dunja RR -> RE: Sta i za koje pare se isplati raditi u danasnje vreme? (7.10.2011 20:06:56)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: MaliMis Dunja, ja srecom uglavnom radim sa strancima [sm=smiley1.gif] Sto se tice te vrste mejlova obavezno odgovaram. Mozda mi se desilo za sve ove godine da sam par puta zaboravila, ali to je vec zanemarljivo. To je najbolji pokazatelj kakav stav vecina ima prema svom poslu. I posle neko kaze mala mi plata. Pa za to ti je ne bih ni dala. Ja sam naravno kao i uvek grozna, pa se neretko i zalim pretpostavljenima osoba sa kojima kontaktiram ukoliko ne rade svoj deo posla. Sprecavaju me da radim moj i jednostavno mislim da tu ne treba imati pardona. Ja sam jednom poludela, onda u Aksi, kada su Ringerajke neljubazno dočekivane kada su podizale poklone. Nije tada jedna devojka, nego više njih je napisalo dosta loših stvari (pretežno za Aksu Novi Sad koliko se sećam), dok su neke devojke hvalile radnice u Aksi Niš itd. Ali čitava fama se tada digla ... Ja sam samo ljudima sa kojima sarađujem pustila link na forum, jer je i meni bilo neprijatno. Posle mi je javljeno da je par njih dobilo otkaz, pa čak i jedna od organizatorki. Onda su mi neke Ringerajke pisale kako im je sada glupo, nisu tako mislile-pa ček, što je onda sve to pisano, zbog čega?? Ja nisam ništa prepričavala, sve je bilo crno na belo na forumu ... Išlo se čak do toga da su jednu devojku zaboravili da nazovu, posle mojih nekoliko opomena, da bi joj na kraju ta organizatorka javila da je problem bio do mene, jer sam dostavila pogrešan broj. Hej, mislim, da jesam ok, dešava se. Ali ja sam toj organizatorki slala opomene, ponavljala broj (ni jednom nije bi pogrešan), ali na taj način rešavati ono što si sam zabrljao je jako, jako ružno ... Samo, eto, ona nije znala da ja imam lep odnos sa RR-ajkama i da mi sve jave:) Nemam nikakav problem da priznam grešku, kada je ima .... Zato je sadašnja ekipa u Aksi, PREDIVNA i profesionalna, milina rdaiti sa takvim ljudima:)
|
|
|
|