Brand new mama -> RE: Sta i za koje pare se isplati raditi u danasnje vreme? (7.11.2011 16:52:24)
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Ja licno mislim da je bilo koja kolicina para bolja od nule pa po toj logici, svaki posao je dobar posao ako se nema para. Kad je prije vise od dvije godine otvorena ova tema,dobila sam ospice na prvi post(bar se nadam,mrzi me da se vracam) Nikad mi nije bilo jasno kukanje kao nemam posla i nemam skoro leba da jedem,ali necu da idem da radim jer nece biti dovoljno velika plata.Hej,i jedan dinar je veci od onog sto imas ako nemas nista.I kuci moras da jedes,ne ides go i bos po kuci pa ti je velik izadatak da kupis odjecu(a mislim da se trabalo raditi u fabrici,pa nije bilo neophodno 5 poslovnih kompletica u startu),pusis,pijes ili sta vec radis.Nisi zavrsio nista,ali hoces da ti je prvi posao strucni savjetnik direktora? aha! Ili zavrsio si fax,ali cekas da se pojavi neko da te na kolenima moli i na rukama odnese na tvoje mjesto iz snova?C'mon, wake up! Poslije 2-3 godine sjedenja kuci i nikakvog usavrsavanja ili bar obnavljanja znanja nemas nista,diplomu mozes zakaciti macku za rep,a ne ocekivati neku luuudduuu ponudu za posao. Ljudi se ubijaju da nadju posao,jer je svugdje frka,a neko ima priliku i pravi referendum da li da radi ili da ne radi(braco Grci!!!!) A usput sam za to da ako ne radim kako treba,i poslodavac mi skrene paznju max 2 puta i ja to necu da izmjenim-slobodno nek mi da otkaz.Jer ako mene boli cosak za taj posao,i ne trebam da ga radim. Padovi sistema sa treceg sprata,mail koji ne funkcionira 3 godine i slicne bisere bih caskom podavila u lavoru bez pranja ruku. Ako se pitas za koje pare ti se isplati raditi-tebi pare i posao i ne trebaju(ovo se odnosi na one koji ne placaju dadilje skoro kolika im je plata,vise za one tipa prvog posta)
|
|
|
|