Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 11:50:44
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy draga, ja sam radila poslednju vto u Jevremovoj. Lekove sam kupovala u NS-u. Nesto sam nasla jeftinije a nesto je bilo isto kao i kod njih. To je bilo u novembru 2013 pa bolje proveri kakva je sada situacija. Lidija, od maja imaju neki novi program i pravilo za FET. Svaki pregled placas 3000 ali cuvas fiskalne isecke do dana tranfera. Tada ti tu ceno od 40.000 umanje za iznos sa fiskalnih. Ja nisam uopste to skontala prva dva puta pa sam bacila fiskalni tako da su mi refundirali ono od cega sam imala Inace ja sam imala dosta uz pre transfera jer sam imala folikul pa smo pratili na dva dana kada ce puci. Evo me sada kuci sa mojim bebicama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 11:59:26
|
|
|
|
suncica83
|
nisam uopste razmisljala o tome..kako cu..otkud znam..nikad mi niko to nije rekao..a uvek na ultrazvuku imam ovulacije..pa zar nije bolje to da se radi nego celi postupak vto....i opet sve saznam sa foruma..ja ne znam kakvo vi iskustvo imate sa doktorima..ja sam strasno razocarana...nikad niko mi se nije posvetio kako treba
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 12:01:14
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: suncica83 ja zakazah jutros ultrazvuk kod garalejicke ali tek za 2. okt...koliko skosta vto iz prirodnog ciklusa? Sunčice, pošto su i meni predlagali VTO iz prirodnog ciklusa znam da u Betaniji kosta 80.000, 00. To je bukvalno bez stimulacije, eventualno pred aspiraciju neka mala doza, dobiju se 1-2 jc.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 12:02:34
|
|
|
|
suncica83
|
da li znate koliko vazi resenje za vto..od dana kada se dobije resenje pa do kad najkasnije se mora raditi vto
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 12:03:21
|
|
|
|
branki*
|
suncice,ja sam isto mnogo toga saznala sa foruma i sa interneta,nazalost je tako,a posle me dr kritikovali kad im kazem da dobavljam informacije sa neta.mislim se,kad ste vi takvi kakvi jeste.ja sam prilocno lutala i setkala se od dr do dr,onda sam nasla u boru jednog koji me je slao na hsg,pa na laparoskopiju,histeroskopiju,ali sam isla privatno stalno kod njega,donosila neke poklone,a i upoznao nas je komsija jedan na preporuku kao da mi pomogne. sreca,pa mi je vto bila uspesna,inace...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 12:05:10
|
|
|
|
suncica83
|
jess meni je bolje to da radim vise puta nego vto..videcu..pitacu doktorku za to..uopste za to nisam ni znala..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 12:25:30
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: branki RR suncice,ja sam isto mnogo toga saznala sa foruma i sa interneta,nazalost je tako,a posle me dr kritikovali kad im kazem da dobavljam informacije sa neta.mislim se,kad ste vi takvi kakvi jeste.ja sam prilocno lutala i setkala se od dr do dr,onda sam nasla u boru jednog koji me je slao na hsg,pa na laparoskopiju,histeroskopiju,ali sam isla privatno stalno kod njega,donosila neke poklone,a i upoznao nas je komsija jedan na preporuku kao da mi pomogne. sreca,pa mi je vto bila uspesna,inace... ne pitaj me..9 godina idem kod moje doktorke u dom zdravlja..svasta sam joj nosila..verijum mi kako udjem kod nje u ordinaciju tako izadjem..sve zavrsi za dva minuta..prvo mi je govorila da promenim partnera jer je kod mene sve ok..tada sam imala 31 god..a sad mi kaze ne mogu zbog godina..eto kaze nesta samo da bi rekla. kod garalejicke sam krenula privatno..ona mi je radila vto..ona je uvek zauzeta i nema bas vremena meni da se posveti...ma uzas..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 12:29:50
|
|
|
|
suncica83
|
