|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
19.8.2015 8:31:06   
emicaa
Mi koristimo hipp šampon i kupku i njihov losion i baš sam zadovoljna.
U početku nismo koristili nikakav losion,samo maslinovo ulje za pregibe i kremu za guzu.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1051
19.8.2015 8:35:10   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: jess021

Ju, na ovo sam skroz zaboravila.
Maraj, hvala!
Danas cu da bacim pogled na cene Mustele, pa da se onesvestimuser posted image

Mleko za telo je ovde 17€. Ostalo nemam pojma user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1052
19.8.2015 8:47:28   
milicicak
Ja se slazem sa Rositom, za pocetak manje je bolje sapun, sampon, pavloviceva i sudokrem dok ne vidite kakva je bebina koza :) iz mog iskistva dobro je ako su sampon i sapun iz iste kolekcije (ja pristrasno navijam za sebamed).
Mustela je odlicna ali preskupa i nepotrebna ako beba ima normalnu kozu. Ako je sklona ekcemu Mustela stelatopia kolekcija je zakon. Ali stvarno nema potrebe da je kupujete unapred.
Mi smo se nakupovali svega jer je mini buba sklona ekcemu i LaroshPosay i Mustele i svakakvih prirodnih krema al to stvarno ne znas dok ne probas da li ce odgovarati...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1053
19.8.2015 8:57:14   
cockic
Ja deci sam koristila samo kupke, pavlovicevu,sudokrem i to je sve.mleka i ulja za telo ne,sinu sam mozda jednom namazala neko ulje.više sam samo za kupke ceri sad moram i šampon.Ceri sam na početku kupila ja koliko se sećam mustelu.a posle sam i neku la roche.dok nisam skontala da je bitno da kupka nema sapun,a sad ima dosta proizvođača koji prave te kupke.jedna od njih je dm,mixa,nivea...a krema nam je uglavnom pantenol za sve pomogne.ima u mixa kremu koja je ko pantenol.ja to možemo leti na lice i super je.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1054
19.8.2015 9:01:13   
Trcosava
Mili, jeste skupa, ali ja Luku ne kupam svaki dan, a ni ne mažem ga svaki put. Meni će ova mustela da traje godinu dana, pa mi ne zvuči strašno. Ovo što sam ja uzela nije stelatopia, normalno hidrantno mleko za telo je. Inače se slažem da su bezobrazno skupi. Posey pogotovo.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1055
19.8.2015 9:01:15   
Ivanka 75
Mislim da bebama ne treba cesto menjati kupku, taman se navikne koza na jedno, pocnemo drugo pa iz pocetka, mozda odreaguje, mozda ne.
Naravno, druga je situacija kad je ekcem i oset_ljiva koza u pitanju pa mora da se nadje odgovarajuca kozetika.
Mi smo duuugo koristili Chicco, sad vec ne obracam paznju toliko sta joj uzimam.
Ona trazi one kupke sa Disney princezama (trenutno je Elsa), dobije svasta za rodjendan pa eksperimentisemo naveliko.
Na srecu, sve dobro podnosi, postala je debelokozac
user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 19.8.2015 9:03:17 >

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1056
19.8.2015 9:14:54   
milicicak
Joj, Trco, blago tebi. Mi smo koristili stelatopiu u najgorim periodima trosili smo jednu bocu mleka za telo mesecno :(
I da dodam, meni je receno da je za male bebe najbolji sapun ionako ga koristite samo za predeo genitalija i malo za pregibe, ostatak se ionako pere obicnom vodom u koju mozete dodati par kapi maslinovog ulja.
A cuveni bg dermatolog za starije preporucuje LaRosh Posay uljane kupke onu lipikarbaum. I stvarno je super ali je skupa i ona se trosi oko jedna boca mesecno...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1057
19.8.2015 9:19:18   
Trcosava
To je meni preporučio dermatolog za Anu. Nisam još kupila jer ni od te kreme koju je preporučila se nije povuklo i ne znam šta da radim?!

Direktna veza do poruke: 1058
19.8.2015 9:25:30   
Maraj
O drage iskusne mame bas vam hvala! Pomogle ste.
Ja pojma nemam....
uglavnom kupicu neki deciji sapun da l merima ili dm-ov za guzu i pavlovicevu za prepone i pantenol da se nadje.
Da vas ne upitah svasta nepotrebno bi kupila
user posted image

a za tu Mustelu nisam cula do sad....

