dzepna venerica -> RE: Krvarenje u ranoj trudnoći (22.11.2009 11:09:52)
|
.ja sam prexinoc krvarila svezu krv :( imala sam bolove kod pupka sa leve strane i kad sam otisla da piskim i kad sam se obrisala imala sam sta da vidim, medujtim prestalo je posle par minuta.celu noc ni kap,nista ni bolovi...jutros celo jutro opet nista i samo opet posle piskenja odem i opet bidim krv. naravno zovem moju doktorku koja pritom nije u zemlji i kaze mi da odem odmah u hitnu u narodni front...tako ti se mi pokupimo i odemo tamo, hvala bogu nadjemo neku vezu u roku od 5 minuta i odrade mi i pregled i uktrazvuk i ustanove da je BEBA DOBRO I DA JE ZIVA :)))) ne pitaj me, suze lijem...pomislila sam da je gotovo...hvala bogu pa je sve ok, nadamo se tome...uglavnom puko mi je krvni sud sinoc i napravio hematom mali zbog cega sada pijem aantibiotik palitrex,naravno dobila sam i injekciju progesterona i povecali mi da pijem utrogestan 3 puta dnevno, a ako treba i po dve i ujutru i popodne i uvece...uzasava me pomisao na antibiotike, ali su mi svi lekari koje sam kontaktirala da je bolje da pijem jer ukoliko mi se napravi infekcija najebah :((((( tako da sam ti ja sada u lezecem polozajju,bukvalno samo do wca...ali sve samo da bebi bude dobro... kazu da mi se beba bas mrda i da ima srcanu radnju, da vec ima nosnu kost sto je suuuper, a i pravi mi se posteljica na zadnjem delu zida materice...a pritom mi nisu dali da ja vidim, rekavsi mi STA TI IMA DA GLEDAS, BITNO JE DA MI VIDIMO DA JE SVE OK... eto,u kratkim crtama...inace ti bolovi su kontrakcije bile., moze da se desi da ih dobijem ponovo, ali nista strasno,... pocela sam i mamavit da uzimam... a nocas i danas mi ide bas tamno ali bas bas, crno skoro, tako da lezim i miruejm i uzela sam da pijem utrogestan 3X po dve. a u sredu tek idem kod moje doktorke,treb da mi radi double test... P.S. kopirala sam tekst koji sam drugarici pisala, da ne bi ponovo kucala... jel ce biti sve ok? sta je taj hematom>? jel imao neko slicna iskustva? hvala... :((( bas sam tuzna
|
|
|
|