Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 23:21:04
|
|
|
|
suncica83
|
i ja sam u jevremovoj kod prof garalejic
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 12:40:43
|
|
|
|
mala_74
|
IZVORNA PORUKA: suncica83 kakvo je to lecenje kad ja njih moram za rukave da vucem i da ima ja govorim da pogledaju da li imam hidrosalpinx..jer mi je dr u domu zdravlja rekla da imam.. zamislite to!!!! Pisala sam o hidrosalpingsu na temi o HSG... i na vise mesta po netu... Radila sam HSG u januaru zbog sumnje na hidrosalpings... Desni jajovod prohodan, levi slabije ali prohodan. Dr koji je radio HSG kaze nema hidrosalpixa... Krecem na VTO i zaglavim bolnicu... o hororu nakon vto ne zelim da pricam.. kazu dr hidrosalpinx se upalio... WTF... Odem na kontrolu kod druge dr ona kaze o kakvom hidrosalpingsu pricate ne postoji... Posto imam 40 godina, jako nizak amh dr koja mi je radila vto mi je rekla tipa pa nismo ga vadili jer bi smo vadili i deo jajnika i time bi vas uvukli u klimaks... vise sam totalno sludjena i ne znam kome da verujem... Eto to je moja vto prica.... Bila pre neki dan kod moje dr koja ima extra UZ i gleda, gleda prvo otpusnu listu iz bolnice pa kaze ja po ovome ne znam sta se vama desilo... pa gleda nalaz sa kontrole kaze kako sada hidrosalpings... pogleda me kaze nema ga... znaci j.lud zbunjenog... kome verovati???
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 12:56:56
|
|
|
|
IvannaM
|
Sad sam i ja na WTF, od kad se vadi deo jajnika sa jajovodom?! Ja nemam oba i imam dva cela jajnika
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 13:25:44
|
|
|
|
mala_74
|
Meni pricas :) Moja dr iz DZ je to isto rekla.. Ali ovo je poznata nacelnica ginekolog endokrinolog iz Visegradske... Kaze ona meni nismo vam namerno vadili hteli smo da probamo jer rizikujemo klimaks ako vam sklonimo hidrosalpings...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 13:39:39
|
|
|
|
IvannaM
|
Od tih nacelnika meni je . U toj ustanovi ja imam doktora kojem apsolutno verujem, koji mi je pomogao oko pripreme za vto kao sto niko ne bi, koji nestrpljivo ceka da zatrudnim pa da mi vodi trudnocu, a nikada mu nista nisam platila, niti ga znala pre nego sto sam 2012. primljena tamo kao hitan slucaj Nacelnike izbegavam u sirokom luku, dobro je meni i sa obicnim doktorm, btw znam ih jos 3 koji su extra, a isto nisu na poziccijama tamo, a po znanju i posvecenosti pacijentima zasluzuju vise od drugih
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 13:41:59
|
|
|
|
mala_74
|
Verujem ti, ja sam privatno radila... jer ne mogu drzavno... pa sam kao isla kod strucnjaka... a ono strucnjaci sve moj do mojega!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 13:46:05
|
|
|
|
IvannaM
|
Ma ni VTO nisam radila kod njih, samo one analize pre toga, ali recimo nisam morala da zakazujem uz doktor koji radi svaki dan do 14h u 13i45 je sisao iz sale i postrojio nas 6 sto smo ga cekale, rekao nam da uzmemo liste i poslao nas koja je ispred koje ordinacije da ga cekamo. Mozes da zamislis sok na licu salteruse kad smo se poredjale u red, a i ona radi do 14h i rekle joj da je rekao da nam da liste . Iako on ima odredjeni dan kad uz, uvek ispostuje pacijente kada mu dodju. Sad sam skoro opet isla na uz, imao je bar 30 zene da pregleda taj dan i opet me primio lepo i ljubazno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 13:53:04
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Cipelicka i ja sam radila u Jevremovoj kod dr. Milice Janjicijevic. A ti? Mala i ja sam izbegavala te nacelnike, " strucnjake". Imala sam utisak da su to sve zbrzavali. Radila sam vto i kod dr Crnogorac koju kao nije poznata ali ja divan lekar. Ima puno trudnica kojima su uspele vto iz prve. Evo i nasa Tillia je radila kod nje. Meni nije uspelo ali to ne znaci da me nije dobro vodila. Evo sada vodim trudnocu kod nje. Prosto kada odem na uz ona se toliko odesevljava sa tim bebicama i sve mi objasnjava i pokazuje. Jako je precizna i gleda svaki detalj. Moram samo reci da je meni generalno smetalo kod svih lekara za vto sto posle prve neuspele vto ne praktikuju da se urade detaljnije analize. Ja sam insistirala posle druge neuspele. Uradila trombofilije, razna neka antitela i kariotip.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 13:55:46
