Verus -> RE: Krvarenje u ranoj trudnoći (15.10.2009 15:20:56)
|
Sinoc sam 4 sata provela u hitnoj....naime, juce mi je bio slobodan dan jer sam radila prethodni vikend. Oko 10 ujutru odem u wc i jesam se malo naprezala, ali ustanem sa solje kad ono krv u wc solji, kao kada vrsite nuzdu za vreme M. Najblaze receno utrnula sam. Odem brzo gore u wc, stavim progesteron vaginaletu i legnem da spavam...tako negde do 15h. Odem u wc, kad ono na dnevnom ulosku i dalje braonkaste krvi (i ova u wc solji je bila tamna, ne sveza). Drugarica mi kaze da ipak zovem moju dr. i cim sam ih zvala i ostavila poruku, zovu me odmah nazad da idem hitno u trijazu na 3 sprat bolnice. Jedva sam se suzdrzala da zavrsim poziv, i odmah posle sam plakala. Uglavnom, na UZ su prvo mislili da je placenta nisko, ali je glavni dr. rekao da mu izgleda u redu. Pregledali su me prvi put karlicno, i pipali grlic, tu su mi oci ispale jer navodno da je grlic visoko pa je morao da "rovari" da ga upeca...kaze da je tvrd i da deluje da izgleda da ima duzine (na UZ nisu videli), ali da vidi da sam imala operaciju grlica i da cim ga je dotakao poceo je da krvari. MM inace uopste ne zeli da ima odnose iz straha....vece pre toga smo se posvadjali jer sam ja htela on nije, i tu odmah ja pocnem vikati da je to zato sto sam sada debela. A on kaze jadan danas "zamisli jos da smo to radili sinoc??? Pa mogao bih danas da se ubijem". Jadnicak a ja bas bila kucka prema njemu. Tako da idem nazad na UZ sa 16 nedelja, taj je bolji nego ovaj u hitnoj pa ce nadam se, moci da mi izmere grlic. Bebac se vrpoljio ko lud sve vreme, dr. se smejala, a meni je takav kamen sa srca pao...ne smem da mislim da je moglo biti drugcije.
|
|
|
|