Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 13:45:32
|
|
|
|
suncica83
|
bila sam danas na drugostepenoj komisiju u visegrdskoj..samo uradila ultrazvuk..rekli su mi komisija ce biti iduce nedelje pa ce me zvati osmi dan ciklusa endometrijum 5mm...folikul na levom jajniku 17*16 mm..kako vam se ovo cini? e samo da znate da su mi trazili otpusnu listu sa prve vto..ja nisam znala da to treba pa nisam ponela..rekli su mi da im to donedem sutra
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 13:53:24
|
|
|
|
wivern
|
Suncice to je to, samo nemoj da se iznenadis ako te budu zvali za dve nedelje. Malo su sporiji u visegradskoj, nadam se da gresim i da su se ubrzali za ovih godinu dana.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 13:53:54
|
|
|
|
IvannaM
|
Bravo Suncice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 14:01:09
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: wivern Suncice to je to, samo nemoj da se iznenadis ako te budu zvali za dve nedelje. Malo su sporiji u visegradskoj, nadam se da gresim i da su se ubrzali za ovih godinu dana. izgleda zavisi..jedna cura koja je bila sad kad i ja je predala pre mesec ipo dana..bas je dugo cekala...ja sam predala pre 15 dana i zvali me juce za danas..pa nek cekam jos 15 dana na odgovor ..nadam se necu duze
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 14:04:56
|
|
|
|
17 joka
|
Suncice, brzo ce i to
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 14:06:27
|
|
|
|
wivern
|
Ja drzim palceve da cekas max 10 dana. To je verovatno kako upadnes u koju grupu, ja sam na odgovor cekala mesec dana, a na pozivno pismo 9 meseci. Ali su u to vreme guzve bile nenormalne.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 14:23:09
|
|
|
|
suncica83
|
valjda kod mene ide sve brze zbog godina..svugde pisu crvenom hitno!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 14:25:05
|
|
|
|
wivern
|
Nadajmo se da nisu potpuni debili. Mada tebe bas briga sada kojom brzino ide sto se tice godina. Predala si odradila komisiju i ne mogu ti nista vise.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 14:28:16
|
|
|
|
17 joka
|
Sunci, sad nista nebrini, i bice brzo videces
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 14:33:23
|
|
|
|
suncica83
|
nadam se da ce biti sve ok..a kako vam izgleda ovaj ultrazvuk..endometrijum i folikul...na levom jajniku je..levi jajovod mi je ok..kad bi mi se desilo prirodno
< Poruku je uredio suncica83 -- 11.9.2014 14:37:23 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 15:01:03
|
|
|
|
branki*
|
po meni je folikul ok skroz.mislim i da je endo,obzirom da si radila 5.dan.moj endo pred embriotransfer je bio oko 12 i dr je rekao da je odlican.on deblja ,ceka da primi jajasce.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 15:08:43
|
|
|
|
17 joka
|
a UZ. je ok, bez brige.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 15:18:55
|
|
|
|
suncica83
|
hvala
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 19:30:52
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Suncice uz je odlican. Ja ti zelim da sada uspe prirodno. To ti od srca zelim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 20:05:32
|
|
|
|
anita
|
Suncice Da nam uskoro dodjes u trudnicke teme da se druzimo.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 21:02:15
|
|
|
|
suncica83
|
veceras cu da stavim crni luk i maslinovo ulje...to je babski recept za otpusavanje jajovoda..nece mi skoditi..ako imam hidrosalpinx mozda mi izvuce to..to ja u svojoj glavi tako razmisljam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 21:26:39
|
|
|
|
Cipelicka
|
Da se upisem na temu... jedna neuspela vto sa stimulacijom u maju, druga neuspela iz prirodnog ciklusa proslog meseca, treca nadam se - sreca u ovom ciklusu... juce bio transfer, vracen cetvorocelijski embrion ocenjen najvisom ocenom... imam nizi amh, ali redovne ovulacije... sve ostalo je u redu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 22:03:13
|
|
|
|
wivern
|
Suncice radi sta god mislis da ce pomoci i samo pozitivno razmisljaj... Cipelicka navijam za pozitivnu betu Jel Chipsy sutra ima konsultacije?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 22:05:54
|
|
|
|
branki*
|
cipelicka,navijamo jako,jako ,da da Bog da bebica ostane kod mame..gde si radila,koji dr?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 22:13:38
|
|
|
|
anita
|
Devojke zelim Vam puno uspeha i ocekujemo uskoro pozitivne bete. Cipelicka dobrodosla. Zelim ti da beta bude sto veca.
< Poruku je uredio anita -- 11.9.2014 22:15:34 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 22:36:52
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Cipelicka draga, neka se primi ovaj put Ti odmaraj i uzivaj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 22:55:16
|
|
|
|
Cipelicka
|
Hvala cure... dace Bog da bude ovog puta... je l' smeju da se pominju imena klinika i doktora?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 22:57:13
|
|
|
|
branki*
|
mislis na klinike gde se radi vto i lekare koji to rade?da,sme,pisemo o tome.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 23:03:45
|
|
|
|
suncica83
|
cipelicka zelim ti pozitivnu betu ...u kojoj klinici si radila?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.9.2014 23:10:03
|
|
|
|
Cipelicka
|
Jevremovoj... hvala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Najlepse musko ime za bebcaMM26Po vama,koje je ime najlepse za bebca muskonju? :)Mateja (
29%)
Mijat (
6%)
Marko (
30%)
Aleksa (
20%)
Relja (
13%)
Kadja (
2%)
Ukupan broj glasova: 181Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!