|
|
|
|
wivern
|
Ima jedan nacelnik u Visegradskoj koji je stvarno genijalan, i po meni je i zasluzio to mesto. Prof Tulic, nacelnik asistirane reproduktivne tehnologije. Nije da ga reklamiram nego je to jedina osoba na celom tom odeljenju koja je bila prisutna svo vreme moje vantelesne. Spremovicka i Radunovic se zenama pojavili jednom i nikad vise. Aspiracije i et su radili umesto njih Tulic i njegova cerka.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 13:59:17
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ima jedan nacelnik u Visegradskoj koji je stvarno genijalan, i po meni je i zasluzio to mesto. Prof Tulic, nacelnik asistirane reproduktivne tehnologije. Nije da ga reklamiram nego je to jedina osoba na celom tom odeljenju koja je bila prisutna svo vreme moje vantelesne. Spremovicka i Radunovic se zenama pojavili jednom i nikad vise. Aspiracije i et su radili umesto njih Tulic i njegova cerka. prof tulic-diiivan covek i veliki dr on je bio moj izbor za vto,bila kod njega nakon laparoskopije,covek me primio,saslusao,pregledao lepo sve papire bez zurbe,bez nervoze...stvarno je divan. nisam znala da mu i cerka radi tu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 14:16:37
|
|
|
|
IvannaM
|
Njegova cerka radi zenama uz za drugostepenu komisiju i isto je jako fina i ljubazna, niza, mlada, kratka plava kosa, skroz simpaticna kad je vidis :) Zove se Lidija
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 14:25:13
|
|
|
|
mala_74
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ima jedan nacelnik u Visegradskoj koji je stvarno genijalan, i po meni je i zasluzio to mesto. Prof Tulic, nacelnik asistirane reproduktivne tehnologije. Nije da ga reklamiram nego je to jedina osoba na celom tom odeljenju koja je bila prisutna svo vreme moje vantelesne. Spremovicka i Radunovic se zenama pojavili jednom i nikad vise. Aspiracije i et su radili umesto njih Tulic i njegova cerka. Ja sam radila kod Spremovicke ali u BIS-u... Radunovic i Spremovicka mi bili na aspiraciji...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 15:10:12
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: mala_74 Ja sam radila kod Spremovicke ali u BIS-u... Radunovic i Spremovicka mi bili na aspiraciji... U BIS-u da ali se zato u Visegradskoj i ne pojavljuju. Da ne gresim dusu, mozda su sad i poceli ali prosle godine ni jedno ni drugo se nisu pojavljivali osim to jednom na prvom uz zenama.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 15:26:12
|
|
|
|
mala_74
|
Za Radunovica znam da mu asistentkinja radi veci deo posla... U BIS-u mahom rade Manojlovicka i Tvrdisicka a on se pojavi na apsiraciji i et... ja sam sa njima zavrsila... sto se mene tice daljeko im lepa kuca.. U stcvari sa prof. Radunovicem se nisam sretala sem na ET tako da nemam lose misljenje o coveku... A o Spremovicki no comment zaista... posle svega.. Verujem da je strucna zaista izvukla mi je dve jc sa jako niskim amh... i dva lepa embriona ali ovo oko hidrosalpingsa ludim... jedan dan vice nemate to su gluposti drugi dan imate i sa takvim jajovodima samo cudo moze da se desi da zatrudnim prirodno.. a pre toga mi radila inseminaciju... zasto je radila IUI ako je znala da imam hidrosalpings
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 17:16:15