kakvo je to lecenje kad ja njih moram za rukave da vucem i da ima ja govorim da pogledaju da li imam hidrosalpinx..jer mi je dr u domu zdravlja rekla da imam.. zamislite to!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 12:33:03
|
|
|
|
branki*
|
nazalost je tako,suncice,i grozno je sto je tako.svi peru ruke i niko nece da se bakce..a,ti se posle misli sta ces i kako ces
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 12:43:22
|
|
|
|
suncica83
|
sve sto sam do sad uradila..uradila sam sto se prvo informisen na forumu pa onda krenem u akciju..to znaci sve na moju inicijativu.. dodje mi da se prijavim u beogradsku hroniku i da sve ispricam..moje iskustvo sa sterilitetom i sa nasim krajnje neodgovornim doktorima
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 13:07:28
|
|
|
|
IvannaM
|
Suncice evo ja cu da ti odgovorim na dva pitanja, resenje drugostepene komisije sada vazi 12 meseci, a sto se tice cekanja u Visegradsoj, moja drugarica je predala pre mesec dana i jos je nisu zvali, jer je neka gospoda tamo otisla na godisnji odmor. Front do daljeg nije na izboru za komisiju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 13:26:44
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Suncice, nazalost tako je to kod nas. Najgore je jos kada ides privatno,placas i ne dobijes dobar tretman. Ja sam dosta ginekologa prosla pre nego sto sam odlucila kod koga cu. Cak mi se ponekad cinilo da vise znam po pitanju steriliteta od nekih lekara. Nisu znali da postavljaju prava pitanja. Ja sam morala da pitam da li ovo smeta, da li ovo da proverim. Bila sam jako zadovoljna sa Genesisom bez obzira sto mi 3vto nisu uspele kod njih. Po meni su sve uradili sto treba. Na kraju sam jos 2 radila u Jevremovoj i to je to za sada. Ponekad treba imati i malo srece. Sada vodim trudnocu u Genesisu i prezadovoljna sam. Osecam se sigurno. Mogu da ih nazovem u bilo koje doba dana da ih nesto pita
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 14:31:18
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Draga znaci jos malo ostalo...sjajno..kako podnosis trudnocu? Odlicno..jos malo manje od dva meseca i da ugledam svog bebirona. Tako ces i ti uskoro Suncice a za neodgovornost nasih dr ja nemam komentar. Boli ih uvo za sve, a kad dodjes sa konkretnim pitanjem naelektrisu se jer im proradi sujeta.
< Poruku je uredio wivern -- 9.9.2014 14:32:35 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 14:44:23
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: IvannaM Suncice evo ja cu da ti odgovorim na dva pitanja, resenje drugostepene komisije sada vazi 12 meseci, a sto se tice cekanja u Visegradsoj, moja drugarica je predala pre mesec dana i jos je nisu zvali, jer je neka gospoda tamo otisla na godisnji odmor. Front do daljeg nije na izboru za komisiju e super bas mi odgovara da tako dugo vazi resenje..da vidim sta cu sa jajovodom ..znaci da ne ocekujem jos da me zovu..eto koliko njima treba da urade jedan ultrazvuk i iskucaju jedan papir.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 14:48:17
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Suncice, nazalost tako je to kod nas. Najgore je jos kada ides privatno,placas i ne dobijes dobar tretman. Ja sam dosta ginekologa prosla pre nego sto sam odlucila kod koga cu. Cak mi se ponekad cinilo da vise znam po pitanju steriliteta od nekih lekara. Nisu znali da postavljaju prava pitanja. Ja sam morala da pitam da li ovo smeta, da li ovo da proverim. Bila sam jako zadovoljna sa Genesisom bez obzira sto mi 3vto nisu uspele kod njih. Po meni su sve uradili sto treba. Na kraju sam jos 2 radila u Jevremovoj i to je to za sada. Ponekad treba imati i malo srece. Sada vodim trudnocu u Genesisu i prezadovoljna sam. Osecam se sigurno. Mogu da ih nazovem u bilo koje doba dana da ih nesto pita pola njih nema pojma..verujte mi..ali stvarno ne znaju..i jos plus su nehumani
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 14:58:26