< Poruku je uredio Maraj -- 19.8.2015 9:26:55 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1059
19.8.2015 9:27:09   
milicicak
Trco, nama je pomogla ali to tebi nista ne znaci... A da probas sa nekom drugom uljanom kupkom?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1060
19.8.2015 9:28:59   
Ivanka 75
Mamina prijateljica je dermatolog i kad sam je pitala za deciji sapun rekla je da izbegavamo salune dok je mala. Njoj su pregibi bili crveni, perutali se, a sveki i pored preporuke lekara i dermatologa joj prala guzu sapunom kad god je mogla.
Ja se trudim da izlecim crvenilo ne znajjci sta sveki radi dok nisam ukapirala, tj dok mm nije video pa planuo na nju.
Jedino ona pametna.
U svakom slucaju, ta prva Johnsons uljana kupka je bila sjajna, posle sam dobila od RR Chicco first bath pa smo nastavili s njom.
Da nije dobro odreagovala na uljane kupke verovatno bi probala Mustelu ili Sebamed.
Inace, Pantenol mi je zakon.
U apoteci kod nas prave neku kremu sa Pantenolom, kutija od 200gr, njome smo se mazali posle suncanja, niko nije izgoreo, nikakve promene na kozi, prezadovoljna sam. Cak i mm koji je prilicno sumnjicav kad su kreme i kremice u pitanju je zadovoljan. Maze je posle brijanja i nema crvenila.
Dok nisam nju otkrila korustila sam druge kreme sa Pantenolom, isti efekat, zadovoljna.

Direktna veza do poruke: 1061
19.8.2015 9:30:44   
Trcosava
Mili, nema ona dermatitis - nešto joj se prošlog septembra pojavilo na laktu (najpribližniji opis je kao kad ti otpadne krasta, pa ono udubljenje imaš - e samo što je njeno bilo belo), posle su počele da se šier kao neke bubuljice, odnosno da izgleda kao guščija koža. Dr prepisala neku kremu koja se pravi u apateci i kao malo se smanjilo, ali ništa posebno. kako je kremi rok mesec dana - nije se povuklo skroz. Nemam kod kog drugog dermatologa da idem.

Mislim, mogu ja da kuppim taj posay, ali pitanje je da li će joj pomoći. Te bubuljičice imam i ja, ali u mnogo mnjem obliku i nemam suvu kožu. A ne mžem (niti sam se ikada mazala)

Direktna veza do poruke: 1062
19.8.2015 9:32:06   
Anoniman
meni je patronazna uni prala kosu sapunomuser posted image a u se rodila bas kosata i posle joj je opadala kosica ,sada ne kupujem sapun, dajem joj sampon ako hoce hoceuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 1063
19.8.2015 9:35:53   
Maraj
Znaci da ne uzimam sapun za guzu....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1064
19.8.2015 9:38:59   
milicicak
Trco, mini buba povrh ekcema ima i te sugave sitne bubuljice koje ponekad umeju da se upale i dijagnoza je neki sklerozni nesto (mrzi me da trazim izvestaj). Elem, dr Lalosevic kaze uljana kupka (ali moze i sebamed sapun), kupanje iskljucivo u mlakoj vodi i posle svakog kupanja trljanje tih delova peskirom. Te bubuljice ne bi trebalo da se mazu a ostatak koze da se neguje onim sto detetu najvise prija... Jbg, ja i te bubuljice ponekad namazem ako se zacrvene (sudokremom najcesce).
I da, pantenol je odlican. I sudokrem za one blage pelenske osipe...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1065
19.8.2015 9:39:41   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Unina mama

meni je patronazna uni prala kosu sapunomuser posted image a u se rodila bas kosata i posle joj je opadala kosica ,sada ne kupujem sapun, dajem joj sampon ako hoce hoceuser posted image

