Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 13:30:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa naravno al med i jaje mu dodje u isto vreme pa zato i kazem. Mi smo i med i celo jaje oko 10 og meseca npr. Al kako bilo odlicno je probajte
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.7.2017 13:38:43 >
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 13:36:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi smo med tek oko 13-og meseca, zumance u osmom, mislim, a celo jaje oko prvog rođendana. Ce da probamo, hvala na receptu
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 16:58:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danasnji meni Ujutru mleko D:popara R: grasak sa piletinom Uzina plazmice i sad krka miks voca ( kruska, jabuka, breskva) V: medolino Pred spavanje mleko
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 17:04:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Poceo da gricka plazmu?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 17:11:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma jeste Plazmu, Barnija , smoki i tako al hleb da uzme u ruku ne.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 22:40:51
|
|
|
|
dddaca
|
Doci ce i hleb na red. Bitno je da hoce da gricka. A da mu iskidas sredinu hleba na komadice? I stavis jedan - dva komadica ispred njega, ne vise, da ne bi sve stavio u usta odjednom
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 26.7.2017 22:48:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne hleb ga nikako ne interesuje samo ga pobaca sa stola.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 27.7.2017 12:00:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mleko D: palenta sa ovsenim, bananom, kajetom i medom R: bolonjeze V: videcemo neki Lino Uzina vocni jogurtic i plazma Mleko
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 27.7.2017 16:15:37
|
|
|
|
dddaca
|
Pa onda nemoj da ga forsiras neko vreme. Vidis da hoce da gricka plazmu i ono sto mu se svidja. Kad malo razmislim, ni moja se nije bas otimala za koricu hleba
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 28.7.2017 14:42:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Juce Hana jede mekiku a on pored nje zeva i vija onu mekiku ? Jao sto smo se smejali. Gricka onako iz ruke al ga ne interesuje da sam uzme.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 28.7.2017 14:51:24
|
|
|
|
dddaca
|
Ha, ha, nasmejala si me na sav glas. Tacno mogu da zamislim scenu
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 22.8.2017 11:30:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mame sta dajete od namaza uz kiflu npr. ? Vuk ne voli pavlaku, pastetu bas nw bih da pocinjem, kremic...hmm razmisljam se.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 22.8.2017 12:49:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi smo probali pastetu, deciju Argetu, mada razmišljam da joj sama napravim pastetu. Pekmez, med, pavlaku, sirni namaz, kajmak...
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 22.8.2017 12:57:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Naravno da ces sama praviti
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 22.8.2017 15:46:23 >
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 22.8.2017 13:42:08
|
|
|
|
krin 40
|
Snck kada ćeš već sama da praviš napravi humus npr i puter od kikirikija.Ja sam dokona u trudnoći gledala praktičnu ženu,videla tamo i pravila.Može sa više različitih ukusa a zdravo je za sve
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 22.8.2017 15:42:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam rekla da cu praviti, ne Anck Sanjice, koliko cesto jede moze slobodno i kupovne :)
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 22.8.2017 16:02:13
|
|
|
|
krin 40
|
E onda ti napravi😁 I meni jednu teglutegli putera od kikirikija,mrzi mene❤
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 23.8.2017 7:53:50
|
|
|
|
vocicana
|
Obozavam puter od kikirikija, volim i tahini pastu. Dala sam Damjanu pastetu Argetu, pojeo je malo, bas je ok, ali ne dajem mu cesto. Danas za rucak ima grasak sa povrcem i piletinom, juce je bas lepo ruckao. Razbio se od zu zua, dala sam mu kackavalja i curetinu, stavila mu na tanjir i sam je uzimao i jeo.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 23.8.2017 8:25:13
|
|
|
|
Milena18
|
M od namaza za sada jede pavlaku i abc krem sir. Pravila sam joj jednom i pileću paštetu, tj. samo sam skuvala belo meso, pa izmiksala sa kuvanom šargarepom i malo maslinovog ulja. Ali ona najviše voli suv lebac rukama da trpa u usta
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 23.8.2017 8:41:09
|
|
|
|
vocicana
|
Moj covek , srce moje pametno
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 23.8.2017 9:33:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaaao puter od kikirikijaaaa..bravo. Na to sam skroz zaboravila. Evo jutros ruckamo dzem od maline .
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 23.8.2017 9:41:53
|
|
|
|
krin 40
|
Jako se lako pravi.I bude dosta povoljniji od kupovnog❤ A sigurna sam da će humus da im se svidi.Moji svi jedu.A čitala sam da je ok za klince i klinceze posle god.dana❤
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 23.8.2017 11:55:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A ti mislis da pravim sama puter? Pa kako? Nisam to probala. A humus sam jela kupovni. Kao devojka radila promocije humuusa...jeli smo dok nam na usi nije krenuo
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 23.8.2017 11:57:16 >
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 23.8.2017 12:05:34
|
|
|
|
krin 40
|
Pa možeš i da kupiš ali što ne bi pravila kad već može.Ja sam pravila po receptu iz emisije Praktična žena.Prosto je.Ima na njihovoj stranici a i na netu brdo recepata i za humus i za puter https://m.youtube.com/watch?v=dkZmg5CtOlM https://m.youtube.com/watch?v=x3EdTAnp_lg
< Poruku je uredio krin 40 -- 23.8.2017 12:11:47 >
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 godinice (II deo) 23.8.2017 12:12:46
|
|
|
|
emicaa
|
David voli hljeb sa pavlakom samo to od namaza hoce. Pd voca je poceo jesti i jabuku,konacno.Dan mu u ruku i gricka,drugacije nema sanse.Kasice jede sve sto spremim,ne bira.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?