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Draga znaci jos malo ostalo...sjajno..kako podnosis trudnocu? Odlicno..jos malo manje od dva meseca i da ugledam svog bebirona. Tako ces i ti uskoro Suncice a za neodgovornost nasih dr ja nemam komentar. Boli ih uvo za sve, a kad dodjes sa konkretnim pitanjem naelektrisu se jer im proradi sujeta. ali ja im vise ne cutati..sad kad budem isla u privatnu na 3d ultrazvuk koji kosta 5300..ako mi ta dr potvrdi hidrosalpings..ja cu to odneti mojoj dr i da mi da pare za taj ultrazvuk..jer mi je ona rekla da ga nemam..odnosno prvo mi rekla da ga imam pa da ga nemam...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 15:21:23
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: suncica83 IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Draga znaci jos malo ostalo...sjajno..kako podnosis trudnocu? Odlicno..jos malo manje od dva meseca i da ugledam svog bebirona. Tako ces i ti uskoro Suncice a za neodgovornost nasih dr ja nemam komentar. Boli ih uvo za sve, a kad dodjes sa konkretnim pitanjem naelektrisu se jer im proradi sujeta. ali ja im vise necu cutati..sad kad budem isla u privatnu na 3d ultrazvuk koji kosta 5300..ako mi ta dr potvrdi hidrosalpings..ja cu to odneti mojoj dr i da mi da pare za taj ultrazvuk..jer mi je ona rekla da ga nemam..odnosno prvo mi rekla da ga imam pa da ga nemam...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 21:21:20
|
|
|
|
Bebana17
|
Dunja, sinčić je presladak, ne znam kako odolevaš da ga ne poručkaš tako slatkog Od srca ti čestitam na njemu, neka je živ i zdrav Sunčice, nemoj previše da se živciraš,od toga nema vajde; na žalost u Srbiji je izuzetno zapušten taj odnos lekar - pacijent, i na kraju izlazimo iz ordinacije brže nego što smo ušli. Pomalo smo i mi siroti krivi, jer pristajemo na to, gledamo u njih kao u bogove, a daleko su od toga. Imaš prava da znaš, i da pitaš, ali kada je sa druge strane neko nedovoljno stručan za oblast koja tebi treba, tu nastaju problemi. Jako je teško pronaći lekara koji će da ti odgovara, barem u najbitnijim stvarima. Chipsy, za novi početak da bude uspešno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 21:23:32
|
|
|
|
Bebana17
|
Wiv, još malo, dva meseca će proleteti... Divno Radujem se zbog tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 21:31:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Bebana17 Dunja, sinčić je presladak, ne znam kako odolevaš da ga ne poručkaš tako slatkog Od srca ti čestitam na njemu, neka je živ i zdrav Dušo draga, daće Bog da uskoro grickaš svog slatkiša, to ti od srca želim, kao i svim devojkama-borcima na ovoj temi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.9.2014 21:32:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Dušo draga, hoćete nego šta, veliki je Bog i nagradiće borbu koju prolazimo sve na ovoj temi. IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN jao Dunja sto je eden..presladak je..nadam se da cemo i mi koje to nismo uskoro docekati tu srecu..divno...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.9.2014 16:31:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Dunja, Sava je medenjak Hvala mila i srećno u novom postupku!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.9.2014 17:17:16
|
|
|
|
alex88
|
Dunja isplatila se borba za ovakvog slatkisa,prelep je.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.9.2014 21:18:40
|
|
|
|
17 joka
|
navijam jako za puno VTO trudnica
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.9.2014 21:25:55
|
|
|
|
Jole84
|
I ja navijam jako,od srca,ljubim vas sve hrabrice
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
JulijaMama 78Da li Vam se svidja ime Julija?DA (
45%)
NE (
55%)
Ukupan broj glasova: 244Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!