Mariya
|
Anck, ja kuvam supe zato što H samo to jede, a i L je to ručak. Zbog raznovrsnosti kuvam svakakvo meso u supi, guščije, ćureće, morčije, štagod svekrva donese povrće šargarepa, zelen, celer, keleraba, komorač, krompir, batat, crni, beli luk,karfiol, brokoli. Ne sve odjednom, naravno. A da ne bude baš uvek bistra supa onda promenim, pa prodinstam glavicu luka, odmah bude drugačijeg ukusa, na to stavim meso isečeno na kockice (juneće, teleće, konjsko) i iseckano povrće,pirinač i sipam kuvani paradajz. Pa krem čorbice od svega, bundeva, karfiol, brokoli, celer,krompir, šargarepa, ma od svakog povrća. Nekad ubacim i meso pa blendam sa povrćem.
< Poruku je uredio Mariya -- 20.12.2017 18:13:05 >
|