soni -> RE: Krvarenje u ranoj trudnoći (23.9.2014 21:08:09)
|
IZVORNA PORUKA: soni ognjenka, bas mi je zao sto i ti kroz to prolazis... ja sam tamno braon, i u 2 navrata imala krv, cak 2 i po meseca trudnoce...pojela sam se ziva...ovde mi nikakav utrogestan ili bilo sta drugo nisu dali, isto tako ni na bolovanje me nisu poslali, radila sam i bila na nogama non stop..strepela kad god odem u wc.... kako doslo , tako i otislo..bez icega...ovde su mi govorili da je sve ok, da je to normalno i da svaak druga krvari i da ako krene spontani nece ni lezanje ni lekovi pomoci.. ti pokusaj da mirujes sto vise i ubedjuj sebe da je to tako i veruj da je tvoja beba tu i da cete se za koji mesec druziti to ti je moje iskustvo...mozes da nadjes starije postove da procitas IZVORNA PORUKA: Ognjenka U cetvtak mi je test pokazao dve crtice, i beta je bila 197. To je bilo posle 5 dana kasnjenja (na dan m test je bio negativan). Nekoliko sati kasnije pojavio se kao zuti sekret, i malo neceg braonkastog. Dr. je prepisao utrogestan ujutro i uvece vaginalno. Evo posle 2.5 dana utrogestana i to braon se smanjilo, ali ga jos ima. Dr. kaze da ne brinem i da dodjem u cetvrtak na prvi UZ. Imate li jos neki savet? I sada opet ista prica [sm=smiley13.gif]...Crvena krv, veceras prvi put... Citam vase i svoje postove i smirujem se...Mora sve biti dobro...
|
|
|
|