Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 20:51:18
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Suncice gde ces ti raditi sad postupak? ja sam zaokruzila front..ali kako stvari stoje necu doci na red do januara
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 20:55:59
|
|
|
|
17 joka
|
ma bitno je da si sve predala i zavrsila pa ni januar nije daleko
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 22:12:07
|
|
|
|
suncica83
|
meni bi i odgovaralo malo kasnije..da odem jos kod par lekara da me pogledaju,,nece li neko odgonetnuti da li imam hidrosalpix ili nemam..idem u utorak kod dr irene privatno..ona ima 3d ultrazvuk..stvarno sam cula za nju da je dobra..nadam se da ce mi ona reci pravo stanje..a kod garalejic imam 2 okt zakazan ultrazvuk u frontu..pa cu i sa njom da vidim..ona me je vec gledala kod nje sam radila vto..ali sad cu joj skrenuti paznju..reci cu joj da su mi rekli da ga imam..pa onda da ga nemam...i reci cu joj da me boli ta desna strana..ovo privatno sto cu da idem ce me kostati 5300..uzas al sta da radim..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 22:29:46
|
|
|
|
Dani.kv
|
Cipsy cekam utiske
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 22:54:50
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy cekam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 22:58:54
|
|
|
|
17 joka
|
Sunci, nista nije skupo koliko je bitan mir u glavi nadam se da ces resiti misteriju i to srediti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 12:29:30
|
|
|
|
Dani.kv
|
Nema nikog
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 12:33:39
|
|
|
|
wivern
|
Ova Chipsy nas drzi u neizvesnosti.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 13:53:06
|
|
|
|
Cipelicka
|
Zene, koliko je normalno da mi pms i bol u krstima pocne dan posle et? Posle prve i druge vto nisam imala te momente.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 13:57:27
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Cipelicka koliko su ti stari embrioni. Meni su bolovi poceli prvi dan posle fet-a a imala sam blaste. Na dan menstruacije i braon iscedak. Sada sam trudna sa blizancima To zelim i tebi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 14:02:23
|
|
|
|
Cipelicka
|
Ja sam radila vto iz prirodnog ciklusa. Dvodnevni, cetvorocelijski embrion... jako lep i sladak Posle prve i druge vto imala sam samo neko bridenje u materici koje je trajalo nekoliko dana i onda prestalo. Sad je to bridenje trajalo samo prvi dan a onda su mi poceli bolovi kao pred prms, u donjem delu karlice bas me bolucka, kao pred mecku...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 14:10:09
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja ti od srca zelim da to sve bude ok. Kada treba da dobijes? Mozda je ta neprijatnost malo i od transfera a verovatno nije nista. Javljaj nam se redovno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 14:16:17
|
|
|
|
Cipelicka
|
Ma necu ja jos... tek mi je 18dc a ja dobijam na oko 29, 30 dana. Mada nema mi dobijanja dok uzimam utrogestan. Hvala na zeljicama i ti uzivaj sa bebicama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 14:21:16
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Cipelicka Zene, koliko je normalno da mi pms i bol u krstima pocne dan posle et? Posle prve i druge vto nisam imala te momente. Cipelicka Ja sam imala iste simptome i to cini mi odmah nakon transfera. I meni su bili ubacili cetvorocelijske embrione stare 2 dana. Kod svakog od nas je to individualno. Meni su rekli na klinici da je to normalno sto organizam tako reaguje. Saljem ti veliki
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 14:25:51
|
|
|
|
Cipelicka
|
A jesi bila trudna? Ja vise ne znam ni kako da tumacim simptome... i iste i razlicite...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 14:27:38
|
|
|
|
Dani.kv
|
Cipelicka trazi malisa mesto koje mu najvise odgovara. Mene je bolo i klalo i bilo je super na kraju Sanjalice naspavaj se draga. Ja godinu i jace ne znam sta ta rec znaci sa blizancima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 14:30:50
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Cipelicka A jesi bila trudna? Ja vise ne znam ni kako da tumacim simptome... i iste i razlicite... Trudna sam. Sada sam 15-a nedelja i nosim trojke. Cak kada sam isla da radim betu tog dana me je toliko boleo stomak, cini mi se samo sto ne dobijem. Bolela su me ledja, grudi... Dan pre bete sam imala i malo povisenu temperaturu. Kad se samo setim ...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 14:31:03
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dani Verujem ti da je krajnje zanimljivo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 14:40:17
|
|
|
|
Cipelicka
|
anita... trojke... moja san... da zavrsim sve odjednom... Ne znam ni sama... daj Boze da je dobar znak jer se vise smorih sa pricom da je sve u redu a jednostavno nece
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 15:43:00
|
|
|
|
mala_74
|
IZVORNA PORUKA: Cipelicka Ma necu ja jos... tek mi je 18dc a ja dobijam na oko 29, 30 dana. Mada nema mi dobijanja dok uzimam utrogestan. Hvala na zeljicama i ti uzivaj sa bebicama Ja sam dobila sa sve inekcijama progesteron depo na dva dana... Redovno uredno ciklus... Tako da utrogestan nema veze sa time... Ja ti zelim da ugleas sto pre...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 15:46:36
|
|
|
|
Cipelicka
|
Mozda kod tebe nema, kod mene ima... ja mogu malkice da prokrvarim, sto mi se i desilo prva dva puta ali dok ne ukinem utrogestan stopostotno, nece normalno da krene, samo se muci. Logicno je jer tek kad padne progesteron zena dobije. Tako je i u ciklusu bez dodatog progesterona.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 16:30:52
|
|
|
|
Chipsy
|
Joj zene moje, izvinite sto me nema, ja sam stalno u nekoj jurnjavi! Moj treci pokusaj je sinoc zvanicno poceo sa 3 menopura a od srede dodajem i cetrotide. Sledeceg petka se vidjam sa profom opet. On je predivan, nikad nisam videla toliko opustenog i nasmejanog doktora. Lekovi za 7 dana 52700 , al necu da kukam, tako je kako je. Wiv i Dani, kako su prosle vase drugarice? Jedna devojka mi je bila mnogo poznata, ucinilo mi se da se zove Sanja, mozda je to ta kraljevcanka? Hvala vam sto mislite
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 17:04:01
|
|
|
|
anita
|
Chipsy odlicno da je krenulo. Samo napred. Navijam za tebe
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 17:21:59
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Cipelicka..srecno... ..ovaj put ce biti treca sreca...ja radim isto u Jevremovoj...sledeci ciklus..a to je nadam se za nekih najkasnije mesec dana..iz prirodnog ciklusa radim..imam zamrznute,,jesi li ti radila iz prirodnog ciklusa bez stimulacije sa zamrznutim?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.9.2014 17:30:50
|
|
|
|
wivern
|
Cipelicka srecno. Chipsy isto kao i ti, krece danas sa bockanjem u subotu ima uz. Oni su bili poslednji kod dr-a, i njih dvoje su odusevljeni njime. Tj ona je vec bila na konsultacijama a on prvi put sada i kaze da u zivotu nije video dr-a sa vecom empatijom prema pacijentu. Doca je genije jer zna kako da se postavi da mi u ceo proces udjemo sto smireniji. Super ti je terapija, ja sam svih 10 dana imala po 4 menopura, ali se sve isplatilo. E sad zvanicno pocinjemo da navijamo. Juhuuuuuu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
najleose jepisuljicatijana (
45%)
jovana (
25%)
tamara (
30%)
Ukupan broj glasova: 76Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!