Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 15.6.2017 10:09:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V ruckao poparu jutros, rucak ima malo od juce ( posto mu se nije svidelo) pa cu mu pomesati sa supicom sto kuvam. Juce bas nesto slabo jeo, nisam navikla da malo jede. A ni jutros nije neato preterano pojeo. Mada ja sam navikla.da on mnogo pojede pa ni sad sve cudno a znam da sam citala da u drugoj godini deca slabije jedu.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 15.6.2017 10:24:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Voci, super za malisu.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 15.6.2017 17:19:13
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjice ljubimo te puno. On je definitivno izbacio to mleko, sada klopa i tek uvece ga pije. Bas sam srecna. Njemu ce biti sada interesantno bez mene 5 dana, ali uzivace. Krenule su 4-ke. Sada ce opet biti manje jela.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 20.6.2017 15:28:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V danas ruckao pasulj sa hlebom, bas je lepo ruckao, a sad je popio punu flasicu lubenice
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 17.7.2017 17:01:25
|
|
|
|
emicaa
|
Djevojke ste davale djeci u ovom periodu za dorucak?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 17.7.2017 21:30:22
|
|
|
|
medamisko
|
Moj sin je toliko mrljavio da je to bilobpravo mucenje. Cerkica sad fino jede, a voli jaje za dorucak, zapecene makarone, palentu, jogurt puno pije.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 17.7.2017 21:50:11
|
|
|
|
dddaca
|
Moja je u tom periodu jela sve ono sto sad nece - palentu, kacamak, przeno jaje, kiselu pavlaku, proso sa jabukom i cveklom, ovsena kasa (kuvana, ne ona iz kesice)
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 17.7.2017 22:03:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uhhh kod nas standardno problem sa zvakanjem . Za rucak mu dajem ono sto i mi jedemo uglavnom. Al vecere su mi naj veci problem...nemam ideja.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 17.7.2017 22:10:40
|
|
|
|
emicaa
|
Anck ja dajem nekad i veceru ono sto mi jedemo,osim ako pravim nesto sto nije za njega.On uglavnom nista ne odbija,ali za dorucak bi samo cokoino i keksolino 🙄
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 17.7.2017 22:13:55
|
|
|
|
dddaca
|
Ja sam joj u tom periodu za veceru davala kacamak, palentu, palentu sa povrcem, proso sa povrcem. Sad to nece ni da okusi, ali tad je bas lepo ruckala
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 17.7.2017 22:20:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja to sve za dorucak, palentu, poparu, a za veceru nekako taj medolino i cokolino.U jutru imam vise snage za spremanje pa tako tempiram da uvece nesto brzinski njupa, jer obicno smo negde iz skitnje. Meni je problem kazem sa zvakanjem pa nam izbor nije veliki. nekad bude dorucak vocni jogurt sa keksom, nekad uzina a nekad i vecera..ma sve zavisi. Nije ljubitelj slanih obroka ali dobro. Juce sam mu davala mrvice sa pavlakom da zvace.. ovo nam je neki cetvrti pokusaj do sada i proslo nam je ok. ranije bi sve ispovracao. Ali kad bih ga tako hranila dorucak bi zavrsili taman za vreme rucka i tako dalje.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 17.7.2017 22:21:47 >
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 17.7.2017 22:27:43
|
|
|
|
dddaca
|
Ja sam cokolino dugo izbegavala, a sad racunam kao velika je pa moze
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 20.7.2017 14:52:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas mu se rucak nije svideo, poceo je zestoko da filozofira. Pa se nalio vodom
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 20.7.2017 14:57:18
|
|
|
|
vocicana
|
Mi zarucak, krompir, sargarepu i teletinu danas. Anck, proci ce, msm deca razlicito reaguju, aliD je lepo prihvatio, prvo sam mu krupnije blendala hranuod 7-og meseca, bilo jepoteza da cepovracatiu, ali naravno nije nikada, a od 9-togjer jeimao 4 zuba pasiram viljuskom, on bas lepo zvace, sadaima i tu 4- kupamuva i bas lepo zvace.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 20.7.2017 14:59:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A meso ? Blendas ili zvace seckano?
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 20.7.2017 22:00:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, ja kad dam maci cevap ona gricka. Pre neki dan je pojela pola viršle tako. Danas je jela cokolino, proso sa jabukom, medom i lesnikom, nije htela da ruca pa je dobila vocni jogurt i veceras malo palente sa pavlakom. U suštini, bas slabo. Emice, proso sa vocem, palentu, poparu, cokolino, keks i mleko, kajganu, gusti jogurt sa hlebom ili vocem, ako hoce da zvace namazi mu dzem na hleb, ovsene pahuljice pa ubacim unutra suvo grožđe, mozes i lesnik, orah, med....
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 20.7.2017 22:08:30 >
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 25.7.2017 8:34:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moram malo da iscitam temu opet sam bez ideja sta za dorucak..
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 25.7.2017 15:22:00
|
|
|
|
vocicana
|
Meso secnem, ne na sitno sitno, nego lepo komadic mesa i zvace. Kada je bas bas gladan, uglavnom smaze sve. Sto se povrca tice, krompirici, sargepica, tikvice pohujem, dam mu u ruku i zvace. Cevape je jeo prekjuce, pojeo je dva velika i puno ispasiranog krompira. Uz to sam mu dala salatu od sragrepe i kupusa, lepo je zvackao.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 9:30:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Treba mi ideja kako umesati zumance u neki dorucak, naravno bez mnogo zvakanja?
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 9:36:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, nece przeno jaje? Ja maci nekad spremim makarone (mozes da ih izblendas) i stavim zumance. Jedino je malo suvo, pa dodam vode.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 10:13:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa nece mora da zvace. Mada nisam probala skrooz da isitnim al mislim da ne bi hteo jer nije bar malo tecno. Mislim da sam pre pravila.neku extra mesavinu.palenta jaje.med..al ne secam se....mozda ime negde.nazad u temi A makarone.su.mu.guste.pa.se.davi.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 10:21:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa da, mozes onda palentu sa jajetom. Probaj jaje, kajganu, mozda ce hteti.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 10:34:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma davala sam mu , nece ispljune ako nije u tecnom stanju. Nadjoh sad post iz 2013 jaja, med, palenta...secam se da je bilo extra ukusa. Sutra pravim!
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 12:05:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E evo ga...ovo je extra, a mogu i bebe koje jedu jaje, preeeukusno je! Oko 250 ml mleka, palente 2 kasike, plazme 2 kasike, musli 1 kasika,jaje,1 banana (ja je najvise kombinujem jer je najlepsa a oze i drugo voce ) 2 kas meda. Energetska bomba!!!
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 13:25:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, ne mogu bebe koje jos nisu med probale :)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?