Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 13:30:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa naravno al med i jaje mu dodje u isto vreme pa zato i kazem. Mi smo i med i celo jaje oko 10 og meseca npr. Al kako bilo odlicno je probajte
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.7.2017 13:38:43 >
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 13:36:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi smo med tek oko 13-og meseca, zumance u osmom, mislim, a celo jaje oko prvog rođendana. Ce da probamo, hvala na receptu
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 16:58:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danasnji meni Ujutru mleko D:popara R: grasak sa piletinom Uzina plazmice i sad krka miks voca ( kruska, jabuka, breskva) V: medolino Pred spavanje mleko
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 17:04:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Poceo da gricka plazmu?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 17:11:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma jeste Plazmu, Barnija , smoki i tako al hleb da uzme u ruku ne.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 22:40:51
|
|
|
|
dddaca
|
Doci ce i hleb na red. Bitno je da hoce da gricka. A da mu iskidas sredinu hleba na komadice? I stavis jedan - dva komadica ispred njega, ne vise, da ne bi sve stavio u usta odjednom
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 22:48:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne hleb ga nikako ne interesuje samo ga pobaca sa stola.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 27.7.2017 12:00:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mleko D: palenta sa ovsenim, bananom, kajetom i medom R: bolonjeze V: videcemo neki Lino Uzina vocni jogurtic i plazma Mleko
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 27.7.2017 16:15:37
|
|
|
|
dddaca
|
Pa onda nemoj da ga forsiras neko vreme. Vidis da hoce da gricka plazmu i ono sto mu se svidja. Kad malo razmislim, ni moja se nije bas otimala za koricu hleba
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 28.7.2017 14:42:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Juce Hana jede mekiku a on pored nje zeva i vija onu mekiku ? Jao sto smo se smejali. Gricka onako iz ruke al ga ne interesuje da sam uzme.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 28.7.2017 14:51:24
|
|
|
|
dddaca
|
Ha, ha, nasmejala si me na sav glas. Tacno mogu da zamislim scenu
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 22.8.2017 11:30:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mame sta dajete od namaza uz kiflu npr. ? Vuk ne voli pavlaku, pastetu bas nw bih da pocinjem, kremic...hmm razmisljam se.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 22.8.2017 12:49:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi smo probali pastetu, deciju Argetu, mada razmišljam da joj sama napravim pastetu. Pekmez, med, pavlaku, sirni namaz, kajmak...
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 22.8.2017 12:57:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Naravno da ces sama praviti
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 22.8.2017 15:46:23 >
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 22.8.2017 13:42:08
|
|
|
|
krin 40
|
Snck kada ćeš već sama da praviš napravi humus npr i puter od kikirikija.Ja sam dokona u trudnoći gledala praktičnu ženu,videla tamo i pravila.Može sa više različitih ukusa a zdravo je za sve
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 22.8.2017 15:42:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam rekla da cu praviti, ne Anck Sanjice, koliko cesto jede moze slobodno i kupovne :)
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 22.8.2017 16:02:13
|
|
|
|
krin 40
|
E onda ti napravi😁 I meni jednu teglutegli putera od kikirikija,mrzi mene❤
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 23.8.2017 7:53:50
|
|
|
|
vocicana
|
Obozavam puter od kikirikija, volim i tahini pastu. Dala sam Damjanu pastetu Argetu, pojeo je malo, bas je ok, ali ne dajem mu cesto. Danas za rucak ima grasak sa povrcem i piletinom, juce je bas lepo ruckao. Razbio se od zu zua, dala sam mu kackavalja i curetinu, stavila mu na tanjir i sam je uzimao i jeo.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 23.8.2017 8:25:13
|
|
|
|
Milena18
|
M od namaza za sada jede pavlaku i abc krem sir. Pravila sam joj jednom i pileću paštetu, tj. samo sam skuvala belo meso, pa izmiksala sa kuvanom šargarepom i malo maslinovog ulja. Ali ona najviše voli suv lebac rukama da trpa u usta
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 23.8.2017 8:41:09
|
|
|
|
vocicana
|
Moj covek , srce moje pametno
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 23.8.2017 9:33:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaaao puter od kikirikijaaaa..bravo. Na to sam skroz zaboravila. Evo jutros ruckamo dzem od maline .
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 23.8.2017 9:41:53
|
|
|
|
krin 40
|
Jako se lako pravi.I bude dosta povoljniji od kupovnog❤ A sigurna sam da će humus da im se svidi.Moji svi jedu.A čitala sam da je ok za klince i klinceze posle god.dana❤
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 23.8.2017 11:55:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A ti mislis da pravim sama puter? Pa kako? Nisam to probala. A humus sam jela kupovni. Kao devojka radila promocije humuusa...jeli smo dok nam na usi nije krenuo
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 23.8.2017 11:57:16 >
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 23.8.2017 12:05:34
|
|
|
|
krin 40
|
Pa možeš i da kupiš ali što ne bi pravila kad već može.Ja sam pravila po receptu iz emisije Praktična žena.Prosto je.Ima na njihovoj stranici a i na netu brdo recepata i za humus i za puter https://m.youtube.com/watch?v=dkZmg5CtOlM https://m.youtube.com/watch?v=x3EdTAnp_lg
< Poruku je uredio krin 40 -- 23.8.2017 12:11:47 >
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 23.8.2017 12:12:46
|
|
|
|
emicaa
|
David voli hljeb sa pavlakom samo to od namaza hoce. Pd voca je poceo jesti i jabuku,konacno.Dan mu u ruku i gricka,drugacije nema sanse.Kasice jede sve sto spremim,ne bira.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?