećaj, izuzev nivea vlažnih maramica koje u sebi sadrže i kremu, ili šta god to bilo. Bebino lice treba čistiti samo i isključivo tupferom natopljenim čajem od kamilice.
Shishice, semabed velika kupka za kosu i telo, slobodno, odličan izbor!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 986
23.2.2013 19:34:06   
adulence
moram jako da pohvalim bekutan maramice...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 987
23.2.2013 20:07:28   
cockic
za lice maramice moze ali samo po meni todies niveine,inace ja ni jedne ostale na lice nebi.mada maloj bebi ne bi lice uopste vlaznim.kad krene klopica kasicicom onda vec i moze ali samo ova nivea je po meni najbolja user posted image

mi sad koristimo samo za guzu sinu 365 care...ili dobro dis kako koje,i kad ide u vrtic samo njih saljem...

a princezi perem guzu i dalje svaku kaku user posted image sva sreca pa mi je lavabo veliki ko kadica,inace ne bi mogla tako dugo da joj perem guzu...ona ce sad 13 meseci...nadam se na prolece nosa mislim da nije spremna jos...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 988
23.2.2013 20:32:43   
Sanchy
ups pogresna temauser posted image

< Poruku je uredio Sanchy -- 23.2.2013 20:34:10 >

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 989
23.2.2013 20:38:19   
Shishica
E Snele hvala user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 990
23.2.2013 21:09:49   
adulence
naravno kad sam pohvalila bekutan maramice mislila sam za guzu,ne brisem bebi lice maramicama...

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 991
23.2.2013 21:51:57   
branki*
da,i mi u poslednje vreme uzimamo bekutan vl. maramice,dobre su.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 992
23.2.2013 22:06:29   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Snelle
Bebino lice treba čistiti samo i isključivo tupferom natopljenim čajem od kamilice.

Pod uslovom da beba nema rekaciju na kamilicu. Nama je dr skrenula pažnju a pošto je drugaricin klinac imao alergiju na kamilicu bila sam oprezna. Srećom, kod nas generalno nema alergija tako da smo sa svim tim super prošli ali nije na odmet pripaziti.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 993
23.2.2013 22:26:21   
Rosita

IZVORNA PORUKA: Rosita

Uzela sam neke babylove vlazne maramice za bebe, 80kom, PLAVO PAKOVANJE, pise "vlažne krpice za bebe", sa alojom i kamilicom, bez onih parabena i td. i td. E sad, interesuje me je l neko to koristio, nigde ne piše za koje je delove tela, a pozadi danas videh dve male sličice bebe kojoj brišu lice i torzo, recimo... pa se pitam da se nisam zeznula, ima li to kakve veze, u smislu da nije za "intimne delove"? Neće da se bace, ali da znam da l da kupujem druge za početak- za porodilište.

Joj zene, pogresno ste me shvatile, tj. verovatno ja dobro nisam objasnila cim ste sve isto shvatile! Ma ne pada ni meni na pamet za lice to koristim, nego ako vas ne mrzi procitajte moj post pa mi recite je l ce mi biti dobre za guzu, jer ja sam za to htela da kupim, a videh na pakovanju slikice lica i torza naknadno, pa mislih da nisam pogresila! Necu za lice, a nisam ni htela, samo me zanima je l ove sto sam opisala u postu mogu i za guzu.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 994
23.2.2013 22:31:25   
Sanchy
Mom bebcu je kamilica katastrofalno isusila kozu,tako da nije bas za svakodnevnu upotrebu,umivam ga a onda mu namazem pantenol i da kucnem u drvo,sad mu je koza lica superuser posted image ,guzu brisemo uvek vodom i pamucnim tuferima babylove a ako negde idemo koristimo pampers sensitiv maramice bez mirisa,tj.parfema i sl.,i vrlo smo zadovoljniuser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 995
23.2.2013 23:14:23   
sneza24
Rosita ja sam ti i u svom prethodnom postu napisala da ja sve bebeće maramice koristim samo za guzu.
Htela sam da kažem da nisi pogrešila ako na njima piše da su za bebe.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 996
23.2.2013 23:25:44   
Rosita
A ok, jasno user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 997
23.2.2013 23:37:33   
ica82
Mrzi me da citam, mozda je neko vec napisao, bitno je da pise da su bez alkohola (tako nam babica na vezbama kazala, a ja streber pa upamtila user posted image ), i ja sam sve marke koristila samo sa ovim kriterijumom (cini mi se da na Huggies-u ne pise), i samo za goste, kod kuce guza pod vodu (mislim dok je bio manji), sad kako kaki na nosi brisem ga vlaznim maramicama, a uvece kupanjac

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 998
11.3.2013 19:48:56   
Skockica
Ja sam citala jedan clanak gde je pisalo da su kozmeticki proizvodi, pre svega kupkice za bebe, prepuni ftalata i parabena koji su kancerogeni i mogu dovesti do raunih hormonalnih disbalansa. Ftalati se najcesce kriju iza parfema, ako ne pise da su ti parfemi prirodnog porekla. Takodje, treba izbegavati sampone koji sadrze materije koje pocinju na PEG i koje zavrsavaju sa ETH cini mi se. Onda sam otisla do kupatila gde sam imala nekoliko vrsta kupki i zaprepastila se kad sam videla da sve redom sadrze nesto od navedenog, osim neke kupke kpju sam kupila u Svajcarskoj. Sa druge strane, krema za guzu kpju sam tamo kupila, i za koju mi je sestra rekla da svi kupuju jer je najbolja, sadrzi zink-oxid koji ne bi trebao da se nalazi u kremama za tu namenu pa sad sta da covek radi?!

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu Suncica)
Direktna veza do poruke: 999
11.3.2013 23:04:38   
mica0
mi samo chicco

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here