Eto vidis.
Mi smo sapune izbacili iz upotrebe, cak i ruke peremo tecnim sapunom.
Ja imam lose iskustvo sa Ivom i Merima decijim sapunom pa ga ne bi nikome preporucila.
I samo voda je bolja nego sapun.
Sveki (ja opet o njoj ali sta cu kad je tvrdoglava ko mazga) je Ivi nekoliko puta oprala lice sapunom i dete se zacrvenelo, rumena ko jabuka. Jagodice suve, oko usana puca koza....
Ma samo da poludim....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1066
19.8.2015 9:40:05   
isidora88
maraj uzmi seba med sapun za pocetak, posle ces videti kako koza reaguje i ima li potrebe za mlekom za telo.
nikako ne uzimaj sapune kosili, bekutan i merima jer to nije ono sto je nekad bilo, merima pogotovo, neverovatno koliko je jak taj merimin, oprala sam ruke par puta sa njim, koza mi se sasusila grozno.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1067
19.8.2015 9:45:27   
Maraj
Drage bas ste od pomoci user posted image
sva sreca pa je mm sinoc zurio da gleda utakmicu inace bi ja svakakve nepotrebne gluposti nakupovala.
....sts ti je marketing....

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1068
19.8.2015 9:55:55   
Rosita
Stariji se drze sapuna za sve, pa tako i Ivankina sveki :). Po meni, moze neki blag sapun za guzu, ali isto se slazem ne merima, bekutan. Nama je eto od rodjenja tu babylove koji kosta manje od 100 din. Meni inace mnogo vise smetaju tecni sapuni za ruke, mozda bi mi neki odgovarao ali necu da eksperimentisem. Ruke su mi posle porodjaja bile haos od tecnog s, tad sam forsirala, kao sigurniji je. Spasila me mixa krema. Mixa za odrasle mi je super.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1069
19.8.2015 10:00:18   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: milicicak

Trco, mini buba povrh ekcema ima i te sugave sitne bubuljice koje ponekad umeju da se upale i dijagnoza je neki sklerozni nesto (mrzi me da trazim izvestaj). Elem, dr Lalosevic kaze uljana kupka (ali moze i sebamed sapun), kupanje iskljucivo u mlakoj vodi i posle svakog kupanja trljanje tih delova peskirom. Te bubuljice ne bi trebalo da se mazu a ostatak koze da se neguje onim sto detetu najvise prija... Jbg, ja i te bubuljice ponekad namazem ako se zacrvene (sudokremom najcesce).
I da, pantenol je odlican. I sudokrem za one blage pelenske osipe...

ha, vidiš moja kaže nikako trljanje, samo tapkanje peškirom

Direktna veza do poruke: 1070
19.8.2015 10:09:45   
milicicak
Trco, ma to ti je sto lekara, dvesta saveta. A mozda njih dve i nemaju isti problem...
Elem, Maraj, ako mene pitas sebamed sapun i sampon za pocetak. U liliju s vremena na vreme imas akciju, pa budu jeftiniji i do 20% pa mozes da sacekas ako ti se ne zuri.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1071
19.8.2015 10:47:27   
vonavoj
A zasto odmah mustela za bebe? Jess?
Meni je dermatolog preporucio to za stariju,uz pomov babylove ima savrsenu kozu..to njihovo mleko ili losion,zuta kozmetika je 300ml 250din..a mustela 1250!?!
Sapun samo za guzu..

Direktna veza do poruke: 1072
19.8.2015 11:17:39   
Rosita

IZVORNA PORUKA: vonavoj

A zasto odmah mustela za bebe? Jess?
Meni je dermatolog preporucio to za stariju,uz pomov babylove ima savrsenu kozu..to njihovo mleko ili losion,zuta kozmetika je 300ml 250din..a mustela 1250!?!
Sapun samo za guzu..

Isto!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1073
19.8.2015 14:37:48   
jess021
Von, Rosita...nemam vam ja pojma.
Znam da svi preporucuju Mustelu i hvale je, ali iskreno nisam se ni raspitivala od kad se koristi, a znam da u Betaniji, novorodjencad koja imaju neku vezu, vec tamo kupaju sa Mustelom.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1074
19.8.2015 15:16:03   
Rosita
Ja mislim da nema potrebe unapred da daješ tolike pare. A to sa porodilištem neću da komentarišem. BTW, u Frontu ih i ne kupaju user posted image . Nekako mi u teoriji zvuči blizu pameti da ako od početka kreneš sa nekom ultra negom, koža će kasnije uvek to da zahteva i može biti sve ispod tog nivoa će joj manje više smetati. Ne po principu zavisnosti, nego uvek je teže sići s konja na magarca, u svemu :) . Zato sam protiv previsokih standarda od samog početka user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here