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: mala_74 IZVORNA PORUKA: suncica83 kakvo je to lecenje kad ja njih moram za rukave da vucem i da ima ja govorim da pogledaju da li imam hidrosalpinx..jer mi je dr u domu zdravlja rekla da imam.. zamislite to!!!! Pisala sam o hidrosalpingsu na temi o HSG... i na vise mesta po netu... Radila sam HSG u januaru zbog sumnje na hidrosalpings... Desni jajovod prohodan, levi slabije ali prohodan. Dr koji je radio HSG kaze nema hidrosalpixa... Krecem na VTO i zaglavim bolnicu... o hororu nakon vto ne zelim da pricam.. kazu dr hidrosalpinx se upalio... WTF... Odem na kontrolu kod druge dr ona kaze o kakvom hidrosalpingsu pricate ne postoji... Posto imam 40 godina, jako nizak amh dr koja mi je radila vto mi je rekla tipa pa nismo ga vadili jer bi smo vadili i deo jajnika i time bi vas uvukli u klimaks... vise sam totalno sludjena i ne znam kome da verujem... Eto to je moja vto prica.... Bila pre neki dan kod moje dr koja ima extra UZ i gleda, gleda prvo otpusnu listu iz bolnice pa kaze ja po ovome ne znam sta se vama desilo... pa gleda nalaz sa kontrole kaze kako sada hidrosalpings... pogleda me kaze nema ga... znaci j.lud zbunjenog... kome verovati??? jao pa to je strasno..oni definitivno ne znaju..jao bas mi je zao kroz sta si prosla...a ja cu tek da vidim sta me ceka
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 17:26:43
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: mala_74 Za Radunovica znam da mu asistentkinja radi veci deo posla... U BIS-u mahom rade Manojlovicka i Tvrdisicka a on se pojavi na apsiraciji i et... ja sam sa njima zavrsila... sto se mene tice daljeko im lepa kuca.. U stcvari sa prof. Radunovicem se nisam sretala sem na ET tako da nemam lose misljenje o coveku... A o Spremovicki no comment zaista... posle svega.. Verujem da je strucna zaista izvukla mi je dve jc sa jako niskim amh... i dva lepa embriona ali ovo oko hidrosalpingsa ludim... jedan dan vice nemate to su gluposti drugi dan imate i sa takvim jajovodima samo cudo moze da se desi da zatrudnim prirodno.. a pre toga mi radila inseminaciju... zasto je radila IUI ako je znala da imam hidrosalpings ja sam zakazala ultrazvuk kod garalejicke 2 okt..insistiracu da mi izvadi jajovod pre vantelesne...uostalom bolje da udjem ranije u klimaks nego da to zariste drzim u organizmu.jer mi je moja gin rekla da ja imam hronicnu upalu desnog jajovoda...to verovatno objasnjava i moje konstantno povecane leukocite..reci cu joj da ne idem na vto dok ga ne odstrani
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 17:28:23
|
|
|
|
Dani.kv
|
Jos malo pa ce cipsy da se javi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 19:14:30
|
|
|
|
Chipsy
|
evo me, čekam. pišem sa mobilnog. hvala sto mislite na mene :*
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 19:21:42
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy, svaki dan mislim na tebe, znas da navijam svim srcem. Wiv,Branki, i ja sam za Tulica cula sve najbolje da je super strucnjak
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 19:41:08
|
|
|
|
suncica83
|
a sta se ceka kod Chipsy..ne mogu sve da popamtim...je l' treba da radi betu???
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 20:18:11
|
|
|
|
wivern
|
Ne, Chipsy je na konsultacijama kod prof Vlaisavljevica, treba da krene sa postupkom vto pa cekamo da vidimo sta kad kako gde.. Chipsy javi seeee
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 20:31:23
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ne, Chipsy je na konsultacijama kod prof Vlaisavljevica, treba da krene sa postupkom vto pa cekamo da vidimo sta kad kako gde.. Chipsy javi seeee aha
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 20:32:22
|
|
|
|
suncica83
|
ja znam dobro jednu sestru iz jevremove..pa ako vas nesta zanima mogu i nju pitati
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 20:38:27
|
|
|
|
17 joka
|
Suncice gde ces ti raditi sad postupak?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.9.2014 20:41:09
|
|
|
|
anita
|
Chipsy navijam jako javi nam novosti.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
Jedna, dve ili tri bebice :)Lady412Koliko bebica bi zeleli da dobijete iz prve trudnce? :)Jednu (
59%)
Dve (
32%)
Tri (
9%)
Ukupan broj glasova: 169Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!